Om Gärdsgårdsgubben

Gärdsgårdsgubben bygger gedigna gärdsgårdar över hela landet. Ett gammalt hantverk när det är som mest genuint. Renoverar även din gamla gärdsgård.

Genuint hantverk

Gärdsgårdsgubben bygger gedigna gärdsgårdar med prisgaranti över hela landet.

Idag behöver en gärdsgård vara av en mycket hög kvalité, om den utan underhåll ska hålla sig vacker och stabil i många år.

Grindar och Portaler

Gärdsgårdsgubben bygger genuina grindar och portaler för hand.

Varje träd väljs med omsorg.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Gärdsgårdsgubben Friskvård, hälsovård, Vilhelmina - 1
  • Gärdsgårdsgubben Friskvård, hälsovård, Vilhelmina - 2
  • Gärdsgårdsgubben Friskvård, hälsovård, Vilhelmina - 3
  • Gärdsgårdsgubben Friskvård, hälsovård, Vilhelmina - 4
  • Gärdsgårdsgubben Friskvård, hälsovård, Vilhelmina - 5
  • Gärdsgårdsgubben Friskvård, hälsovård, Vilhelmina - 6
  • Gärdsgårdsgubben Friskvård, hälsovård, Vilhelmina - 7
  • Gärdsgårdsgubben Friskvård, hälsovård, Vilhelmina - 8
  • Gärdsgårdsgubben Friskvård, hälsovård, Vilhelmina - 9
  • Gärdsgårdsgubben Friskvård, hälsovård, Vilhelmina - 10

Gärdsgårdsgubben, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
ArbetsgivaravgiftNej
Aktiekapital0
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för momsNej
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Gärdsgårdsgubben

Ann Boberg

mer än ett år sedan

Vi tänkte att vi ville kombinera häck och gärdsgård utmed vår tomtgräns. När vi sökte information på olika hemsidor om gärdsgårdsbygge och kvalitet på gärdsgårdar så kände vi att företaget "Gärdsgårdsgubben" hade rätt inställning till detta hantverk. När vi väl träffade Björn (gubben själv) så mötte vi en mycket trevlig och sympatisk person. Björn är dessutom kunnig när det gäller hantverket och han byggde 75 meter Vilhelmina gärdsgård av högst kvalitet hemma hos oss. Ett fantastiskt utförande!

Anders Mälardahl

mer än ett år sedan

Skälen att välja Gärdsgårdsgubben var följande:
Utvalt virke från Västerbotten, förbehandlingen av störarna och byggnadstekniken som ger en gärdsgård av högsta kvalitet. Dessutom tog han sig tid att på ett mycket pedagogiskt sätt beskriva och motivera sina metoder.
Vi är mer än nöjda med resultatet och regelbundet får vi uppskattande kommentarer från okända människor som passerar vår tomt.
Förutom att Björn Andresen är en skicklig yrkesman som älskar sitt arbete är han en varm och härlig person.

[email protected]

mer än ett år sedan

Gärdsgårdgubben har satt upp 140 m gärdsgård hos oss i Småland. Vi sökte en gärdsgård som skulle vara stabil och som skulle hålla länge. Den vi fått är superstabil, monterad med utvalt material av högsta klass och på ett sätt som säkerställer lång livslängd. Björn (gubben själv) och Jonny har monterat på plats. De kan sitt hantverk från grunden och är med rätta stolta över det kulturarbete de utför. Dessutom är de trevliga o lättsamma. Vi är mycket nöjda.
Boel o Jan-Gunnar Glave

Anders Barngren

mer än ett år sedan

Under ca: tre veckor med början av oktober 2017 satte Björn upp 211 lpm "Siljangärdsgård" i Matvik, utanför Karlshamn i Blekinge. Det var inte det lättaste med tanke på hur kuperad, bergig stenig terrängen är. Men det löste Björn på ett strålande sätt. Det borrades 154 hål i berg och sten för att få fäste för alla störar.
En fantastiskt fin gärdsgård som blev 120 cm hög och riktigt stabil. Jag kan varmt rekommendera "Gärdsgårdsgubben".
Anders Bärngren

Åsa Larsson

mer än ett år sedan

Hos oss skulle Gärdsgårdsgubben reparera 40m gärdsgård som hade blåst omkull. Det blev en blandning av både en del nybyggt och en del reparerat. Slutresultatet blev mycket bra och jag rekommenderar gärna Gärdsgårdsgubben till grannar och vänner.

Örjan Edman

mer än ett år sedan

En otroligt kunskap om materialet och sättet att bygga en stabilt och hållbart staket. Har tidigare kommit i kontakt med gärdsgårdsbyggare som varit något billigare, och där första intrycket varit bra men sedan har det inte hållit så länge.
Har fått lära mig en hel del om hur arbetet går till, kul!

Patrik Andersson

mer än ett år sedan

Det vi visste med säkerhet när vi beställde 134 meter gärdsgård var att den skulle byggas med det bästa materialet av en erfaren och duktig gärdsgårdsgubbe.

Det färdiga resultatet blev en mycket vacker gärdsgård av högsta kvalitet, ett riktigt konsthantverk.

Tack Björn, för att du förverkligade våra drömmar och för ny fin vänskap.

Vi ger Gärdsgårdsgubben våra allra bästa rekommendationer.

Patrik & Cecilia, Västerås

Carina Larsson

mer än ett år sedan

Så var det äntligen dags för min 60-årspresent – ny gärdsgård i sommarstugan. Trots en utmanande och väldigt stenig Roslagstomt levererade Björn med högsta kvalitet, jag har aldrig sett en sådan stabil gärdsgård tidigare. Inte ens min önskan om att gärdsgården skulle gå längs med en brant stentrappa upp på en bergknalle, var något problem för Björn. Att jag dessutom fick vara med i hela arbetet var fantastiskt lärorikt och roligt, det var som en riktig ”Live It-upplevelse”. /Per Arne

Laila wirfelt

mer än ett år sedan

Efter att i detalj ha sonderat Sveriges ledande gärdesgårdsbyggare föll valet slutligen på Gärdsgårdsgubben. Ett val som
visat sig vara helt rätt ! Björn Andresen bygger gärdesgårdar som står i en klass för sig. Fantastiskt virke, minutiöst behandlat ger tillsammans med Björns stora hantverksskicklighet och noggrannhet en vacker gärdesgård med oslagbar stabilitet. Detta tillsammans med Björns öppna och trevliga personlighet gör att vi varmt rekommenderar honom. Bengt & Laila W.

Inger Brolin

mer än ett år sedan

Jag har alldeles nyligen blivit med gärdsgård.Efter att i många år funderat så bestämde jag mej för att låta bygga en ny gärdsgård ca. 40 m runt en del min tomt.
Det vart ännu finare än jag hade trott, ett gediget KONSTHANTVERK som är VÄLDIGT VACKER möter mej nu varje gång jag kommer hem. Gärdsgården är otroligt välgjord, Det syns att den är byggd av hantverkare som är stolta över sina kunskaper och som kan hantverket in i minsta detalj. Det har också varit väldigt enkelt att hålla kontakten vid praktiska frågor gällande själva bygget ,tider har hållits o.s.v. Att det är människor som samtidigt som dom arbetar väldigt skickligt även är väldigt lätta att ha att göra med gör att jag med varm hand kan rekomendera Gärdsgårdsgubben till andra som går med gärdsgårdstankar.
MVH Inger Brolin Ekerö

Jonas Ladenfors

mer än ett år sedan

Gärdsgårdsgubben byggde 40 m gärdsgård utefter vår skafttomt och jag är nöjd på alla sätt och vis. Dels är Björn en otrolig service minded person som gjorde allt för att lösa och hjälpa till att skapa förutsättningar för en bra gärdsgård, sedan håller gärdsgården absolut högsta klass jag är både imponerad och glad att vi valde gärdsgårdsgubben.