fotvård 

gav 16941 företag inom detta område

Wilma

Skolgatan 5690327 Umeå
logo

En oas mitt i stan!Vi erbjuder det senaste inom hud- och kroppsvård och följer den senaste utvecklingen. Du möts av auktoriserad och kunnig personal i en rogivande och behaglig atmosfär.Vi erbjuder även en härlig Spaavdelning med bubbelpool och relax för uthyrning. Gör en härlig start på en helkväll med ditt sällskap, eller en romantisk afton för två? Boka tre timmar i denna underbara oas.Välkommen till oss, vi tar hand om dig!

Irenes Medicinska Fotvård

(5)

Klapperstensvägen 243953 Åsa
logo

Varmt välkommen till Irenes Medicinska Fotvård. Jag behandlar allt inom medicinsk fotvård. Erbjuder även tid för behandling på kvällstid. Ansluten till Actiway.

Anns Fotvård

Storgatan 8159838 Vimmerby
logo

Jag har lång erfarenhet av fotvård och mycket goda kunskaper om fötter. Det är viktigt för mig att du som kund ska känna dig bekväm och nöjd din behandling. Tänk på att fötterna ska bära dig hela livet. Så unna dig en skön och avkopplande fotvårdsbehandling.

Fot-Källan

Sockerbruksgatan 8D26264 Ängelholm
logo

Välkommen till Fot-Källan! Auktoriserad medicinsk fotterapeut. 26 års erfarenhet.

Måsen Fotvård

Ljusstöparbacken 111765 Stockholm
logo

Medicinsk fotvård

LM:s Fotvård & Massage

Storgatan 10B93331 Arvidsjaur
logo

LM:s Fotvård och Massage ägs och drivs av Liselotte Marklund som är utbildad massör och fotvårdsterapeut.Att unna sig massage och fotvård kan förebygga belastningsskador och sjukfrånvaro.Jag erbjuder rätt massage vid rätt tillfälle. Din hälsa är alltid i fokus och jag gör mitt yttersta för att du ska få den behandlingen som just du behöver.

Åsa Byman Hud & Fot Studio AB

Drottninggatan 2870210 Örebro
logo

Hud- och fotvårdsbehandlingar i lugn miljö. Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation och Sveriges Fotterapeuter.

Två små fötter

(5)

Baggens Gränd 473230 Arboga
logo

Välkommen till fotvårdssalongen Två små fötter! Unna dig en skön stund i min salong och låt mig ta hand om dina fötter. Mår dina fötter bra mår du bra! Det är viktigt att ta hand om sina fötter då det är dom som utsätts för mest belastning.

Kroppsharmoni Fotvård & Massage

Liedbergsgatan 5335232 Växjö
logo

Välkommen till Kroppsharmoni!

Nancy's Fotservice

(5)

Smedjegatan 272213 Västerås

Du får anpassad medicinsk fotvård av våra experter i lugn miljö.

Villie Gf AB

Västra Storgatan 727460 Rydsgård

Jag som driver denna verksamhet heter Lotta Schuler, och är Diplomerad medicinsk fotterapeut. Jag arbetar med medicinsk fotvård som riktar sig till alla, men även för Diabetiker och Reumatiker. Jag utför även vårt behandling, pedikyr men även plock och färg av ögonbryn.

Fotterapeuten Åsa

(5)

Anderstorpsvägen 2433236 Gislaved
logo

Medicinsk fotvård i skön avslappnad miljö, endast tidsbeställning! Även kortbetalning. Fotcremer, Pensionärskort. Detoxbehandling.

Fotvård Sökord

Medicinsk fotvård, Detoxbehandling av fötter, i lugn och ljus miljö!

Visa mer

Alexia Fotvård

Kärnavägen 458662 Linköping
logo

Laimis Fotvård

(5)

Hagavägen 1678431 Borlänge
logo

Har du problem med dina fötter eller vill du bara ha en skön och avkopplande stund? Hos mig på Laimi's Fotvård får du hjälp med allt, från individuellt anpassade hålfotsinlägg, besvär av medicinsk karaktär eller idrottsskador, till en omsorgsfull fotmassage. Med mina över 40 år i branschen är dina fötter i trygga händer!Välkommen att kontakta mig för tidsbokning, eller om du vill veta mer om den fotvård jag kan erbjuda dig.

Marika's Fothälsa

(5)

Verkstadsgatan 9D63361 Eskilstuna
logo

Britt-Maries Fotvård & Taktil

Greby NOLGÅRDEN 54998 Väring
logo

Är dina fötter slitna och trötta eller känner du dig stressad? Unna dig själv och din kropp en stund ute vid natursköna och vackra miljön i Greby, här kan du njuta av medicinsk fotvård, fotmassage, taktil massage som är en lugn och ro behandling samt benvaxning för den som vill. Bilen parkerar du alldeles bredvid enkelt och bekvämt.

Sagolika Fötter

Myntstigen 515148 Södertälje
logo

Att sköta sina fötter är jätte viktigt! Om du inte kan göra det själv, låt en fotvårdsterapeut göra det! Helbehandling: 480kr - 45min. Jag finns i Södertälje men gör även Hembesök inom Stor Stockholm!

Fotfästet

Kungstorpsvägen 8C23632 Höllviken
logo

City Fotvård

Kungsgatan 5890326 Umeå
logo

Om du får problem med dina fötter, vänd dig med förtroende till mig. Jag är utbildad Medicinsk Fotvårdsspecialist.

Modehälsan i Perstorp

Köpmangatan 4D28431 Perstorp
logo

Fothälsan i Perstorp kombinerar professionell medicinsk fotvård och SPA-pedicure med behandling av liktorn, nageltrång och fotvårtor.Butiken erbjuder hud-, kroppsvårds- och makeup-produkter samt parfymer.

Fotverkstan

Legeringsgatan 272130 Västerås
logo

Fotvårdsspecialisten

(4)

Irisdalsgatan 2862142 Visby
logo

Fotvårdsspecialisten i Visby på Gotland erbjuder medicinsk fotvård till människor runt om på ön. Jag erbjuder även hembesök för de som har svårt att ta sig till mig.

Rugis Fotvård

Folkvisegatan 2242241 Hisings Backa
Fotvård Sökord

Jag tar väl hand om dig och dina fötter. Du erbjuds fotvård i min klinik eller via hembesök, varmt välkommen!

Visa mer

Annika Sjögrens Fotklinik

Klockargatan 1713738 Västerhaninge

Medicinsk Fotvård, Fot och Underbensmassage , fotvård som friskvård

Reginas Fotvård

Malmgatan 9A70354 Örebro
logo