Se på karta

friskvård, hälsovård boxholm 

gav 8 företag inom detta område

e.r.i.k. Ergonomi Rehab Info Kroppsvård AB

Väderstadsvägen 9A59571 Boxholm
logo

e.r.i.k. ab är en företagshälsovård i Boxholm med sjukgymnastik och hälsovård.Arbetslaget består av legitimerade sjukgymnaster, ergonomer, samt auktoriserad Feldenkraispedagog.Vi har även tillgång till läkare, kurator och arbetsmiljöingenjör.Hos oss hittar du även ett gym och viss gruppträning!Varmt välkommen att ringa eller maila oss för mer information eller tidsbokning!

Bella Line Studio Wellbeing

Lagnebrunna Sjöfällan 159576 Boxholm
logo

Jag heter Caroline Portström och är hälsocoach/ hälso- och livsstilsterapeut, utbildad via Holistic Health Academy samt är även utbildad regndroppsterapeut gällande regndroppsbehandling/massage med Young Livings helt naturliga eteriska oljor. Jag har alltid haft ett väldigt stort intresse för hälsa och välbefinnande och vill vara ett stöd och hjälp för dig till en kropp i balans, ökad glädje och mer energi. Du är den viktigaste personen i ditt liv! Gör det du mår bra av och följ glädjen i livet!

Ella Marias Friskvård

Dalgårdsgatan 9C59570 Boxholm

Omsorg & hjälp Mjölby kommun

Burensköldsvägen 1159530 Mjölby
logo

Vaccinova Mjölby

Jerikodalsgatan 359530 Mjölby
logo

Vaccinera dig smidigt och tryggt mot vanliga sjukdomar hos Vaccinova, vi erbjuder vaccin mot TBE (fästingburen hjärninflammation), Bältros, Säsongsinfluensa, Lunginflammation (Pneumokocker), och Stelkramp.Välkommen på drop-in (i mån av plats). Boka gärna tid för att försäkra er om plats.

Body & Mind Sweden AB

Rönnestad 157399 Tranås

Creafoto AB

Västbergavägen 1459636 Väderstad

Gotahälsan AB

(5)

Jerikodalsgatan 8A59530 Mjölby