Om Flyttpack

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att det är gratis att fylla i din företagsinformation på Eniro?

Zmarta

Företagslån

Ansök om lån upp till 5 miljoner kronor

Ans&oring;k om lån upp till 5 miljoner kronor

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Flyttpack, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Flyttpack i Halmstad AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

24.11.1987

Org.nr:

5563133437

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

500 - 699 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

38120 Insamling av farligt avfall, 49420 Flyttjänster

Exekutiva befattningar/Administration

Claes Olof Dahlgren

Verkställande direktör

reviews aboutName

Ann-Lovis Carlsson

moreThanAYearAgo

Mycket bra flyttfirma, rekommenderas. De visade stor omsorg om mina saker och även om mig. Lagade en lampa trots att jag inte hade bett om det.
Ann-Lovis i Varberg.

Dennis

moreThanAYearAgo

Famljen flyttade från Stockholm till Halmstad. Flyttpack såg till att allt kom fram i tid, i rätt pris, och framförallt i gott skick! Inga problem och idel glada miner.
Extremt flexibla och tillmötesgående med allt.

Britt Sjöstrand

moreThanAYearAgo

Väl bemötande handlingskraftiga killar som är mycket positiva och trevliga, samt ett mycket bra pris på flytten! Toppen!

Maria Bengtsson

moreThanAYearAgo

Det var två sköna flyttgubbar som kom och hjälpte mig en söndag med min flytt! De visade omsorg över både mig och alla mina saker. Ingenting var för tungt, besvärligt eller tog för lång tid.

Joakim Sjöberg

moreThanAYearAgo

Ett företag som annonserar i Gula Sidorna Malmö borde väl utföra tjänster i denna stad? Jag ringde 5/5 för att begära pris på flyttning. Svaret blev att man inte betjänade Malmö, då avståndet var för långt. Då jag frågade varför man då annonserade i Gula Sidorna Malmö, fick jag till svar att "det fanns ju ett hav mellan Halmstad och Malmö". Ingen risk att detta företag rings upp fler gånger...

responseFromCompany

Vi flyttar givetvis på alla orter mellan sträckan Göteborg och Malmö.
Vårt syfte är att ge bästa pris för kunden. Det är när logistik och flyttens storlek kan samordnas. Vilken kund vill betala tidsdebitering+kostnad för
Transport för att enbart flytta en soffa i Malmö.
I sådana fall rekommenderar vi kunden enklare lösningar på närmare håll!

Melinda Fokt

moreThanAYearAgo

Stort tack för en välutfört arbete. Mycket trevliga killar, inget var för svårt eller besvärligt, det gick som en dans på rosor! Jag kommer definitivt att rekomendera er till alla mina bekanta! Och billigt var det också. Tusen tack för allt!

Eva

moreThanAYearAgo

Jag rekommenderar att ingen vänder sig till denna flyttfirma. Personalen är extremt otrevlig, vägrar att lyssna och bemöter sina kunder aggressivt om man har en liten synpunkt. Kan inte förstå att de har fått positivt omdöme tidigare?

responseFromCompany

Det här strider mot företagets policy. Denna kund har vi inte haft. Så här kan vem som helst skriva då avsändarens Mejladressen ej är obligatoriskt.

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

073577731107-357 773 11073-577 73 110735-77 73 11073-5777311