frisör malmö 

gav 1010 företag inom detta område

(5)

Västra rönneholmsvägen 5221741 Malmö
logo

Perian Alievska, diplomerad hudterpeut tillsammans med frisörerna hälsar Dig varmt välkommen till Topp till Tå Skönhet & Hälsa i Malmö. I en lugn och avslappnande miljö utförs alla typer av ansikts- och kroppsbehandlingar med produkter från Exuviance. Både män och kvinnor är välkomna!

Strandvägen 90A23431 Lomma
logo

VälkommenVi erbjuder Klippning för herr, dam och barnSlingning, färgning, håruppsättning samt permanent och hårläggning.Vi har även ett stort utbud av hårprodukter av hög kvalité till bra priser.

Brädgårdsvägen 2823632 Höllviken
logo

Den lite mer personliga salongen på Näset. Allt inom hårvård. Välkomna Marie-Kristin.

(4)

Södra förstadsgatan 11321428 Malmö
Norra skolgatan 1921152 Malmö
logo

Vi arbetar med färg och form utefter din personlighet och önskemål

(5)

Augustenborgstorget 21447 Malmö
logo

Drop in & även tidsbeställning.

(4)

Stortorget 523531 Vellinge
logo

Välkommen till oss! Vi kan hår och vi vet vad hår behöver. Hos oss får du en trevlig upplevelse och bra service.

Bagers Plats 121118 Malmö
logo

Allt inom peruker, löshår och alternativt hår. Hos oss hittar du många bra lösningar. Välkommen till oss!

Östergatan 2421125 Malmö
logo

En glänta av lugn och ro mitt i Malmö. Här får du förstklassiga behandlingar och vi använder de finaste produkter för ditt välbefinnande. Med ett stort utbud av olika massage- och skönhetsbehandlingar, bad och bastu anpassar vi din tid hos oss till det du behöver.

Granvägen 223376 Klågerup
logo

(3.33)

Hyllie kyrkoväg 5121616 Limhamn
logo

Slå Dig ner i vår salong och koppla av en stund. Låt oss ta hand om Dig! Vi erbjuder klippning för både herr och dam, permanent, slingor, toning, hårfärgning samt uppsättning inför t ex bal.

(5)

Idrottsgatan 3021614 Limhamn
logo

(5)

Blåsebergavägen 2221633 Limhamn
logo

Välkommen till Salong Kitty! Permanent makeup och kosmetisk tatuering med 20 års erfarenhet. Eyeliner - Ögonbryn - Läppkontur.

Gustavsgatan 3221611 Limhamn
logo

Som frisör älskar jag kreativa utmaningar och att plocka fram det vackraste hos varje kund.Med stort fokus på konsultation och personliga tips strävar jag alltid efter att mina kunder ska kunna koppla av och känna sej omhändertagna..

(5)

Östra fäladsgatan 221224 Malmö
logo

Välkommen till Segevångs Herr och Damsalong – din destination för exceptionell hårvård och styling i en avkopplande atmosfär. Hos oss är varje kund unik, och vårt team av erfarna stylister är här för att lyssna på dina önskemål och ge dig en skräddarsydd upplevelse som framhäver din personliga stil.

Storgatan 1923331 Svedala
logo

Välkommen till HårfintHårfint är en ljus och härlig salong i centrala Svedala. Hit kommer du för att få en mysig och avkopplande stund, samtidigt som ditt hår blir ompysslat. Vi som jobbar här heter Emelie och Jenny. Emelie är frisör och salongsägare & innehar både gesällbrev (vårt yrkesbevis), mästarbrev och är behörig frisör med frisörlicens. Jenny är nagelteknolog och tar även hål i öronen. Vår målsättning är att våra kunder ska känna sig väl omhändertagna och nöjda!

Neptunigatan 4621118 Malmö
logo

Välkomna till La Noc! Vi håller till på Neptunigatan 46 i Malmö. Skönhetssalong som erbjuder frisör och vaxning.

Neptunivägen 123735 Bjärred
logo

Salongen har idag 5 frisörer som antingen har Gesäll- eller Mästarbrev och har som mål att Salong Lady o Lufsen ska vara det självklara valet och SALONGEN FÖR HELA FAMILJEN. Oavsett vem av våra frisörer du går till kan du vara säker på att du är i trygga händer. Vi önskar nya som gamla kunder välkomna!

Rapphönevägen 1123252 Åkarp
logo

Dam- herr- och barnklippningar. 40-års erfarenhet. Säljer Svenska hårvårdsprodukter som Watercloud och XL från Grazette. Här sitter alla i lugn och ro, barn som vuxen. Vid vissa behov behövs kanske längre tid, så hör av Er så finner Vi en lösning tillsammans.

Linnégatan 3321614 Limhamn
logo

Välkommen till vår salong på bästa centrala läge i Limhamn.Vi har drop in i mån av tid.

Strandvägen 12323431 Lomma
logo

Att hitta en frisörsalong som passar ens egna behov kan vara knepigt. Hos oss på Naomi Salong står det personliga uttrycket i fokus. Här får du en helhetsupplevelse med våra kreativa frisörer som skräddarsyr behandlingen efter din stil och dina önskemål. Vi har 30% rabatt för klippning och våra behandlingar för barn och pensionärer. Vi erbjuder även piercing, håltagning (Blomdahl) och kosmetikatatueringar.