Om Fyrfota Veterinärpraktik AB

Fyrfota Veterinärpraktik möter dig och ditt djur i en lugn miljö med minimala väntetider. Endast tidsbeställning per telefon. Vi står för kunskap, omtanke och respekt. Vi tillhandahåller bl.a. Hills och Specific friskfoder samt sjukfoder. Välkommen till oss!

Fyrfota Veterinärpraktik ABs utvalda länkar

Fyrfota Veterinärpraktik AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

-

Bolagsform

-

Datum för upprättande

-

Org.nr:

-

Arbetsgivaravgift

-

Aktiekapital

-

Omsättn.intervall

-

F-skatt

-

Registrerad för moms

-

SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

reviews aboutName

J

Jessica Essa Karlsson

moreThanAYearAgo

Jag och min man fick avliva vår råtta. De i receptionen hade full förståelse för att vi var nedstämda och fanns där för oss. Vi fick betala direkt, så att vi slapp göra det efter ingreppet. Vi fick även gå ut genom en annan dörr så att vi fick avskildhet.

Vi fick ett eget rum, trots att det är lyhört var det fint.

Veterinären förklarade hela proceduren och fanns där för oss. Vi fick vara själva med henne när hon somnade in.

Detta är den bästa veterinärkliniken jag någonsin besökt. Fyra tassar upp.

KH

moreThanAYearAgo

Hur nöjd som helst! Duktiga veterinärer och trevliga i bemötande. Förklarar in i minsta detalj! Har alltid fått bästa möjliga hjälp och har mycket humana priser! Ärliga och raka. Har gått dit i flera år och kommer fortsätta välja denna veterinärpraktik så långt det finns möjlighet:) Fortsätt erat goda arbete!!!!

Anna

moreThanAYearAgo

Kastrerat både min hona och min hane där. Fungerade precis som det ska tyckte jag.

Hundägare

moreThanAYearAgo

Veterinärerna är otroligt kunniga och trevliga, jag väljer denna klinik trots 5 mil enkel biltur (har lokal vet. På närmare håll). Personalen i kassan är dock inte lika trevlig; snorkig, översittande och korthuggen i tonen. Skärpning! Hade gärna gett kliniken en 5a om det inte vore för kassapersonalen.

Kein.

moreThanAYearAgo

Var där med min lilla kisse Gunhild och hon skulle bli kastrerad. Riktig bra kundkontakt, förklarade noggrant hur det kunde bli när vi kom hem. Man kände sig trygg när man lämnade henne där. Samt efteråt att man fick reda på lite hur operationen gick till å så vidare. Samt man fick en "goodiebag" med lite foder. Kommer tillbaka!

Irriterad

moreThanAYearAgo

Var med min hund på denna klinik. Efter undersökningen blev jag rekommenderad att söka mig till Blå Stjärnan i GBG. Jag kände då att det är en lång resa för både mig och min hund i det tillståndet han var. Kontaktade Blå Stärnan i Borås och fick komma till deras akutveterinär omgående. Jag påtalade för djursjukhuset i Borås att jag hade blivit rekommenderad att åka till GBG av Fyrfotas veterinär och dom svarade att Blå Stjärnan i GBG är väldigt duktiga. Mitt besök i på djursjukhuset i Borås resulterade i att både hunden och jag kunde åka hem friska och glada. Jag ställer mig väldigt frågande till varför Fyrfota´s veterinär utsätter sina djurägare och svårt sjuka djur för en resa på 70 km förbi ett djursjukhus som mycke väl kan ge min hund den vård som är nödvändig. Jag anser att det är synnerligen bristande omtanke om både djurägare och djur att ge sådana råd. Vad Fyrfot veterinär har emot Blå Stjärnan i BS men att jag skall hamna i kläm som djurägare är inte acceptabelt.

responseFromCompany

Vid remittering till ett djursjukhus beaktas flera faktorer: Vi tar reda på djurägarens önskemål (tidigare besök), krav på särskild kunnande som bara finns på vissa ställen, särskild teknisk utrustning, intensivvårdsbehov samt djursjukhusets möjlighet att ta hand om djuret så snart som det behövs. Vi räknar alltid upp flera djursjukhus i närområdet. Djursjukhuset i Borås är , tack vare dess närhet, i dom flesta fall det som nämns först. Det är dock bara Regiondjursjukhuset i Göteborg som har beredskap så att inga patienter avvisas - därför är det ett djursjukhus som alltid nämns som en resurs, särskild när vi närmar oss jourtid. Det är vanligt att patienter åker till Göteborg när ingen annan kunde ta emot i Borås i rimlig tid. Omtanken består i att rekommendera bäst möjliga vård för djuret så snabbt som möjligt, ett djur hamnar aldrig i kläm då djurägaren själv får välja sin vårdgivare och vi förser alltid det djursjukhus som till slut tar hand om djuret med journaler, röntgenbilder.

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Trevligt bemötande, kunnig personal, ställer upp, min katt verkar känna sig lugn o välbehandlad.

Marina

moreThanAYearAgo

Fantastisk praktik med varma, ödmjuka och tillmötesgående veterinärer. Den enda praktik jag med gott hjärta kan rekommendera till 100% och det är ngt jag absolut också gör! ;)

Lillan

moreThanAYearAgo

ALLT TOPPEN! Kan inte bli bättre!!

Glad marsvinsägare

moreThanAYearAgo

Med kunnig och engagerad veterinär, trevligt bemötande, samt korta väntetider får Fyrfota Veterinärpraktik högsta betyg!

Jens

moreThanAYearAgo

Trevligare och bättre kan det inte bli, trevlig och professionell personal och bra priser!!!

Pepsi

moreThanAYearAgo

Tacksam för ett trevligt bemötande och att man inte tar till alla tänkbara undersökningar på en gång. Dessutom mycket positivt när en veterinär intresserar sig och ber att man hör av sig för att utvärdera en behandling även om katten nu mår bra. Då känns det som om de verkligen bryr sig om sina fyrfota vänner....

Birgitta

moreThanAYearAgo

Har besökt veterinärpraktiken vid tre tillfällen och alltid fått ett trevligt bemötande och noggrann redogörelse för exempelvis hur katten kan reagera på vaccination mm. Lugn och behaglig miljö för både djur och människor. Det märks att de har djurets bästa i fokus och tar inte till "storsläggan" direkt utan försöker lösa problemet med mindre ingripande åtgärder först.

J

Jessica Nilsson

moreThanAYearAgo

Har nyligen varit där på första besök med min rottweiler tik som blev opererad och måste säga vilket trevligt bemötande lugnt och mysigt och väldigt kunniga veterinärer som förklarar så man förstår och inga frågor är dumma dom bara svarar med ett glatt humör:)

Lola Carlsson

moreThanAYearAgo

trevlig personal och duktiga veterinärer har allt blivit väl bemöt det känns tryggt och bra både för mig och mina djur

Bettan

moreThanAYearAgo

Jag är så nöjd med mitt besök. Tjejen i kassan var jättetrevlig och veterinären var väldigt proffsig och noggrann.

Erika

moreThanAYearAgo

Sökte ny vetrinär efter att ha blivit otrevligt bemött vid flera tillfällen på Blå stjärnan Borås. Blev rekommenderad Fyrfota och är mycket nöjd med dem. Trevlig och kunnig personal. Kortare väntetider. Återvänder garanterat!

tess

moreThanAYearAgo

jag kommer alltid tillbaks med mina djur.
Bemötandet och kunnandet från veterinär uppnår mina förväntningar... Jag går hellre hit än blå stjärnan.

VJ

moreThanAYearAgo

Bemötandet i kassa känns osäkert och okunnigt men veterinärs kunnande bra.

Hispig matte m. cool katt

moreThanAYearAgo

Kan bara instämma i alla goda ord om Fyrfota Veterinärpraktik.

Miljön är lugn, bemötandet kunde inte vara bättre och kunskapen om djur kombinerat med en stillsam, men driven effektivitet gör att vi kommer att återkomma så länge vi kan.

SI

moreThanAYearAgo

Fyrfota är verkligen den bästa veterinärkliniken som jag varit på, och då har jag varit både i Ulricehamn, Alingsås, Göteborg och Blå Stjärnan i Borås.

De har korta väntetider, stressfri miljö och ger även en massa bra kostnadsfria trips om man ringer till dom. Ringer man till t.ex Blå stjärnan så brukar inte receptionisterna ha några svar och säger att man måste komma in på undersökning istället. Ringer man till Fyrfota så får man alltid svar på sina frågor, en gång gick t.o.m receptionisten och frågade veterinären när hon var osäker (det var en fråga om en däktig kanin).

De har humana priser och är väldigt duktiga. Vet många som går dit och rekommenderar verkligen alla att göra det :-) Ni lär inte bli besvikna!

MA

moreThanAYearAgo

Har blivit väldigt dåligt bemött och tycker att dem är okunniga!!!!

E

moreThanAYearAgo

Är överlag mycket nöjd med Fyrfota förutom att en av veterinärerna kan vara lite otrevlig med jämna mellanrum, lite synd, annars hade de fått full pott!

Anna

moreThanAYearAgo

När vi skaffade katt, berättade vår uppfödare att hon alltid gick till Fyrfota, vilket i sin tur gjorde att vi också beslutade oss för att gå dit med vår katt. Det ångrar vi inte! Alltid ett trevligt bemötande, de har full koll på vem som kommer, när de kommer, vad katten heter (om de fått reda på det sedan tidigare) osv. Heller inga hutlösa priser, och när vi fick reda på att vår katt var lite för tjock, fick vi med en stor säck med provfoder!

Personalen är underbar, och jag har inte heller hört någon som går hit säga något annat, tack för att ni finns, Fyrfota!

Håkan

moreThanAYearAgo

Hur en veterinär kan missa ett perinealbråck med så tydliga symptom är för mig obegripligt. Känns nästan som att han bara ville ha pengar i form av receptarvode samt återbesök.
Trots att han kände i ändtarmen sade han sig inte kunna känna något bråck. När det ändå visade sig vara just ett perinealbråck så tog jag min hund till blå stjärnan för extra koll samt avlivning. Veterinären där kände direkt bråcket. Det hade då gått några veckor och bråcket kan mycket väl ha blivit större och därför lättare att känna vilket kan förklara missen. Vill inte helt klanka ned på fyrfota då de var mycket trevliga och bemötandet var gott. Måste också säga att han nämnde perinealbråck som en tänkbar orsak till symptomen. Anser dock återigen nu efteråt att symptomen var väldigt tydliga. Trots mitt klagande kan jag nog tänka mig att gå dit igen. En delorsak till det är att hon i kassan på Blå stjärnan var/är hur otrevlig som helst..

responseFromCompany

Ibland är det svårt att ta till sig informationen när man måste välja mellan dyr operation eller att avliva hunden av ekonomiska skäl.
Remiss för operation av perinealbråck erbjöds vid första besöket, smärtdämpande behandling sattes in i väntan på ägarens beslut. Hunden hade dessutom gått med en kraftig ögoninfektion i (enligt ägarens egen uppgift) över 1 år utan att man hade sökt hjälp.

Möjliga telefonnummerformat

03323026003-323 02 60033-23 02 600332-302 60