Om FYSIOTILDA

Onlineverksamhet inom kvinnohälsa med fokus på träning under samt efter graviditet och träning kring menstruationscykeln. För gravida kvinnor och nyblivna mammor erbjuder jag träningspass online samt en kurs fullproppad med information kring hur du kan träna under och efter graviditet. Jag erbjuder även föreläsningar för kvinnor kring träning under menstruationscykeln och träningsupplägg som är anpassat utifrån din egna cykel.

Träning och kvinnohälsa

Jag som driver FysioTilda är leg. fysioterapeut och lic. kostrådgivare med utbildning inom kvinnohälsa. Jag är själv väldigt intresserad av hur vi som kvinnor påverkas av vår menstruationscykel under träning. Samt hur vi kan optimera träningen utefter våra cykler för att få som bäst resultat och må bra på vägen. Träning under och efter graviditet är även ett ämne som jag brinner för. Det finns många myter kring träning under och efter graviditet och där vill jag finnas med för att hjälpa till att reda ut vad som stämmer och inte. Mitt mål är att få kvinnor att känna sig självständiga i sin egen träning genom att optimera träningen efter dig som person i din unika situation.

Genom mitt intresse och min kunskap vill jag hjälpa fler kvinnor att få kunskap kring menstruationscykeln, graviditet och träning. Därför har jag skapat föreläsningar och träningsupplägg för kvinnor i olika skeden av livet för att kunna ta denna kunskap vidare!

FYSIOTILDAs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

FYSIOTILDA, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital0
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration