Se på karta

friskvård, hälsovård malmö 

gav 226 företag inom detta område

Ringbergagatan 1521230 Malmö
logo

Vi har stolt levererat Herbalife produkter och coachat våra kunder till fantastiska resultat i över 28 år. Vi erbjuder även utbildning till wellness coach.

Erikstorpsgatan 221754 Malmö
logo

Vi är ett företag som satsar på att utveckla människor, både professionellt och personligt. Professionellt i form av att hjälpa företag/organisationer att utveckla era ledare och er personal med hjälp av ledar- och teamutveckling. Personligt i form av individuell samtalsterapi och coaching. Med god vilja, respekt och kompetens vill vi arbeta för att ledare, medarbetare och privatpersoner utvecklar sina styrkor och hittar nya perspektiv som leder till ökad insikt och bestående förändringar. Vi hjälper dig att hitta nya möjligheter och förhållningssätt som gör att du tar greppet om ditt liv eller din verksamhet, växer som människa och blir den du är. Vi finns både i Lund och Malmö.

(5)

Domherregatan 2723537 Vellinge
logo

Terapi- och behandlingsvärlden utvecklas. Allt fler frågar efter de bästa metoderna. Öka dina kunskaper och förmågor hos Bergströms!

Anders postmans väg 2021853 Klagshamn
logo

Välkommen till min psykologmottagning på Stortorget i Malmö. Jag har lång erfarenhet som psykolog och psykoterapeut. Jag erbjuder såväl psykoterapi som handledning och jag är ansluten till Rehabgarantin och kan erbjuda Psykodynamisk Psykoterapi inom ramen för högkostnadsskyddet..

Östra Rönneholmsvägen 9B21147 Malmö
logo

Har du fastnat i negativa tankar, känslor och beteenden och önskar förändra ditt liv? Då är du välkommen till min mottagning för hypnosterapi och coaching centralt i Malmö, och du kan även boka hypnosterapi/coaching via videosamtal.

Lantmannagatan 59D21448 Malmö
logo

Vi finns i Malmö och i Helsingborg. Gokart för familj, vänner och företag. Vi anordnar race, drop in, Barnkalas, konferens och middag på plats. Vi hjälper även till med bokning av Taproom i Malmö eller Escape room The Alley vid triangeln. Samt Ölprovning på Helsingborgs bryggeri. Nu kan ni även köra våra dubbelkarts/tandembilar. Från 100cm långa kan de åka med, eller varför inte ta med svärmor på en tur. För att få köra själva så måste man vara över 140cm.

Roslins väg 921755 Malmö
logo

Artirawellness är ett friskvårdsföretag som ser till helheten.Sköna och verksamma massagebehandlingar, allt från klassisk, hotstone, sport, tejpning, taktil eller lymfmassage.På det mentala planet erbjuder vi KBT, hypnosterapi, sorg/förlust terapi samt beroende relaterade behandlingar.Välkommen till Artirawellness; Vi hjälper dig att må som bäst.

Amiralsgatan 2021155 Malmö

Vår grundidé är att utifrån vetenskapligt beprövade metoder och erfarenhet arbeta med människor, deras beteende, tankar och känslor. Tellas Consulting AB erbjuder både företag och enskilda individer hjälp inom modern psykoterapi, företagsutveckling och kvalitativa marknadsundersökningar, handledning och utbildningar i stresshantering/mindfulness, time management och säkerhet och kommunikation.

Eric Perssons väg 521762 Malmö
logo

Vare sig du är motionär eller elitidrottare kan Kulan Idrottsskadecentrum tillhandahålla idrottsmedicinsk kompetens för dina behov. På Kulan jobbar sjukgymnaster, läkare, idrottspsykologer, ortopedtekniker, kostrådgivare, massörer samt livsstilscoach.

Sankt knuts torg 6A21157 Malmö
logo

Mer än 40 års yrkeserfarenhet! Välkommen boka tid!

Järnvägsgatan 323531 Vellinge

Jag är leg.psykolog och psykoterapeut med många års erfarenhet av arbete som klinisk psykolog och privatpraktiserande psykoterapeut. Du är välkommen till mig med stora eller små problem på Studio Källan, Järnvägsgatan 3 i Vellinge.

Baltzarsgatan 2521136 Malmö
Lupingatan 1423338 Svedala
Almnäsvägen 823594 Vellinge
Gamla Hötoftavägen 33-023594 Vellinge
Föreningsgatan 2621152 Malmö

(3.71)

Östra kristinelundsvägen 21 A21748 Malmö
Ljungvägen 27A23638 Höllviken