Se på karta

fotkräm 

gav 938 företag inom detta område

R.S. Biokosmetik Syd AB

Hagadalsgatan 661532 Valdemarsvik
logo

EKOLOGISK HUDVÅRD.NATURLIG SKÖNHET.Rosenserien är en svenskproducerad hudvårdsserie som vänder sig till människor som vill vårda sin hud och samtidigt ta ansvar för miljön.

Marias Nagelvård

Stängt

Umevägen 1191132 Vännäs
logo

Salongen ligger på Umevägen 11 i Vännäs, 3 mil utanför Umeå. Här erbjuds du nagelvård med kompletterande skönhetsvård. Nya snygga naglar, fixa till ögonbrynen el varför inte en uppfräschning av fötterna. Tar gärna emot DIG som är nagelbitare! Unna DIG lite vardagslyx i en lyxig och lugn miljö

Fotspecialisten i Skövde

(4)

Sankt sigfrids gata 954130 Skövde
logo

Jag som driver Fotspecialisten i Skövde heter Barbro Sjödin och är medicinskt utbildad fotterapeut. Jag erbjuder omsorgsfulla fotvårdsbehandlingar och behandlar fotproblem som bl.a. liktornar, nageltrång & förhårdnader.

Advanced Clinic (f.d Advanced Skin Care)

Stängt

(4.9)

Skanstorget 641122 Göteborg
logo

Varmt välkommen till Göteborgs största hudklinik som fokuserar på avancerad hudvård med fördjupning på kostens betydelse. Vi erbjuder resultatinriktade behandlingar som behandlar orsak, inte bara symptom.Våra auktoriserade hudterapeuter & legitimerad sjuksköterska erbjuder gedigen kunskap inom avancerad hudvård samt estetiska injektioner & vår klinik grundades 2010 i Göteborg.Välj mellan behandlingar som: Ansiktsbehandling, Fotvård, Estetiska Injektionsbehandlingar, Laser, Dermapen/Skinpen m.m

Färdiga Fötter i Vaxholm AB

Stängt

(5)

Pilgatan 6A18531 Vaxholm
logo

Färdiga Fötter i Vaxholm erbjuder Medicinsk fotvård och Fotvård som Friskvård.

City Fötter

Stängt

Eriksgatan 9126133 Landskrona
logo

Medicinsk fotvårdsspecialist. Behandlar diabetiker. Hjälper bl.a till med; förhårdnader, liktorn, vårtor, nagelsvamp, hälsprickor. Säljer bl inlägg, krämer.

Studio Fot

Ehrensvärdsgatan 325433 Helsingborg
logo

Välkommen till Studio Fot! Mitt namn är Lotta Karlsson. Jag är utbildad, diplomerad medicinsk fotvårdsspecialist på Fotakademin Syd i Kristianstad och medlem i Sveriges Fotterapeuter. Tidigare har jag jobbat som undersköterska inom äldreomsorgen.

Elenas Fot-Spa Karlsborg - Fotvård Karlsborg

Öppet

Smedjegatan 754631 Karlsborg
logo

Elenas Fot-Spa, din fotvårdsspecialist i Karlsborg. Vi hjälper dig med allt från klassisk fotvård till medicinsk fotvård och healing samt Reiki. Varmt välkommen att boka din tid via telefon eller mail!

Lenas Friskvårdscentra

Stängt

Torhamnsvägen 1637372 Jämjö
logo

Försäljning av naturprodukter och presentkort.

Alexia Fotvård

Kärnavägen 458662 Linköping
logo

Camillas Make-Up & Fotvård AB

Stängt

Kräpplavägen 4814140 Huddinge
logo

Jag erbjuder medicinsk fotvård, zonterapi, vaxningar, frans/brynfärgningar och mycket mer i fräsch och avkopplande miljö nära dig.Hjärtligt välkommen!

Anette Lönns Fotvård

Stängt

Gångbrogatan 437229 Ronneby
logo

Välkommen till Anette Lönns Fotvård.Är du intresserad av en behandling så Ring och beställ tid – jag hjälper dig om du har problem eller bara vill njuta av en avslappnade skönhetsbehandling.

Mariannes Fotvård

Allbogatan 1334374 Liatorp
logo

Ninas Fotvård

(5)

Skyttegatan 1A72338 Västerås
logo

Välkommen till Ninas Fotvård. Att bry sig om sina fötter är ingen lyx utan en nödvändighet.

Tinas Fotvård & Massage

Stängt

(4.87)

Storgatan 1735230 Växjö
logo

Tinas fotvård och massage är en liten, mysig och fräsch salong som erbjuder fotvård och klassiska ansikts- och kroppsbehandlingar.

Marins Fotvård

Stängt

Saluvägen 118766 Täby
logo

Som medicinsk fotterapeut hjälper jag dig med problem så som nageltrång, hälsprickor, liktorn och vårtor.Jag hjälper även till med inlägg och avlastningar vid behov.Medicinsk fotvård görs med fördel i förbyggande syfte för att hålla fötterna friska.Du kan ta ut ditt friskvårdsbidrag hos mig och jag är ansluten till Epassi.Boka din tid här:https://boka.timma.se/marinsfotvardVälkommen!Hembesök görs vid behov och tid bokas då via telefon📞 070-4263878

Roos Fotvårdsklinik AB

Stängt

Flygarvägen 1317569 Järfälla
logo

Professionell medicinsk fotvård och fotfriskvård i Järfälla med fokus på svenska produkter. Även ambulerande fotvård. Bokning via BokaDirekt/telefon/mail. Varmt välkommen!

Hälsoteam Fot Hud & Kropp Järfälla AB

Stängt

Veddestabron 1417745 Järfälla
logo

Välkommen till Hälsoteam Fot Hud & Kropp - vi erbjuder medicinsk fotvård, fotvård friskvård, fot- och underbensmassage, hudvård - flera olika varianter av ansiktsbehandlingar, vaxning, färgning av fransar och bryn samt elevbehandlingar av Kinesiologi.

Anna i Bokenäs AB

Stängt

Lasarettsgatan 145334 Lysekil
logo

Medicinsk Fotvård i Uddevalla och Lysekil.Hembesök för privatperson och på äldreboenden samt Lss.

Christina Tägtströms Medicinska Fotvård

Stängt

Krokvreten 1274691 Bålsta
logo

Varmt välkomna till Christina Tägtströms Medicinska Fotvård! Hos mig kan du koppla av och njuta en stund i en allt mer stressig vardag. Min målsättning är att erbjuda dig bra fotvård med dina fötter i fokus. Det spelar ingen roll om du bara vill unna dig en stunds njutning eller om du har ett problem som du behöver hjälp med, jag gör alltid mitt yttersta för att du ska känna dig väl omhändertagen hos mig. Bra hälsa hör ihop med hela kroppens välbefinnande och inte minst hur du sköter dina fötter. Att regelbundet gå på fotvårdsbehandling är investering för din hälsa. Varmt välkommen!

Fotvård Stjärnan AB

Stängt

Storgatan 4138330 Mönsterås
logo

Fotvård Stjärnan AB, din fotvårdsklinik i Mönsterås! Jag är Auktoriserad Diplomerad Medicinsk Fotterapeut sedan juli 2003 då mottagningen öppnade. Vi gör allt inom fotvård och behandlar allt från liktorn till nageltrång & förhårdnader. Vi erbjuder också produkter så som fotkräm, stödstrumpor och övriga avlastningsprodukter. Boka tid via telefon. Varmt välkommen in!

Ostkustkliniken AB - Fotvård Öland - Fotvård Färjestaden

Stängt

Industrigatan 638632 Färjestaden
logo

Ostkustkliniken, din fotvårdsspecialist på Öland! Vi erbjuder allt från medicinsk fotvård, klassisk fotvård & fotanalys. Vi behandlar alla dina besvär kring fötter. Välkommen in till kliniken!

Lush Uppsala

Stängt

(5)

S:t Pers Galleria 753 20 Uppsala
logo

Thermal Classic Beauty

Stängt

(5)

Åkerssjövägen 10 INNOVATUM46153 Trollhättan
logo

Thermal Classic Spa erbjuder ett stort utbud av behandlingar inom flera olika områden kopplade till skönhets- och hudvård.

Södervärns Sjukvårdsbutik

Stängt

Södra förstadsgatan 9521420 Malmö
logo

Södervärns Sjukvårdsbutik ligger nära SUS- sjukhuset i Malmö. Vi säljer bla hjälpmedel, kryckor, enklare sjukvårdsprodukter, stödjande förband/ortoser och kompressionsstrumpor.Vi ligger nära Södervärns busstation och Triangelns tågstation.Butiken ligger i markplan så det är lätt att komma in. Finns även en dörröppnare.