Se på karta

gårdsbutiker 

gav 272 företag inom detta område

Grangärde Musteri AB

Stängt

Gamla vägen 6777013 Grangärde
logo

Grangärde Musteri ligger i natursköna södra Dalarna. Där odlar vi svarta vinbär med största hänsyn till den ekologiska och biologiska balansen på en av de största ekologiska odlingarna i Europa. I det egna BRC-certifierade musteriet färskpressas bären mycket skonsamt. Detta ger klara och fina råsafter som behåller sina naturliga vitaminer och ger en fräsch och god smak.

Lavelunds Gårdsbutik

Stängt

Fallenbjärsvägen 12927173 Köpingebro
logo

Välkommen!Egna odlingar av potatis, lök, morötter, palsternacka.Grönsaker och sparris efter säsong.

Renbiten AB

Stängt

Grövelsjövägen 36079792 Idre
logo

Renbiten är en samisk gårdsbutik med egen förädling. Här kan ni hitta renkött, vilt, fisk, renskinn och horn. Här finns även exklusiv samisk slöjd/konst och många fina presentförslag. Upplev samekulturen med våra guidningar. Träffa våra renar, vandra till vår kåta, njut av samiska läckerheter och berättelser om samekulturen. Allt efter era önskemål. Vi har även ett litet café och uthyrning av rum för övernattning. Vi har även boende på fäbodvall och fjällstugor.

Västerslät Gårdsbutik

Stängt

(5)

Kläckebergavägen 14539590 Kalmar
logo

Vår gårdsbutik erbjuder gårdens fläsk- och lammkött, nötkött från Öland samt närproducerade varor. Vi har café och möjlighet att hälsa på gårdens alla djur.

Ateljé Guldtackan

Stängt

Göberga Hult 157397 Tranås
logo

Gårdsbutik och ateljé med lammskinn och fårskinn som specialitet. Vi designar och säljer heminredning, kläder och hantverk.

Hagalundstomater

Stängt

Ölvingstorp 91138892 Ljungbyholm
logo

Hagalundstomater odlar och säljer klimatsmarta tomater med fokus på smak och kvalitet.

Naturgården I Väst AB

Stängt

Bröndomevägen 17043479 Vallda
logo

Vi på Naturgården heter Emma och Claes-Erik och föder upp många av djuren på vår gård i Bröndome, Vallda. Vi tar även in djur från andra KRAV-godkända gårdar i vårt närområde. Allt kött hängmöras, styckas och packas på gården i Bröndome.

Övedskloster

Harlösavägen 585-1527594 Sjöbo
logo

Verksamheten på Övedskloster har stor bredd. Samtidigt som vi arbetar med att bevara 250 år gamla kulturbyggnader använder vi oss av den allra modernaste tekniken i vårt jordbruk. Vi arbetar med att producera mat, virke och energi samtidigt som vi hyr ut fastigheter, ordnar mässor och säljer kläder.

Rudenstams Bär o. Frukt AB

Öppet

Gisebo 56192 Huskvarna
logo

Rudenstams bär & frukt AB ligger beläget i ett ypperligt område för odling av frukt och bär ca fem km norr om Huskvarna. Vi odlar äpplen, päron, plommon, bigarråer, vita och svarta vinbär samt jordgubbar.

Adelsåsen Kalkon

Levene ADELSÅSEN 153493 Stora Levene
logo

Adelsåsens Kalkon har koll på hela kedjan och producerar all typ av kalkonkött. Välkommen att besöka gårdsbutiken i Stora Levene utanför Vara.

Butiken Stjernsund

Stängt

Stjärnsunds gård 23969692 Askersund
logo

Välkommen till Butiken Stjernsund! I vår butik hittar du livsmedel, ägg, smådjursfoder, inredningsdetaljer och mycket annat.

Riksdagsmannagården

Törnerydsvägen 30237496 Trensum
logo

Vår gårdsbutik erbjuder utegris- och lammkött från egen uppfödning, samt frukt och grönt. Riksdagsmannagården är ett familjeföretag som drivs av Christine och Joacim Granhof. Familjens grundtanke är att ge dig en unik upplevelse av en gammal anrik gårdsmiljö.

Fårgården I Stala

Stängt

Stala-kärra 62147296 Varekil
logo

Välkommen till Fårgården i Stala. Får och lammskinn från gårdens egna djur. Handsydda nallar, får, tofflor och annat smått & gott. Medeltidskläder i lintyg till barn. Uppfödning av lamm och förädling av skinn. Försäljning av egentillverkade skinnhantverk och lamm - och fårskinn.

Sånnagården AB

Sånna byväg 3526572 Kvidinge
logo

Den skånska gården med gammeldags charm, mysig kaffeservering, tre presentbodar, vedeldat stenugnsbageri och gårdsbutik.

Tångabo Gård

Tångabo 13252399 Hökerum
logo

BONDGÅRDTångabo gård är en bondgård med ett kostall som rymmer 230 st kor. Vi driver ett miljövänligt jordbruk med mjölkproduktion. Korna mjölkas hela dygnet i mjölkningsrobotar och vi kan därför optimera produktionen. Energieffektivisering är ett av våra ledord på gården.Besök även vår gårdsbutik i Varnum, mellan Borås och Ulricehamn. Köp potatis, mjöl, havregryn, müsli och kalvdans från vår egen gård. Hitta även andra delikatesser samt inredningsdetaljer.

Ängeby Gårdsprodukter

Stängt

Lena-ängeby 8774391 Storvreta
logo

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Skenstaboa' Hos Lundberg

Stängt

Skänstad Assarsgården 151691 Dalsjöfors
logo

I vår ladugård ligger idag vår mysiga gårdsbutik. Här har vi ett blandat och varierat sortiment av närproducerad mat, mat från andra gårdsbutiker, hantverk, presentartiklar mm.

Ljusboden

Stängt

Kållarp 157592 Hult
logo

Välkommen till Ljusboden i Hult. Verksamheten består av stöpning och gjutning av en mängd olika modeller av ljus. En inspirerande butik som förutom alla ljus innehåller hantverk från ett 65-tal konsthantverkare. Dessutom säljer vi produkter för hem och trädgård bl.a motorsågskonst.

Källa Gårdsbutik

Källahamnsvägen 3738771 Löttorp
logo

Källa Gårdsbutik ligger på vägen mot Källa Hamn och Källa Gamla kyrka. Här kan du tillgodose ditt vinterbehov av potatis från egna odlingar. Vi har flera sorter att välja mellan. Här finns även grönsaker, rotfrukter, pumpor mm. Välkommen!

Ekholmens Café & Gårdsbutik

Ekholmens säteri 146491 Dals Rostock

Café och Gårdsbutik i lantlig miljö vid foten av Kroppefjäll i vackra Dalsland! Säljer vårat eget ekologiska nötkött och i caféet är allt hembakat!

Mariebergs Gårdsbutik

Tjolöholmsvägen 6443974 Fjärås
logo

Vi hälsar er välkomna till vår pepparrotsgård. Vi driver Inge Andersson Eftr Odlingar AB, och är Sveriges största odlare av pepparrot. Allt odlas helt ekologiskt och vi har varit KRAV-certifierade sedan 1994. Vi driver också Mariebergs Gårdsbutik som ligger längs med Tjolöholmsvägen i Fjärås. Här säljer vi färsk pepparrot, nyskördade KRAV-odlade grönsaker, goda färskostar och mycket annat. I våra växthus odlar vi bland annat tomat och gurka, här får man gärna titta in för att se hur det växer.

Mjösjö Fårgård

Öppet

Mjösjö 10387399 Nordingrå
logo

Vi har lammuppfödning, säljer kött direkt till kund i min egen gårdsbutik och på marknader. Vi har entreprenadkörning och kvighotell. Välkommen in!

Stenhuse Gård

Stängt

(5)

Sanda stenhuse 24362379 Klintehamn
logo

Stenhuse gård specialiserar sig på sparris, rabarber, ramslök, jordgubbar och hallon. Vi värnar om hög kvalitet och säkra livsmedel.

Wirbladhs Gårdshandel

Stängt

Ljungbyvägen 139470 Kalmar
logo

Wirbladhs gårdshandel är en gårdsbutik nära Kalmar med ett brett sortiment av egna och lokalt odlade produkter. Förädling av gårdens köttdjur och grisar till kött och charkprodukter. Självplockning av jordgubbar, sockermajs under säsong.

Gräddhyllans Lantcafé AB

Stängt

(4.8)

Ryd 435528593 Markaryd
logo

Gräddhyllan Lantcafé, en gård från 1870-talet, har ett naturskönt läge vid Lagan med utsikt över Tånnerydsdammen. Mitt i detta kulturlandskap njuter du av stillhet och miljön.