Om Folie Style Sweden AB

Vi är ett flexibelt tryckeri som erbjuder våra kunder stora möjligheter att marknadsföra sig på ett annorlunda vis till konkurrenskraftiga priser. Vi har över 25 års erfarenhet i branschen både från Dubai och Sverige. Tack vare vår långa erfarenhet kan vi leverera bra tryck, professionell foliering och bildekor av högsta kvalitet till dig som företag och privatkund. Genom att du använder våra tjänster kan vi garantera att du kommer att synas.

BILDEKOR

Bildekor är verkligen ett bra sätt att sätta en personlig prägel på sin bil och göra den både fin och personlig. En annan bra idé att använda sig av bildekor är för att göra reklam för exempelvis ditt företag eller annat. Det är kul att få uttrycka sin identitet och personlighet genom olika slags bildekor.

SKYLTAR

Skapa rätt första intryck! Din skylt är ditt ansikte utåt och därför bör den ge ett professionellt intryck. Hos oss kan du få alla typer av skyltar – namnskylt till kontorsdörren eller fasadskylt med neon eller diodbelysning – Vi löser det!

BANDEROLLER & VEPOR

Om du inte vill ha en traditionell skylt så kan vi rekommendera banderoller och vepor, vilket är ett billigare alternativ. Det är ett enkelt och smart sätt att få fram ditt budskap, och de passar lika bra i din entré som på en mässa. Du kan få banderoller i PVS och Nät i kvadratmeter eller fasadtäckande – ditt behov styr storleken. Vi anpassar materialet efter permanent bruk eller enkelt monterbart.

DIGITALPRINT, PROFILERING & TRYCKERI

Hos oss får du hjälp med framtagning av logotyper/layouter och originaltryck och printa dom direkt hos oss. Har du inte redan en färdig design så skapar vi den åt dig, från idé till färdig produkt. Vår utrustning är modern för att kunna utföra arbeten av toppkvalitet vad gäller dataskuren och printad dekor samt text på papper och vinyl m.m. Vi kan utveckla din befintliga logga, göra en ny logotyp eller en helt ny grafisk profil till ditt företag och tryck ert material hos oss. Kom med dina önskemål och vi skapar!

FOLIERING / BODYFENCE

Oavsett om du vill att färgen ska matcha företagets grafiska profil, om du vill printa bilen för att synas mer eller bara förändra utseendet på din bil så är vi på Folie Style rätt personer för att göra det. Vi är utbildade inom helfoliering och vi arbetar enbart med de bästa materialen och kan därför garantera ett högt, kvalitativt resultat. Vi erbjuder alla slags foliering så som frostat, chrome, kolfiber och reflex. Hos oss får du hjälp från skiss till färdigt resultat, och självklart med våra garantier.

FÖNSTERDEKOR / SKYLTFÖNSTER

Självhäftande folie används på många olika sätt till fönsterdekor. Folie är ett elegant sätt att dekorera. Det finns en mängd spännande självhäftande folier som kan variera i färg och textur. Dessutom finns det självhäftande folier som är utrustade med specialeffekter och ytor med mönster, allt efter kundens önskan.

Folie Style Sweden ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

  • Folie Style Sweden AB Reklambyrå, Annonsbyrå, Malmö - 1
  • Folie Style Sweden AB Reklambyrå, Annonsbyrå, Malmö - 2
  • Folie Style Sweden AB Reklambyrå, Annonsbyrå, Malmö - 3
  • Folie Style Sweden AB Reklambyrå, Annonsbyrå, Malmö - 4
  • Folie Style Sweden AB Reklambyrå, Annonsbyrå, Malmö - 5
  • Folie Style Sweden AB Reklambyrå, Annonsbyrå, Malmö - 6

Folie Style Sweden AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Folie Style Sweden AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

05.12.2017

Org.nr:

5591374904

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

50000

Omsättn.intervall

1500 - 2999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

73111 Reklambyråverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Verkställande direktör

Hasna Lazrag

Ledamot

Hasna Lazrag

Suppleant

Wassim Al Tawil

Finansiell information

Omsättning

2 334 tkr

Vinstmarginal

0,5 %

Anställda

2

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

04018188004-018 18 80040-18 18 800401-818 80