Om Frasses Hamburgare

Frasses är en norrländsk hamburgerkedja. 1975 öppnade vi vår första restaurang i Luleå. Frasses är idag ett välmående koncept med 40 restauranger runtom i Sverige. Från Kiruna i norr till Kalmar i söder. Ambitionen är såklart att växa och bli ännu fler restauranger.

Franchise

De flesta av våra restauranger drivs enligt franchisekoncept, vilket innebär att du som ägare driver din egen restaurang med stöd och hjälp från huvudkontoret. Du får tillgång till ett starkt varumärke som attraherar kunder och bygger lojalitet.

Historien om Frasses

Året var 1975. Fyra entreprenörer som alla drev varsin snabbmatsrestaurang träffades i norra Sverige. För att göra en lång historia ganska kort bestämde sig dessa herrar för att samarbeta och konceptet Frasses skapades. Platsen var Luleå och detta skedde för ca 40 år sedan. Vad de inte visste då var att de skapade något som på sikt skulle komma att bli ett mycket starkt och populärt hamburgerkoncept.

På den tiden var korven populär på marknaden och självklart var parisaren en storsäljare. Men utvecklingen gick snabbt framåt och några år senare lanserades Skrovmålet. En hamburgermeny som fortfarande är mångas stora favorit och en riktig klassiker hos oss! Som de flesta redan vet inspirerades grundarna mycket av serien Karl-Alfred och kedjans namn kommer från den store hamburgerätaren Frasse i serien.

Må Bra

Vi lanserade för några år sedan en helt menykategori som vi kallar Må Bra. Inom denna kategori hittar du bland annat vår goda Sweetchili Kyckling som serveras med en blandsallad och Bonaqua eller vår härliga Salladsburgare som också den serveras med Bonaqua. Frasses Må Bra – lite nyttigare helt enkelt.

40 år

I 40 år har Frasses serverat goda hamburgare till sina kunder. Att kunna servera menyer med noga utvalda råvaror och med den personliga smaken i åtanke har alltid varit vårt största mål. Vi är oerhört stolta över att 40 fina hamburgerår har passerat och har för ambition att fortsätta utveckla vårt koncept och servera goda hamburgare i många fler år framöver.

Den norrländska kedjan

Vi är stolta över att komma från norrland och berättar gärna om våra norrländska rötter. Att det dessutom finns så många härliga norrländska råvaror och smaker att jobba med tycker vi är än bättre. Du kanske har provat vår krämiga mjukglass med härligt god hjortronsylt eller varför inte vår exklusiva nyhet Skrov Royal med Västerbottensost? Att jobba med norrländska råvaror och smaker är en självklarhet för oss och något vi fortsättningsvis kommer att lägga mycket stor vikt vid.

Frasses Hamburgares utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Frasses Hamburgare Restaurang, Robertsfors - 1
  • Frasses Hamburgare Restaurang, Robertsfors - 2
  • Frasses Hamburgare Restaurang, Robertsfors - 3
  • Frasses Hamburgare Restaurang, Robertsfors - 4
  • Frasses Hamburgare Restaurang, Robertsfors - 5
  • Frasses Hamburgare Restaurang, Robertsfors - 6
  • Frasses Hamburgare Restaurang, Robertsfors - 7
  • Frasses Hamburgare Restaurang, Robertsfors - 8
  • Frasses Hamburgare Restaurang, Robertsfors - 9
  • Frasses Hamburgare Restaurang, Robertsfors - 10

Frasses Hamburgare, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration