Fotvalvet fotkliniken Karin Lagmyr logo

Fotvalvet fotkliniken Karin Lagmyr

Om företaget

Hos oss som är auktoriserade fotterapeuter kan du få en medicinsk fotvårdsbehandling eller bara hjälp med något som besvärar dig, till exempel nagelklippning, behandling av nageltrång och liktornar samt frysning av vårtor.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0150-527...
Adress

Jungfrugatan 26

64132 Katrineholm

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Om oss

Hos oss som är auktoriserade fotterapeuter kan du få en medicinsk fotvårdsbehandling eller bara hjälp med något som besvärar dig, till exempel nagelklippning, behandling av nageltrång och liktornar samt frysning av vårtor.

Vi utför medicinsk fotvårdsbehandling.

I en hel fotvårdsbehandling ingår först ett mjukgörande fotbad därefter nagelklippning samt behandling av de problem som finns på foten, nageltrång, förhårdnader, liktornar, tjocka naglar, hudsprickor mm. Behandlingen avslutas med fotmassage.

Det går också att få delbehandling, bara nagelklippning eller endast åtgärd av något problem på foten. Vi behandlar nageltrång, förhårdnader, liktornar, tjocka naglar, hudsprickor, nagel- och fotsvamp och andra problem som kan finnas på foten.

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

015052783

01-505 27 83

015-05 27 83

0150-527 83