Se på karta

frisör stockholm 

gav 3916 företag inom detta område

Preston Hair AB

Stängt

Narvavägen 2511460 Stockholm
logo

Preston Hair på Narvavägen 25 sedan 2007.Stockholms bästa frisör?Tillsammans i vårt frisörteam skapar vi en varm och inkluderande känsla. Med mångårig erfarenhet i kombination med ständig kreativ utveckling är vårt mål att skräddarsy behandlingar för alla våra kunder. Vi vill att du som kund ska uppleva lyhördhet, total trygghet, förstklassig service och givetvis oklanderligt resultat. Enklast bokar du din tid på nätet. Har du frågor om din behandling tveka inte att ringa. Välkommen.

Salong Magic Hands

Stängt

Nynäsvägen 2113647 Haninge
logo

Salongen med ett helhetskoncept och expertis inom hår och skönhet. Ring för tidsbokning eller titta in på Drop in!

Hufvudsaken

Stängt

(5)

Odengatan 4611351 Stockholm
logo

Välkommen till Hufvudsaken.

Stockholm Hår

Stängt

(5)

Sankt eriksgatan 2311239 Stockholm
logo

Känn dig hemma i goda, omvårdande händer och kom härifrån lika fixad som utomordentligt nöjd. Kunskap blandat med ren passion!

Nya Kikide, AB

Stängt

Hantverkaregatan 976130 Norrtälje
logo

Vi på Kikide tar alltid god tid på oss och i schamponeringen bjuder vi alla kunder på en avkopplande massage. Varje person och hår är unikt gällande behov, struktur och längd. För att vi på bästa sätt ska kunna uppnå just dina önskemål är det viktigt med tid för en grundlig konsultation, innan vi påbörjar våra behandlingar.

Frisörerna Svensson & Persson HB

Stängt

(5)

Brahegatan 411437 Stockholm
logo

Frisörerna Svensson & Persson AB - Vi är duktiga. Men – och det är det viktiga – det är inget vi slår oss till ro med.T itt som tätt far vi till London och Paris för att låta oss inspireras och lära oss mer. Vi går på visningar och tar del av det senaste inom både mode och hår. Vi är stolta över alla fotojobb vi har medverkat i. Och de modevisningar,både här hemma och utomlands, där vi har arbetat med håret.

Salong Silversax

Stängt

(4.75)

Valhallavägen 7511428 Stockholm
logo

Familjär salong med många års yrkeserfarenhet. Vi klipper alla åldersgrupper.#nl#Välkommen att kontakta oss för tidsbokning!

Helena Klipper Till

(5)

Sköntorpsvägen 1112038 Årsta
logo

Välkommen till Helena Klipper Till i Årsta. Har öppet efter kundens önskemål, både tidiga morgnar och sena kvällar.

mock

Stängt

(3.81)

Götgatan 3711621 Stockholm
logo

Vi tror på att erfarenhet och kunskap är något som ska löna sig och något man ska sträva efter. Därför använder vi oss av olika nivåer. Alla som jobbar på MOC har en omfattande utbildning och en del av av oss har valt att specialisera sig på antingen klipp eller färg. Vi jobbar med helhet och framför allt klädsamhet.

Salong Adam & Eva

Stängt

(5)

Nyängsvägen 314630 Tullinge
logo

Välkommen till Salong Adam & Eva! Vi erbjuder allt inom hårvård. Kontakta oss för att boka tid.

Hårbolaget

Öppet

Stupvägen 119142 Sollentuna
logo

Välkommen till Hårbolaget!En frisyr värd att minnas, och bäras. Produkter av högsta kvalité. Avslappnad och trevlig miljö. Detta är vad vi lovar dig hos oss på Hårbolaget i Sollentuna.Vi erbjuder allt från klippning, till färg & toning, slingor, uppsättningar, stylingvård samt medicinsk fotvård. Belägen på nedre plan i Helenelunds centrum endast ett stenkast från tågstationen finner du Ylva, Anette, Pia och Helene inne på salongen, redo att fixa din drömfrisyr.

Hårgänget

Stängt

(3.35)

Götgatan 3111621 Stockholm
logo

Vi strävar alltid efter att du ska bli helt nöjd med din frisyr! I en klippning ingår alltid konsultation och schamponering.

Hej & Hår

Bergavägen 418431 Åkersberga

Välkomna till salong Hej & Hår!Här jobbar Anna, Helen, Jeanette och AlinaVi tar bara emot bokningar och avbokningar via telefon08-54066444

HairConcept

Stängt

(5)

Andersvägen 416969 Solna
logo

Vi ställer höga krav på frisörkunskap. Hos oss får du professionell service med det senaste inom klippning, hårvård och färg.

Mäster Nickes, Frisörsalong AB

(5)

Barnhusgatan 311123 Stockholm
logo

Kungens Klippotek

Stängt

(1)

Tangentvägen 214175 Kungens Kurva

Vi jobbar med en aktiv och stämningsfull känsla genom att kombinera dina önskningar med vår erfarenhet på bästa möjliga sätt och på så sätt få det bästa resultatet för just dig.

Nectar Hår & Skönhet

Stängt

(3.2)

Tumba torg 214730 Tumba
logo

Nectar är en kombinerad skönhetsalong och frisör. Välkommen in!

Centrumsalongen

Ektorpsvägen 613147 Nacka
logo

Klippkällaren

Stängt

Storgatan 3A15330 Järna
logo

Maria Klippoteket I Kungsängen

(5)

Stationsvägen 4019730 Bro

Kontakta mig för att boka tid, jag gör även hembesök.

Salong Flinka Fingrar

Åsvägen 1415144 Södertälje
logo

Hos Annica och Lotta på Salong Flinka FingrarKan Du förvänta Dig en skön stund.Vi tar hand om Dig och Ditt hår till lugna tonerOch i en behaglig miljö.Vi har Gesällbrev, Mästarbrev samt Frisörlicens.Välkommen!

Eleganz Kungsholmen

Stängt

Fleminggatan 7511233 Stockholm
logo

Eleganz Kungsholmen har funnits sedan 1993, vi är ett stort team med flera rutinerade frisörer med olika stilar. Vårt mål är att du verkligen ska trivas med ditt yttre och samtidigt erbjuda tips och idéer kring hur du får ditt hår att alltid vara livfullt & energiskt. Vi är kreativa och modeinriktade, därför ger vi dig gärna förslag och idéer kring att skapa den frisyren som passar just dig.

Salong L'Image

(5)

Centralvägen 7C19476 Upplands Väsby
logo

På salong limage är vi ett starkt team som arbetar mot ett och samma mål.Vår efter strävan är att ständigt förnya oss inom frisöryrket och har mångåriga erfarenheter som vi drar nytta av. Vi lyssnar alltid på kunden och vår ständiga ambition är att tillfredsställa kundens önskningar och behov.På salongen är det är du som står i fokus och vi gör allt för att du ska få en fin stund hos ossVarmt välkomna till oss!

Två Stylister - Nelly

Stängt

Rådsvägen 5A14148 Huddinge
logo

Personlig bemötande där du är i centrum

Min far och jag

Stängt

(5)

August Wahlströms Väg 318231 Danderyd
logo

Jan öppnade salongen 1962 i Mörbybacke. Det var den första herrfriseringen i området och den ende konkurrenten var hans far, Olle Högman, som 1930 öppnade en frisersalong i Café Villan vid Nora torg.Joanna driver salongen idag. Jag tog över salongen efter min far och har över 30 års erfarenhet i branschen. Mig ser du längst till höger på bilden ovan.

Frisör Sökord

Salong i retro stil där unga & gamla känner sig hemma. Välj mellan ett flertal hårvårdsbehandlingar. Målet är att göra Dig som kund nöjd. Välkomna!

Visa mer