Om Gåsen Out Bed & Breakfast

På Gåsen Out erbjuder vi hotellrum och lägenheter i en vacker miljö som sedan mitten av 1900-talet varit en väl omtyckt mötesplats här på södra Gotland. Alla rum har egna badrum, och lägenheterna har även eget kök. Under sommaren ingår en generös frukostbuffé och då serverar vi även dryck och enklare måltider i vårt trädgårdskafé. Två Padelbanor, en beach-volleybollplan och en bouleplan finns på området,

VÄLKOMMEN TILL GÅSEN OUT

Välkommen till Gåsen Out – ett charmigt B&B med en utomhusfokus i Burgsvik på södra Gotland! Här kan du njuta av en grön miljö nära havet och allt som Storsudret har att erbjuda. I vår lummiga trädgård hittar du Bistro Out, där vi serverar enkla rätter, öl, vin och kaffe. Visste du också att Gåsen Out en gång var känt som Pensionat Björklunda och har en rik historia som en samlingsplats på södra Gotland? Vi är stolta över att föra denna tradition vidare och inbjuder dig att vara en del av den.

VÅRA RUM

Våra rum är små och badrummen har en äldre standard, men sängarna är nya och av högsta kvalitet (Hilding Anders). Så här får du prisvärt boende, men med skön komfort så att du kan vakna pigg och utvilad för att börja dagens äventyr. Vi erbjuder tre typer av rum:

Standard Small: Lämplig för 1-2 gäster, vissa rum har takfönster istället för traditionella fönster. För gäster som reser med husdjur har vi utvalda djurvänliga rum.

Standard: Våra större rum, med möjlighet att lägga till en extra säng för barn. Vi har också ett tillgänglighetsanpassat rum.

Familjesvit: Perfekt för större familjer eller grupper. Familjesviten har en brant trappa upp, så det passar inte dig som har lite svårt att röra dig.

VÅRA LÄGENHETER

För de som letar efter mer utrymme och flexibilitet erbjuder vi fyra fullt utrustade lägenheter, tre bekväma enrumslägenheter med kök och en härlig uteplats, samt en större lägenhet med två sovrum, vardagsrum och ett pentry.

SOV GOTT OCH UPP OCH HOPPA

Få en god natts sömn på Gåsen Out med premium-sängar från Hilding Anders Hotell Collection. Dessa högkvalitativa sängar, designade specifikt för hotell, erbjuder komfort och stöd. Tillverkade med förstklassiga material säkerställer dessa sängar en bekväm och stödjande sovyta. Hilding Anders Hotell Collection prioriterar också hållbarhet med miljövänliga material och processer. Dröm sött så ses vi vid frukosten!

PADEL, BOULE OCH BEACH-VOLLEBOLL

Men vad är en sommar på Gotland utan aktiviteter? Därför erbjuder vi på Gåsen Out en mängd spännande sportfaciliteter för våra gäster! Oavsett om du vill spela paddeltennis, boule eller beachvolley, finns det möjligheter att vara aktiv och ha kul här.

Våra paddeltennisbanor är förstklassiga och erbjuder en utmanande och spännande miljö för spelare på alla nivåer.

På Gåsen Out vill vi ge dig en unik och minnesvärd upplevelse. Våra anläggningar är bara en av de många sätten vi får det att hända. Så boka din tid för tävlingen eller ta med din beachvolleyboll och gör dig redo att ha lite kul! Missa inte heller att besöka vår hemsida www.gasenout.se för att lära dig mer om oss och allt som vi har att erbjuda. Vi ser fram emot att få se dig här på Gåsen Out!

Gåsen Out Bed & Breakfasts utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Gåsen Out Bed & Breakfast Bed & breakfast, Gotland - 1
  • Gåsen Out Bed & Breakfast Bed & breakfast, Gotland - 2
  • Gåsen Out Bed & Breakfast Bed & breakfast, Gotland - 3
  • Gåsen Out Bed & Breakfast Bed & breakfast, Gotland - 4
  • Gåsen Out Bed & Breakfast Bed & breakfast, Gotland - 5
  • Gåsen Out Bed & Breakfast Bed & breakfast, Gotland - 6
  • Gåsen Out Bed & Breakfast Bed & breakfast, Gotland - 7
  • Gåsen Out Bed & Breakfast Bed & breakfast, Gotland - 8
  • Gåsen Out Bed & Breakfast Bed & breakfast, Gotland - 9
  • Gåsen Out Bed & Breakfast Bed & breakfast, Gotland - 10

Gåsen Out Bed & Breakfast, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnGrå Gåsen i Burgsvik AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande19.07.2019
Org.nr:5592129117
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall10000 - 19999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch55101 Hotellverksamhet med restaurangrörelse

Exekutiva befattningar/Administration

Christel Maria Tholse WillersOrdförande
Cecilia B H Westerholm BeerVerkställande direktör
Björn Mauritz WesterholmLedamot
Cecilia B H Westerholm BeerLedamot
Christel Maria Tholse WillersLedamot
Arvid Gustav Fredrik BeerLedamot
Sebastian Björn WesterholmLedamot
Tobias Björn William WesterholmLedamot