Om Flyttfirman 4 Ess AB

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att det är gratis att fylla i din företagsinformation på Eniro?

Zmarta

Företagslån

Ansök om lån upp till 5 miljoner kronor

Ans&oring;k om lån upp till 5 miljoner kronor

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Liknande företag i närheten

787 mLbyggpartner AB - Rivning & Renovering

Lbyggpartner AB - Rivning & Renovering

1.1 kmInnova Servicebolag AB

Innova Servicebolag AB

1.1 kmBroBålstaStädarna AB

BroBålstaStädarna AB

1.2 kmSöder OM Söder Kontor & Fastighetsservice AB

Söder OM Söder Kontor & Fastighetsservice AB

Flyttfirman 4 Ess AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Flyttfirman 4 Ess AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

15.05.2013

Org.nr:

5569318446

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

50000

Omsättn.intervall

10000 - 19999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

49420 Flyttjänster, 81210 Lokalvård, 47792 Specialiserad butikshandel med övriga begagnade varor

Exekutiva befattningar/Administration

Visar 4 av 5

reviews aboutName

J

Josefin Lange

moreThanAYearAgo

Sämsta flyttstädningen jag någonsin varit med om. Ej städat mellan fönstren, ej torkat av väggarna, spindelväv i tak, hörn och under fönsterbrädor. Ej avtorkat kakel i badrum, avlagringar kvar på kran i badrum och kök. Slarvigt städad ugn med spår av rengöringmedel kvar. Avloppslukt i hela lägenheten. Dammsamling bredvid kyl och bakom tvättmaskin pga kravet att det behövdes dras fram. En tvättmaskin kan man inte dra fram hursomhelst.

M

Mats Rosell

moreThanAYearAgo

Otroligt kluven till denna firma. Själva flytten fungerade utmärkt, glada och professionella flyttkillar och allt flöt på. Men dom läser inte instruktionerna på lådorna mm och man måste vara på dom som en hök för att saker och ting ska komma med och hamna på rätt ställe till slut. När det gäller flyttstädning är dom en katastrof. I princip ingenting ingår i deras offert och det kommer garanterat sluta med att du får åka dit och slutföra jobbet sen. Vi har fått två lägenheter städade av dom och varken den nya ägaren till min lägenhet eller besiktningsmannen som kollade sambons lägenhet var nöjda.

"Ingår" flyttkartonger när man flyttar, men dom säger ingenting om att man måste använda deras egna etiketter till lådorna som dom tar hutlöst betalt för, nästan 10 kr styck. Samma gäller för allt annat kringmaterial med, köp papp, tejp mm på nåt annat ställe.

OM ni skulle få för er att anlita denna firma, se till att ha allt klart för er och överenskommet i förväg.

M

Mårten Sparrman

moreThanAYearAgo

Fantastisk flyttfirma! Snabba, punktliga, prisvärda, trevliga och serviceinriktade. Dessutom erbjuder de att ta med det man inte vill ha kvar till deras second hand-butik där vinsten delas 50/50. Världens bästa tjänst! Rekommenderas!!!

J

Jonna Sjöberg

moreThanAYearAgo

Första gången jag tagit hjälp av en flyttfirma, och blir det ny flytt lär jag anlita dem igen. Snabbt svar vid bokning, trevlig personal, lyhörda för kunden (mig), bra priser, punktliga. Snabba!!
Är så glad att en kollega rekommenderade dem.

M

Michelle Haglund

moreThanAYearAgo

I lilla secondhand butiken hittar man alltid något man letat efter och personalen alltid trevliga och tillmötesgående. Underbart .

J

Johan Tengblad

moreThanAYearAgo

Det är svårt att tänka sig en bättre flyttfirma! Lätt att ha att göra med, proffsiga och trevliga "flyttgubbar" och en effektiv flyttinsats. I mitt fall löste de dessutom ett krångligt soffproblem genom stort tålamod och att vara smarta. Lätt att rekommendera till andra!

L

Lotta Waern

moreThanAYearAgo

Det blev kort varsel, men löstes smidigt. Snabb, effektiv och säker flytt, trots in på 5 trappor och inte alltför stor hiss. Trevliga killar. Fantastiskt att dessutom få hjälp med de saker jag inte lyckades sälja innan flytt - såldes på kommission i deras second hand-butik. De tog dessutom hand om och sålde, istället för att jag skulle bli tvungen att slänga, mindre saker.

M

Maral Jolstedt

moreThanAYearAgo

Det var två personer som hjälpte till i flytten och båda jobbade på snabbt och effektiv. Vårdade möblerna bra med inplastning och linda in i filtar. Vi var mycket nöjda med den hjälp vi fick. Kan rekommenderas. Inte fasligt dyrt, trevliga personer och flexibla mot våra önskemål. Tack för hjälpen 4 ess!

J

Janco Demeter Antonio

moreThanAYearAgo

de bästa va att alla mina saker som flyttades kom fram hela och oskadda =)

A

Angelica Ljungman

moreThanAYearAgo

Jag har haft flyttstäd hos mig och är supernöjd. Hög kvalitet på personalen. Jag rekommenderar även flytten, då personalen var väldigt tillmötesgående, är även nöjd med priserna.

Renate

moreThanAYearAgo

Ekonomiskt, bra logistik, utomordentligt jobb från både flytt och städ. Kan säga att jag haft med bägge lägren att göra förut och båda från 4 Ess var reser bättre än de jag anlitat.
Vi ger hedrande 5 solar eller stjärnor i betyg, i underkant.

Torbjörn Thule

moreThanAYearAgo

Var inne för att hämta kartonger på 4 ess kontor och fick se deras jättefina secondhand butik, vilken superide bra jobbat. Vi kommer avvara massa saker till butiken som annars hade fått åka till soptippen. Nu väntar vi med spänning om de är lika proffsiga på flytten och städet som vi har bokat.

Sebastian C

moreThanAYearAgo

Väldigt tillmötesgående vid bokning av datum trots att jag flyttade mellan Västerås och Stockholm. Fick ett bra fastpris erbjudet, vilket passade utmärkt som försäkran mot eventuella förseningar genom trafiken. Flyttade från en bottenvåning till fjärde våningen utan hiss men tidsplanen höll ändå och det togs inga extra raster. Flyttkillarna var väldigt trevliga, noggranna med att packa in ömtåligt gods och tog hänsyn packordningen för att få in rätt grejer i förrådet och lägenheten vid ankomst. Lådorna var i gott skick och inget skadat gods.

Lena-Marie Broman

moreThanAYearAgo

Eftersom jag flyttat en hel del under de sista åren, har jag att jämföra med och Fyra Ess är i särklass den bästa! (Och då menar jag BÄSTA! Jag har anlitat FEM under de sista tio åren och Fyra Ess är ojämförligt den bästa alla kategorier...) Jättetrevliga, lätta att kommunicera med - emballerar allt tryggt och säkert, punktliga och jättebra priser! Jag rekommenderar Fyra Ess till alla som skall flytta -och då inte bara i Stockholm utan över hela landet!!! Blir det fler flyttlass som går för mig, så väljer jag självklart Fyra Ess!! (Och - jag skulle tro det kan bli i alla fall EN flytt till...)VARMT TACK till Per-Johan med personal som hjälpte mig från Uppsala den 24 april!!

Mats

moreThanAYearAgo

Vi är väldigt nöjda och tycker att allt funkat jättebra! Killarna gjorde ett kanonjobb o mina kompisar som ska flytta om ca ett år har fått tipset! Rekommenderas till alla! Med vänlig hälsning, Mats

Robert och Josefina

moreThanAYearAgo

Supertrevliga och effektiva. Allt flöt på kanonbra och killarna var väldigt hjälpsamma. Vi kommer absolut att rekommendera er till vänner och bekanta.

Louise

moreThanAYearAgo

Jag flyttade från en lägenhet på 4 tr. utan hiss till en på 6 tr. med minihiss. Flytten gick supersmidigt, ingenting gick sönder och de två flytt"gubbarna" var så vänliga och proffsiga! Billigt också med en fast timkostnad! Rekommenderas varmt!

Per Olofsson

moreThanAYearAgo

Så väldigt noga de var med allting,hanterade allt som skulle på bilen med stor omsorg,filmade in utan att be om det,ordning o reda med allt,har fått en ny bild av denna branch,detta lilla företag överraskade.

Martin Persson

moreThanAYearAgo

Utmärkt service.

Två killar som verkligen såg till att flytta våra möbler på ett säkert sätt. Effektivt genomfört och gratis lån av flyttlådor (om man hämtar dem själv) ett stort plus.
Sammanfattningsvis; toppenjobb!

Freja

moreThanAYearAgo

Driftiga, snabba, trevliga grabbar som skötte min flytt!
Punktliga och skötte sitt jobb utmärkt!
Inget suckande eller klagande på att något va jobbigt eller tungt.

Cathrine

moreThanAYearAgo

Flyttkillarna gjorde ett fantastiskt arbete trots att en av killarna blivit sjuk, dessutom fick vi lägre timpenning eftersom det tog lite längre tid. Jag hade några frågor innan som jag fick snabba svar på och städarna gjorde också ett superbra arbete. Skönt att samma firma både flyttar och städar så slipper man lämna nycklar till flera olika. Rekommenderar absolut 4 Ess för både flytt och städ.

Dimitris

moreThanAYearAgo

ALLT, från början till slut skötes allt proffsigt och bra både flyuttet och städningen :) Rekommenderas stark

Johan

moreThanAYearAgo

Inget att klaga på, trevliga flyttkillar som kom i tid och gjorde ett effektivt arbete.
Även städningen gjordes bra, utan några problem.
Allt flöt på smidigt helt enkelt.

Klas

moreThanAYearAgo

Tack för flytten till nya kontoret !

Ingen problem med elen, allt funkar prima !
Keep up the good work !

Anders Wollin

moreThanAYearAgo

Tack för flytten !
Kommer att rekommendera er !
Har en granne som frågade om er som kommer kontakta er i veckan. Ni får göra ett lika bra jobb då.

Kristina

moreThanAYearAgo

Var på plats fem minuter före utsatt tid. Det hela tog en halvtimme kortare tid än beräknat.
Städningen fullkomligt perfekt!
Fantastiskt hög servicefaktor.
Nästan så man ser fram emot nästa flytt bara för att få anlita denna firma igen. Tills dess kommer jag rekommendera dem vidare.

Herik Fredriksson

moreThanAYearAgo

Underbar personal börjar jag med, jätte trevliga killar och jätte trevliga tjejer. Både flytt och städ ger jag 6+ av 5 möjliga. Synd att vi flyttar ut nu när det är så rent, det har nog aldrig vart så rent som det är nu !
Jag vill även passa på att tacka kontoret som har löst all logistik på bästa möjliga sätt.

Kommer att rekomendera 4 Ess till alla jag känner som på något sätt ska eller kommer flytta eller få städat hos sig.
Blev inte billigare men det blev inte dyrare heller.
Så vi är jätte nöjda.

mvh Henrik och Majsan

Julian

moreThanAYearAgo

Mycket nöjd med denna firma. Flytt och städ utfördes på ett mycket smidigt sätt. Dessutom var både flytt och städgängen mycket trevliga.
Kommer definitivt anlita 4 ess i framtiden

anders håkansson

moreThanAYearAgo

Hade hört mkt bra om 4ess ab från vänner som flyttat så när lasset gick för min del var ni ett självklart val. Visade sig snabbt att man valt rätt: gubbarna punktliga, packning av flera ömtåliga saker gjordes på ett förtroendeingivande sätt, flytten skedde snabbt o effektivt, städningens standard långt över förväntan o prislappen under... Kort sagt: super!!
Tack till killarna för gott humör trots krångliga förhållanden.
Mvh anders

Maxime

moreThanAYearAgo

Jättenöjd! Hela flytten gick som jag hade tänkt. Jag hade hört att visa flyttfirmor försöker dra ut på tiden för att få mer betalt, eller fakturera mer än vad de gör, men här var det väligt effektivt, det tog t.o.m. mindre tid än väntat. Ett stort tack till flyttkillarna! Mycket trevliga och hjälpsamma.

Marcus

moreThanAYearAgo

Dunderbra ! En gigantiskt logistik jobb från start till mål med 4 adresser i potten, grabbarna och kontoret skötte detta dunderbra. Vi är så nöjda. Har använt mig faktiskt av 2 andra firmor innan och de var inte i närheten och då bör det tilläggas att det inte hade så svår planering att tänka på som 4 Ess. Kommer att rekommendera detta till alla som diskuterar en eventuell flytt.

Jens

moreThanAYearAgo

Klockrent, från start till mål. Svettiga flyttkillar gjorde ett dunder jobb. Inte att glömma heller tjejerna som tog städningen. Rent och fint , slit och släp, jätte nöjda.

Glada Hudi

moreThanAYearAgo

Hejdå Stockholm för denna gång och hejdå 4 Ess och tack för packning, flytt och städ. Allt var en fröjd. Jag förstår varför ni äger tronen. Rekommenderas

Tilde m Familj

moreThanAYearAgo

Vi är jättenöjda, allt gick över förväntan, jag trodde att inte skulle vara så stor skillnad att flytta själv mot att använda sig av en flyttfirma. Kan säga att jag inte kommer att flytta själv någonsin igen, det blir 4 Ess i så fall. Tack så mycket.

Ferath Yilmas

moreThanAYearAgo

Det sa svisch så var flytten överstökad, sist jag flyttade hyrde jag bil på statoil och konkade i 2 dagar, denna gång med flyttfirman som stökade över det på 5 timmar. Tack för det, ska rekommendera er till mina vänner och bekanta.
Trevliga flyttkillar !

Olofson

moreThanAYearAgo

Vi är supernöjda, från Kallhäll till Täby, vi tackar flyttfirman 4 Ess för en komplett lösning, från packning till flytt och sist men minst städningen. Bra pris och bra logistik. Tack , ska rekommendera er för vänner och bekanta.

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Tack för en bra flytt killar fast solen stekte på och liten hiss. Mycket nöjd överlag och med flytt städ. Kommer definitivt rekommendera er.
Vänligen
Maja

Jesper

moreThanAYearAgo

tacka från familjen hansson för en smärtfri flytt 4 starka killar som kämpade väl tre tr utan hiss tack även till per för bra kundservice ! varma rekommendationer mvh caroline erik och pojkarna

Mia

moreThanAYearAgo

2 pigga och glada killar kom på utsatt tid och trots de tre (!) trapporna utan hiss körde de hårt utan att klaga och bar ner hela bohaget till bilen.
De packade ihop allt så bra att det var mycket plats över.
Sen bar de in allt igen på nästa ställe fortfarande på glatt humör och fort gick det.
Fantastiskt bra jobb, utmärkt service och jag kommer absolut anlita er igen och rekommendera till alla som behöver flytthjälp.
mvh // Mia

Liam och Sandra

moreThanAYearAgo

Radhusflytt med underbar service. Bra kundkontakt, bra planering,lyhörda och fulländad service. Vi är jättenöjda. Tack.

Viki

moreThanAYearAgo

Ord är överflödiga vilken service toppen gjort killar! Ni har gjort mitt liv lättare, det blir lätt er jag ringer även nästa gång samt kommer att rekommendera till mina nära och kära.

Viki

moreThanAYearAgo

Toppen jobb killar snabba smarta kompletta vi tackar stort från kontoret ! Rekomenderas starkt !
Med vänlig hälsning, viki

responseFromCompany

Tack Viki, antar att vi kommer Magasinera en del av era saker vad det lider, så hör av er igen när det är dax igen !

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Tre trevliga och unga killar med bra arbetsledning och klara roller utförde ett snabbt och noggrant arbete. Mycket positivt bemötande-inget omöjligt!

responseFromCompany

Lång tung flytt men i en god atmosfär under hela resan, kanon kunder och med kanonkillar så går allt precis som alla förväntar sig + lite till.
Roligt att kunna avsluta en sådan stor flytt med högt huvud. Tack ska ni ha Britt och Åke.

Frida Andersson

moreThanAYearAgo

Trevliga och duktiga killar som utförde jobbet väl, kändes pålitliga. Absolut att rekommendera!

Annika

moreThanAYearAgo

Levde upp till höga förväntningar. Bra kontakt innan, under och efter flytt. Prisvärt.

responseFromCompany

Tack Annika, till och med kontoret fick en eloge också, det var inte dåligt, vi slår oss för bröstet här. hi hi

Familjen elenkrantz

moreThanAYearAgo

Riktigt bra och fin lösning ! snabbt,smidigt och bra service snabba killar och jätte trevliga bra flyttstäd

responseFromCompany

Tack

Dennis

moreThanAYearAgo

Allt i prelifts magasin och jag utan lägenhet , låter värre än det är, jag väntar gladeligen på min nya lägenhet och jag känner stor tacksamhet till Prelift som gjorde ett perfekt jobb. Tackar , vi syns om någon månad.

responseFromCompany

Bara att ringa när du väl hittat det nya så letar vi upp tid för ny flytt.
Självklart med lite rabatt !

Jonna

moreThanAYearAgo

Kostnadseffektivt , härligt bemötande och bra problemlöst för en familj som oss. Tack och hälsa alla trevliga killar som utförde själva flytten, och självklart en kram till er på kontoret också.

Johanna

moreThanAYearAgo

Tack för snabb lösning på transport till Skåne, jättenöjda, kort varsel men ändå billigare än de flesta, men Prelift verkade seriösast och vi har inget att påpeka där annat än att De var det!

Peter

moreThanAYearAgo

Ordning och reda, lätta att kommunicera med, packade med större noggrannhet än jag trodde var möjligt och höll överenskomna tider.
Hade tittat på recensionerna innan och det verkade lite för bra för att vara sant, men det visade sig vara ännu bättre

Anders

moreThanAYearAgo

Allt fungerade utmärkt både rent praktiskt och tidsmässigt. Vi är jättenöjda med packing, flytt och uppacking. Vi har flyttat många gånger runt om i världen förrut och har sett både det ena och det andra. Den här flytten var väldigt proffsigt och smidigt utförd och det var jättetrevliga killar som gjorde jobbet!

Pär

moreThanAYearAgo

Detta var andra gången jag anlitade Prelift flytt och jag är lika nöjd denna gång, dock inte en hel flytt denna gång , bara ett förråd men lika effektivt.

Veronica H

moreThanAYearAgo

Nu har vi vårt bohag i prelifts händer och och lager, allt gick prima och nu hoppas vi att vi hittar ett nytt ställe att köpa, rörigt under tiden men så blir det ibland, och vi tackar för denna gång att gubbarna och kontoret har löst så mycket för oss, vi hör av oss när det är dax att flytta ut lagret till vårt nya. På återseende ! Och tack

responseFromCompany

Ja, efter världens största tetrisbygge på lagret så fick vi in allt. Vi höres om någon månad igen !

Eriksson P

moreThanAYearAgo

Lång flytt som äntligen är klar, vill rekommendera denna flyttfirma så de skötte detta exemplariskt.
Väl mött!

Ylva Lindström

moreThanAYearAgo

Mycket duktiga och trevliga flyttkillar !!!
Flytten gick till en stuga på Ingarö med en besvärlig backe/trappa upp till huset. Och många lådor var det jag hade. Det blev två turer så det tog sin tid, men fixade det gjorde dom minsann !
Kan verkligen rekomendera dem !
Hade flyttstäd via Prelift också. Och vad jag kunde se vid snabb överblick..., och jag har inte hört nästa boende klaga på något heller, så verkar städningen vara utmärkt.
(Ett litet missförstånd med nyckeln, är så här i efterhand enbart komisk.)
Stort Tack till killarna för framför allt flytten, men även städningen.
P.s. 50 av de 60 "lånade" kartongerna är tömda nu... (däremot nästan inga av "mina egna"). D.s.

Emil Bengtsson

moreThanAYearAgo

Snabbt och effektivt, och framför allt trevligt bemötande och god stämning under hela flytten. Kan inte annat än rekommendera. Preflift kommer tveklöst att anlitas nästa gång jag flyttar också!

Hanna

moreThanAYearAgo

Hej södermäklarna här som tackar för en jättebra insats och vi hoppas att vi kan använda oss av er igen. Väl mött ! / Hanna

Anders

moreThanAYearAgo

Är jättenöjd och vi tackar för oss , en helt underbar flytt från start till mål.

Paul

moreThanAYearAgo

Flytten gick klart över förväntan. Emballering av ömtåligt bohag var ett stort plus, något som ofta saknas hos konkurrenterna. Personalen var mycket hjälpsamma och självgående. Nu hoppas vi att flyttstädningen ska gå minst lika bra!

responseFromCompany

Vi hoppas få ett nytt betyg av dig Paul på städningen.
Väntar med spänning...

Annika E

moreThanAYearAgo

Storstilat väl utfört jobb av trevliga flyttkillar. Ska varmt rekommendera er ??

Ingmar Melin

moreThanAYearAgo

Proffssiga och häpnadsväckande punktliga. Det var ett nöje att ha er flyttfirma till hjälp, speciellt när vi hade fått en kollision med snabbinkallade hantverkare. Tack!

responseFromCompany

Ja, de var lite i vägen, men som alltid, vi löser problemet.

Lars

moreThanAYearAgo

Mycket bra dialog!

Åman

moreThanAYearAgo

Bra organiserat , billigt och proffsigt. Tack ska ni ha för en väl utförd flytt från Åmans.

Olle

moreThanAYearAgo

jättenöjd familj, rekomenderar denna firma.

Maria

moreThanAYearAgo

Effektivt och bra priser!

responseFromCompany

2 hörnstenar, det är Prelift Flytt det !

Ingrid Gunnarsdotter

moreThanAYearAgo

Rekommenderar firman om man vill ha en bra kommunikation och samarbete som resulterar i en smidig flytt helt enligt önskemål!!!

responseFromCompany

Man kan bara le och niga. Tackar så mycket från oss alla.

Pär Wikström

moreThanAYearAgo

Väldigt proffsigt genomfört av både kontoret och dess personal. Flyttgubbarna som var på plats ska ha en stor eloge för sitt proffsiga arbete. Dom besvarade alla våra frågor och var jätte trevliga. Ett stort tack till er/ Pär och Pernilla.

Lars

moreThanAYearAgo

Mycket trevlig flytt, ska rekommendera detta till alla jag känner.

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Proffsigt packade grejer, saklig, flexibel, pålitlig, vänligt och snabbt utförd flytt och f.o.främst med mycket förmånliga priser jämfört med andra aktörer på flyttmarknaden. Trevliga o glada grabbar. Varma rekommendationer.

responseFromCompany

Det gick ju bra det där Marcus, trots att du var lite nervös inför flytten. Väl mött !

Elsa och Ann

moreThanAYearAgo

Bra jobbat !

The Captain

moreThanAYearAgo

Tack för bra service (och snabb)! Skönt att ha allt på plats :-).

responseFromCompany

Snabb och säkert är vårt mellan namn !
Vrooooooooooooooooom !

Eva

moreThanAYearAgo

Ont i kroppen och vattenläcka är ingen bra kombo. Tusen tack för en strålande insats med att tömma så att hantverkarna kan göra sitt.

responseFromCompany

Då är det bra med bärhjälp som kommer snbbare än ögat !

catharina

moreThanAYearAgo

helt suveräna snabba och effektiva ,äntligen fått källaren tömd. är er evigt tacksam

Rikard i Skövde

moreThanAYearAgo

Supertrevligt bemötande med högst kompetent personal med snabb service utöver det vanliga. Helt i en egen klass och blir det mer flyttar för mig i framtiden så finns det inga alternativ överhuvudtaget. Världsklass! :) 2011 10 25

responseFromCompany

Man bugar och bockar, hoppas att du kommer att trivas där nu, långt från Stockholm !

Bosse W

moreThanAYearAgo

Inga problem,mycket prisvärt! Stora paket hanterades varsamt och snabbt av proffsiga killar med stora paket.

Charlie & Marika

moreThanAYearAgo

Tack till killarna på Prelift, väldigt härliga killar och varsam personal, bra bemötande och klockren problemlösning! :) Synd på vädret bara!

responseFromCompany

Ja, bättre väder hade ju vart trevligt, men grabbarna var glada ändå, det är inte var dag som det bjuds på lunch. Lycka till !

Marie Chauhan

moreThanAYearAgo

Glada trevliga och hjälpsamma killar .Snabba och effektiva . Inget skadat.Jag är jätte nöjd.

responseFromCompany

Hoppas att du inte längtar hem från Vadstena och att ditt nya kryp in blir bra för dig. Lycka till !

jimmie

moreThanAYearAgo

Flyttade till solna den 21:a mars och anlitade Prelift efter tips
Från en vän. Killarna som kom var mkt duktiga och tidseffektiva, verkade ha lång erfarenhet från branschen...
Tack för ett väl utfört jobb!

responseFromCompany

Man tackar från Prelift Flytt !

J

Julia Messelt

moreThanAYearAgo

VARNING FÖR 4 ESS – OSERIÖSA!

4 Ess är en firma som är urusel på tjänsten de utför och deras kundbemötande ska vi inte tala om. Listan på misstag de gjorde vid vår flytt/magasinering hos dem kan göras lång. Bland annat repade de vårt trägolv, slarvade bort en kartong och slog sönder vårt köksbord. Det värsta var dock att de stal en koffert vi magasinerat hos dem och sålde i deras second hand-butik. Efter två månader har de ännu inte ersatt oss för skadade/sålda/försvunna prylar. VARNING!

Å

Åsa Kidman

moreThanAYearAgo

Bra, proffsigt bemötande vid vår flytt. Lyckades på ett tryggt och pålitligt sätt genomföra en flytt som krävde detaljplanering eftersom vi flyttade ut från stor villa och in i nästa villa samt flyttstädning allt under fyra timmar! Kan varmt rekommendera dessa!

T

Trubaduran Eva Ljungman

moreThanAYearAgo

Tack till Flyttfirman 4 Ess som hjälpte mig så att jag kunde använda min musikutrustning när hissen var trasig. Det hade inte varit möjligt för mig att få ner den från 7:e våningen.

C

Christina Löfgren

moreThanAYearAgo

Så duktiga killar som flyttade och vilket jobb de gjorde. Flyttade in i nyproduktion så det var många som skulle flytta in samtidigt så det blev lite jobbig väntan i bland på hissen. Men så försiktiga med möblerna som de plastade in för att skydda. Toppen! Kan verkligen rekommenderas!!!

P

Per Ebeling

moreThanAYearAgo

På utlovad tid anlände tre trevliga killar som var ordentliga, snabba och imponerande starka. Hela processen var väldigt smärtfri.

K

Kiki

moreThanAYearAgo

Fenomenalt snabba, starka, glada och trevliga män genomförde flytten utan minsta anmärkning. Hoppas många får tillfälle att anlita denna firma!

M

Monica Andersson

moreThanAYearAgo

Killarna körde igång enl avtalad tid. Glada och trevliga trots att de fick bära 3 tr utan hiss. Mycket imponerande av dem.
Hela flytten till Stallarholmen flöt på och inget skadades. T.o.m golvlampan Maskros från IKEA klarade sig oskadd hela resan.
Ska du ha en proffsig och snabb flytt så anlita 4Ess. Trevligt bemötande i all typ av kontakt, tele, mail och under hela flyttdagen.
Stort tack till er alla framförallt Johan, Alex och Ibrahim.

J

John Petters

moreThanAYearAgo

Oj vad mycket nya saker det fanns i Secondhandbutiken på sunneplan 2 i farsta, helt otroligt vad folk skänker till återvinning , roligt att det inte bara går till tippen. Själv har jag sålt en soffa och en byrå på kommission hos 4 Ess Secondhand och allt blev sålt, pengarna investerade jag i bra julklappar inne i butiken, det blev till och med pengar över. Bra jobbar 4 Ess !

J

Janos Paposcha

moreThanAYearAgo

Vad som var bra med dom ! Att flyttkillarna visste vad dom gjorde likaså städteamet.

Annelie

moreThanAYearAgo

Jag skulle inte rekommendera företaget pga vilseledande priser. När det var överenskommet med städning OCH fönsterputsning fick jag ett slutpris - som sedan inte gällde. I fakturan var det inte specificerat hur de hade kommit fram till slutpriset för städningen och jag fick ingen förklaring heller trots att jag frågade via mail.

responseFromCompany

nej anneli så var det tyvärr inte, det var tydligt med och du var länkad till vad priset var, och vad som ingick, när vi kom till plats så såg vi verkligheten, och vi påpekade innan vi startade att detta faller inte innanför ramarna för offerten, vilket som sagt tydligt står både i offert och hemsida samt utskick, så tydligare kan det inte bli, tråkigt att få dåliga omdömen som inte är rättvisa.

Gustaf

moreThanAYearAgo

Omfattande lägenhetsflytt med massor av lådor, prylar och möbler. Och små hissar. Trots detta funkade allt perfekt. Rekommenderas varmt!

Åsa

moreThanAYearAgo

Betalade 1800 kr för en halvtimmes jobb. Det rörde sig om några flyttlådor och klädsäckar som skulle flyttas från förråd till lägenhet inom tullarna. Jag hade noggrant märkt upp allt som skulle flyttas, trots det blev fel. Jag har kontaktat företaget angående detta ett par gånger nu utan att få svar.

responseFromCompany

Jag har inte någon kontakt med någon Åsa, har inte fått denna information, sedan har vi inte flyttat någon vid namn Åsa sedan 6 månader sedan, och tro mig för att jag har försökt leta upp detta för att kunna åtgärda problemet. Det verkar lite konstigt att du skulle ha skrivit nu 6 månader senare om det. Dessutom kan jag svära på att vi inte har utfört något jobb på 30min någonsin, så detta luktar som en av våra konkurrenter som är inne och förstör för oss. Tråkigt.

Henrik

moreThanAYearAgo

Väldigt trevlig och tillmötesgående personal. Bra service. Anlände precis på avtalad tid. Inte en repa nån av möblerna, inte en pinal skadat i kartongerna. (Alla möbler packade dom in i filtar/packplast). Packade snabbt och lossade ännu snabbare. Trevliga att ha att göra med. Jag valde rörligt pris och landade i underkant på offert.
Jag valde den här firman efter att en annan firman börjat strula med offerter som skulle signeras där man "glömt" att ange avtalat pris. Läste omdömen på nätet och hittade i stället 4ess. Dom känns väldigt seriösa och trygga att anlita. Har absolut ingenting negativt att säga och ger därför 5/5. Toppklass!!

Mona Karlsson

moreThanAYearAgo

Det gick inte att hitta nått att klaga på , flytten gick galant, och städet letade jag efter fel men "tyvärr" så gjorde de ett felfritt jobb. Det är bara att inse att 4 Ess segrade.
Hatten av , och hoppas fler personer får äran att anlita er.
Väldig nöjd.

David

moreThanAYearAgo

Jag kan bara rekommendera, super på alla sätt. Prisvärt, snabbt och smidigt, bara att använda!

Örjan

moreThanAYearAgo

Ett strålande jobb av 4 Ess, vi är så nöjda, tack ! Hälsa all trevlig personal !

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

2 killar med gott humör kom prick i tid. De va helt fantastiska, glada, positiva även det regnade som aldrig förr. De va väldigt noga med allting, hanterade allt som skulle på bilen med stor omsorg. Varmt att rekommendera. Proffsigt utfört! Grymt nöjda!

Bitte och Helmut Hiller

moreThanAYearAgo

Proffsigt utfört! Fantastisk tidspassning.! Killar med gott humör även när hissen strejkade och de fick bära tre slingriga trappor upp. De flyttade vårt bohag med omsorg. Mycket prisvärt. Vi är helnöjda.

Peter von Lidfors

moreThanAYearAgo

Riktiga hejjare på att stapla och packa, så ska det vara!
Särskilt imponerad över flytten av min stora juccapalm, inte ett blad krökt!

krister

moreThanAYearAgo

Schyssta snabba trevliga effektiva grabbar som skötte min flytt. Jag rekommenderar gärna flyttfirman 4 ESS. Kanonservice och bra pris. Allt som man vill ha?:-D

Jyrkki

moreThanAYearAgo

Har nog aldrig upplevt ett så seriöst och trevligt flyttfirma.
Dom var så artiga och förstående till mitt handikapp.
Hade det funnits 6 solar så hade jag gett dom det (Glenn Strömberg style)

Anette

moreThanAYearAgo

Snabb effektiv flytt med trevlig och proffsig personal som var mycket rädda om våra saker. Möblerna plastade man in för att vara rädd om dom.

Sofia

moreThanAYearAgo

Jag har anlitat 4 Ess två gånger och har blivit nöjd med slutresultatet båda gångerna! Flyttarna var trevliga, effektiva och serviceinriktade. Det negativa jag har att påpeka är att jag behövt vara väldigt tydlig med mina önskemål i kontakten med företaget och vid första tillfället dök flyttarna ändå upp fem timmar innan avtalad tid. Vi redde dock ut problemet, de kom tillbaka vid rätt tid och jag har därefter anlitat firman ytterligare en gång utan problem.

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Tack för utomordentlig service ! Vi är så nöjda man kan bli. Trevliga gubbar och tjejer, inte nog med det när vi besökte kontoret visar det sig att de hade en butik vilket man inte trodde existerade i flyttbranschen , jätte proffsigt, och jag lovar att priset hade blivit ett helt annat om jag hade valt en Anna firma och inte sett helheten som de visade i butiken. Snyggt 4 Ess !

Sara Heldt

moreThanAYearAgo

jag har flyttat massor av gånger och det var den i särklass bästa flyttfirman. Killarna tog ingen paus (förutom lunch). Ingen möbel var för tung, inget var jobbigt, de skrattade åt den trånga hissen, de knöliga trapporna. Hela tiden hjälpsamma och gott humör. Inget gick sönder, allt välpackat. Dessutom gick flytten snabbt. är supernöjd.

Mirjana F. Mireblad

moreThanAYearAgo

Serviceinriktade killar som snabbt och utan större besvär baxade upp tunga, stora möbler 4 våningar i trappan! På eget initiativ fixades lossade sängben och annat som "krånglade". Knappt maken hann med i svängarna! Rekommenderades vidare direkt och jag kommer fortsätta rekommendera dem! Hos 4Ess får du verkligen 4 S!

Lena

moreThanAYearAgo

Trevligt bemötande. Hantering av möbleran perfekt. Kommer att anlta er fler gånger.
Tack för hjälpen :-)

Strand

moreThanAYearAgo

Härligt jobb av grabbarna men jag måste säga att denna gång blev ni brädade med en hårsmån av tjejerna på städet. He he.
Nu var grymma bägge teamen , vi är jättenöjda med bägge , både flytt och städ.

Per Olof Jansson

moreThanAYearAgo

Trevliga och proffsiga killar. Skulle inte tveka att använda dom igen. Kanonservice!
Dock skulle jag då välja fast pris eftersom min flytt blev dyrare än vad jag förväntade mig.

Christopher

moreThanAYearAgo

Bokade in flyttstädning på två olika adresser och allt gick hur bra som helst. Dom kommunicerade bra innan med tider och andra frågor så allt var väl förberett innan jobbet. Städningen gick snabbt och effektivt, rent som aldrig förr!

Inte den billigaste men man betalar för kvalité! Vilket i mina ögon är det viktigaste när det gäller sånt här jobb!

Rekommenderar dom starkt!

Tack för ett bra jobb!
Ert rykte och omdöme är väl förtjänt!

Granlund

moreThanAYearAgo

Rekommenderas ! Jätte nöjda med flytt och städning, bra priser och bra kvalitet. Kommer garanterat anlita dem igen.
Tack från oss Familjen Granlund.

Sarah

moreThanAYearAgo

Flyttkillarna kom prick 8 som bestämt och själva flyttdagen flöt på jättebra! Inga konstigheter!

Men efter att flytten var bokad i början av sommaren var det väldigt svårt att få tag på dem. Fick aldrig någon offert (använde formuläret på hemsidan) och att få svar på när våra kartonger skulle komma tog flera veckor. De svarade inte på mail. Tillslut skickade jag ett sms som jag fick svar på med en snyfthistoria om namnbyte och mailproblem. Men någon ursäkt kunde jag ju glömma. "Namnbytet" är i själva verket en konkurs. Jag anlitade ett företag som hette Prelift Flytt men har nu fått en faktura från 4 ess.
Ser att de här nedan under ett annat omdöme skriver:
"Svar från Flyttfirman 4 Ess AB 2013-07-22
Nu pratar du om Prelift Flytt AB , detta är Flyttfirman 4 Ess AB! ????"

Löjligt att de försöker låtsas som att det inte är samma företag med samma folk.

När jag nu i efterhand har haft frågor om faktura osv har jag fått korta och dryga svar utan ett minsta hej eller hejdå. Men visst, jag betalar ju bara 11 000kr............så vad mer kan jag begära?

Jaja, som sagt, själva flyttdagen gick smidigt och killarna som bar var kanon!
Men "ledningen" borde öva lite mer på hur man hanterar kundkontakt!

responseFromCompany

Ja det stämmer säkert att du har bokat med Prelift , och vi har köpt jobb av dem i samband med deras konkurs, däremot skötte de hela sitt konkursbo under all kritik och vi fick inga uppgifter om de redan bokade kunder som vi i Flyttfirman 4Ess AB skulle ta över. Vi fick jaga med ficklampa och lupp ringa runt på deras kundstock för att se vilka som hade bokningar och vilka som inte hade. Det är ju inte vårt fel och nej vi har inget med varandra att göra. Vi har tagit över deras kunder efter deras konkurs. Det har du fått en förklaring till via mail och i telefon. Det är ju beklagligt att du känner så och självklart ska vi bättra oss på det. Men detta var 4 månader sedan och en väldigt speciell situation dom kanske inte förtjänar ett långt inlägg om att vi har skött det dåligt? Jag törrs lova att efter de ca 50 tal kunder vi lyckades rädda från Prelift inte har hört nått från Prelift om att det ens har gått i konkurs. Vi jobbade dag och natt för att hitta uppgifter till dessa kunder och se till att de inte står på flyttdagen utan flyttfirma.
Inte för att hänga ut dig men jag tror att du är lite sur på att din räkning blev dubbelt då dyr för att DU trodde att flytt gick på rutavdraget , vilket jag svarade på via mail på din faktura fråga vilket du svarade förvånat att du trodde. Det känns ju inte heller så bra att du inte bedömer oss för det jobb vi lagt ner för dig då i annat fall hade suttit på flyttdagen utan firma.
Om du på något sätt upplevt oss som dryga kan jag inget annat göra än att be om ursäkt för det och lova att vi ska bättra oss på den punkten. Vi tar till oss det och bättrar oss!

Örjan

moreThanAYearAgo

Branschvana killar kom och gjorde ett dunderjobb. Det var bara att titta på och njuta. Värt pengarna trots att vi gick över med 300kr mot fastpris. Bör tilläggas att det var vårt eget fel då vi hade missat att vi hade ett extra vindsförråd.

Marika och Alejandro

moreThanAYearAgo

Ett stort tack till killarna som hjälpte mig och min sambo att starta ett liv tillsammans! Två trapphus utan hiss och ändå lika trevliga efter som innan! Dennis roddade det hela suveränt!

Liselott Lilja

moreThanAYearAgo

Grabbar på rätt tid! INGET bråk om tider, grabbarna från 4 Ess dyker upp och löser det dom ska, dvs flytta mitt bohag. Kan varmt rekomenderas. Dessutom sparade jag c:a 4.000 tusen på priset,grymt!!

Jens

moreThanAYearAgo

Tack för en grym flytt grabbar!
Snabbt som fan gick det så man hade tid över när man kom fram och kunde i lugn och ro packa upp grejorna! Jag hann bjuda grabbarna på fika i Jönköping också! Det förtjänade dom!

//Hockeyliraren

C

Christer

moreThanAYearAgo

När vi äntligen skulle få vårt andra och sista lass från vår 2:a kl 19 på kvällen fick de ej upp luckan på lastbilen. Kl 21.15 ringde de och sa att de ej lyckats öppna bilen utan skulle komma dan efter. Inuti fanns våra akutlådor med säng- och hygienartiklar. Vi fick hyra egen lastbil följande dag för att tömma ett förråd som skulle ingått i avtalet. Kl 16 dagen efter hör Prelift av sig utan att ha svarat på telefon, mail el sms under dan. Då anländer sista lasset, men vi får ej lägenhetsnyckeln som de inte kan hitta. Jag åker till lägenheten, där fönster står uppställda. 9 dagar senare fick vi nyckeln, efter många obesvarade mail, sms och telefonsamtal. Vi skickade bilder på skadade möbler men återigen ingen reaktion. 12000 kr kontant betalade vi för detta, ännu har ingen ansvarig hört av sig. Mycket mer finns att säga.

responseFromCompany

Nu pratar du om Prelift Flytt AB , detta är Flyttfirman 4 Ess AB !

????

Haraldsson

moreThanAYearAgo

Mycket nöjd med städningen tack vara 4 Ess, kan rekommendera det som tillval för alla er som flyttar med 4 Ess. Självklart är vi jättenöjda med flytten också, men vi trodde att städningen skulle bli problem. Nöjd från start till mål.

Kerstin

moreThanAYearAgo

Trevliga och duktiga killar
Allt fungerade perfekt
Leverans och hämtning av flyttkartonger kom på beställning

Claudio

moreThanAYearAgo

Prelifts personal var kanon. Tre killar och en bil gjorde att en flytt, som annars knäckt oss totalt, blev mycket lyckad.

Kontakten med Prelift fungerade perfekt och de levererade i god tid innan flytten tillräckligt med kartonger direkt till dörren vilket var väldigt uppskattat. Under flytten tog de god hand om alla våra prylar, stora som små, på ett föredömligt sätt.

Vi är väldigt glada att vi anlitade Prelift och kan inte annat än att varmt rekommendera dem.

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Trevliga proffsiga killar!
Kom i tid, packade väl så inget skadades, levererade smidigt, monterade ihop enl önskemål.
Kort=flytt inom ett par kvarter
Gott = nöjd kund
Mao - goda rekomendationer! - Tack!

responseFromCompany

Härligt Lotta, vad roligt att du hittade hit, och krya på dig! Går inte att ligga sjukt nu när du har massor att packa upp he he.
Tacka för all beröm , värmer GÖTT!

P

Pelle Halldin

moreThanAYearAgo

Kommer först nästan 1,5 timme för sent när flytten påbörjas. Tar en lunch på nästan 1,5 timme. Utför en massa "extratjänster" som man sen vill ha betalt för. Vill trots fast pris ha betalt för flera timmar extra. Och lyckas ha sönder en Macallan 18 Year Reserva som förvarades i en trälåda. Hur de kan ha 4,9 här är bland det märkligaste någonsin ? Plus dock till flyttkillarna som visste vad de gjorde (oftast)

responseFromCompany

Nu tycker jag personligen att jag(+ mina gubbar) är en människa av karaktären som alltid står för service ut i fingerspetsarna, men nu måste jag nog i ärlighetens namn säga ifrån.
1. Flyttkillarna kom sent JA, för att det hade skett en stor krock som låste fast killarna i bilkö och som killarna försökt meddela både via telefonsamtal ett flertalet gånger och SMS men utan att lyckas nå kund. Kund hade sin telefon avstängd.
2. Arbetsledaren på plats bad om att få packa om vissa saker som han inte fann transportsäkert, men kund nekade bestämt detta. Varav vi bestämt framförde att tex flaskan inte kommer hålla i en transport i det skicket kund hade packat det. Kund nekar igen, han skulle minsann packa det ändå. Den låg INTE i en trälåda, den låg i en dålig kartong som kund påpekade och vi påpekade, men han vägrade att packa om den.
3. Denna kund hade en fast offert på 5-7 timmar, den offerten bygger på den information man får av kund, dvs man har några punkter som flyttfirma att ta reda på så inget blir galet. Alla dessa punkter som är viktiga för oss för att en offert ska hålla stämde inte mot den information vi fått. Vilket gjorde att vi 14 timmar senare mot 5-7 tyckte att vi borde få lägga till för 1 timmes arbete till för att tex demontera hans soffa som inte gick att demontera för att ens få upp den till hans nya lägenhet. Något som alltså låg utanför våran offert.
På lossningsadressen visade det sig att det var 50 meter bara till entrén vilket kund hade trots frågor om lossningsadressen INTE informerat om, vilket gör en skillnad på flera timmar.

Avslutningsvis:
Gubbarna har jobbat i 14 timmar(skulle ha varit max 7) det är dubbelt så länge mot den information och offert som Prelift och kund har gjort upp, så ringer de till mig på kontoret(vid den här tiden självklart hemma) och frågar om det är något de ska informera kund för fakturan.
Jag ringer upp kund och pratar med honom om vad som har gått fel, vilket kund slår ifrån sig all ansvar och servicemänniska som jag är backar på alla punkter och debiterar inget annant än vad vi ursprungligen har kommit överens om dvs 7 timmar då det märkbart var en kund i total förnekelse trots alla bevis mot honom själv.
VI stod bakom det vi hade gjort upp i offerten + 7 timmar extra gratis, kund för inget!
Jag står bakom mina gubbar till 100% och jag har gjort allt från min sida, kund har inte betalt för en enda sekund extra och har ändå mage att skriva ner oss här och ljuga.
Ibland blir man besviken på mänskligheten.

Som jag sa från start, vi är av karaktären servicefolk och löser alla problem våra kunder har, men här går gränsen för hur man får skriva och agera.

Malin

moreThanAYearAgo

Snabb och smidig flytt. Mina gamla teakmöbler blev mycket väl omhändertagna. Ni ska ha stort tack!

Tess

moreThanAYearAgo

Ett jobb väl genomfört med mycket trevligt bemötande från flyttkillarna! Jag rekommenderar varmt Prelift som flyttfirma!

responseFromCompany

Tack, och hoppas allt blir bra i Tullinge. Nu får du testa på den södra sidan av Stockholm.
Tack för allt.

gerrard

moreThanAYearAgo

Klockan var halv ett på dagen när jag fick panik flytten skulle börjat för 5 timmar sen jag hade fått nummer till per johan , på prelift jag ringde inom en timme var två killar utanför min dörr , vilken fingerfärdighet i packningen vilken service det här kallas räddare i nöden mina antika möbler,tavlor och.jag kände oss så trygga hos er vilken världsklass killar stort tack för den här gången vilken service allt från per johan till denis och john vilka killar helt klart har ni mig som kund alla dagar i veckan ! jag rekommenderar er 10 /10

responseFromCompany

Ja, det löste sig bra trots sent varsel, men allt går bara man ger sig fan på det !
10 av 10 vi ler som solsken inne på kontoret, ska hälsa grabbarna det.

Johanna

moreThanAYearAgo

Vilka killar! Stort tack för hjälpen. Kunde inte blivit bättre! Till och med ett sms kvällen innan som en påminnelse. Kl 0700 stod det två rediga killar att hugga i och vad som skulle blivit en "liten" flytt blev en aningens större men inga sura miner alls, tvärt om, väl nere fick vi till och med hjälp att bygga ihop sängen!! Vi har aldrig använt en flyttfirma tidigare men jag hade aldrig trott att det skulle gå så här bra! Keep up the good work! Kan rekommendera er till vem som helst som behöver snabba lösningar, flexibilitet och ett jädrans trevligt bemötande både före, under och efter flytten!!

responseFromCompany

Roligt att höra, det var två mörbultade killar som kom hem , det är några timmar till Helsingborg.
Men åter igen tusentack för rekommendationerna.

Jorma

moreThanAYearAgo

Ett utmärkt utfört jobb, har inte använt mig av flyttfirma innan , kan inte säga något annat än att det var väl värt det. Kommer nog aldrig någonsin mer flytta för egen maskin, det får helt enkelt bli med Prelift Flytt.

responseFromCompany

Som vi säger, 1 gång med oss ALLTID med oss !

Mathias Loryd

moreThanAYearAgo

Noggranna, med inplastning av möbler och mycket försiktig hantering av skrymmande och ömtåliga artiklar.

Fredrik

moreThanAYearAgo

Vi har på kort tid nyttjat olika flyttfirmor vid två nationella flyttar och en inom en ort ute i landet och var mycket noggranna vid vårt val i januari 2013 då flytten gick från Sthlm innerstad till en kranskommun.
Med vår tidigare erfarenhet och våra mycket högt ställda krav kan vi bara summera denna flytt med att vårt val är det bäst vi gjort!
Ytterst professionellt, seriöst rakt igenom, serviceminded från första till sista kontakt och prisvärt!
Fredrik & Helena med familj

Thulin

moreThanAYearAgo

Vi fick kartonger utköra och hämtade och där emellan en flytt och inte nog med det, vi fick en vägg tapetserad samt vårt internet inkopplat med nya bolaget, vi fick gamla lägenheten städad och saker körda till tippen. En helhets lösning som vi klappar händerna åt, vi är jättenöjda.

Håkan o Ella

moreThanAYearAgo

Från Spånga till Vasastan 130124-25
Första gången vi anlitade flyttfirma och vi är väldigt nöjda. Grabbarna var trevliga och väldigt flexibla o positiva. De hittade lösningar för hur div ömtåliga saker som skulle transporteras.
/Håkan o Ella

Mats

moreThanAYearAgo

Svårt å hitta rätt superlativ. Prelift har under flyttprocessen varit, professionella, punktliga, packsnabba, arbetsintensiva, ohyggligt trevliga och alltid kommunikativa när frågor uppkommit.
Känns inte som en uppoffring att betala deras faktura, flyttkillarna är väl värda varenda krona. Kan inte annat än rekommendera dem till alla och envar.

Bagis

moreThanAYearAgo

Bagarmossen hälsar och tackar , både flytt och städning blev en bra lösning för oss. Tack för att ni löste det med kort varsel. Jätte nöjda.

responseFromCompany

Ja det var i sista sekund, men det gick, bra att ni är nöjda.

Ohlsson

moreThanAYearAgo

Vi är jättenöjda, kort varsel men Prelift löste hela flytten + städning.
Vi trodde det skulle bli dyrt när de fick ställe upp samma dag som vi ringde och på kvällen. Vi är så nöja för vi hade rent ut sagt suttit i skiten tack vare en annan flyttfirma som inte dök upp.

Paul

moreThanAYearAgo

Den kompletterande flyttstädningen var helt klart över förväntan. Hela paketet var prisvärt och vi skulle utan tvekan rekommendera Er till alla som är i flytttankar. En litet minus i kanten är dock kommunikationen via mejl och telefon som ibland dragit ut med återkoppling. Omdömet är baserat på det utförda arbetet.

Johan B

moreThanAYearAgo

Efter att ha burit lådor och möbler själva alla gånger vi flyttat under åren, valde vi att testa en flyttfirma.
Fick denna firma rekommenderad av en bekant och kan konstatera att vi aldrig mer kommer att kånka våra lådor igen.
Förhoppningsvis kommer vi inte att flytta alltför många gånger till heller, men när det är dags så vet vi vart vi ska ringa!
Rekommenderar varmt denna firma till den/de som vill ha en smidig och snabb flytt.
Plus för proffsigt och trevligt bemötande - värt varje krona!

Simone O M

moreThanAYearAgo

Högersten här som vill tacka för flytten, jag hade en annan besiktningsman här från en annan firma som hade en helt annan åsikt om hur mycket det skulle bli och hur många det krävdes för att utföra flytten sen kom ni och offert mässigt så utförde ni det på halva manskapet och på mindre tid en vad den andra firman hade räknat ut. Det tackar vi för det gav oss åtskilliga tusenlappar kvar i plånboken lagom till jul. Måste bara säga att det var riktigt nära att vi tog den andra firman då vi verkligen trodde på vad den besiktningsmannen sa. Så skönt med facit i hand. Hälsa alla killarna.

Claes

moreThanAYearAgo

Hejsan, har tyvärr inte alls lika bra erfarenhet som övriga kunder här. Själva flytten gick väl ok, även om jag upplevde den som väldigt långsam. Flyttkillarna var slutkörda efter att ha jobbat massor av dagar i streck utan paus enligt dom själva. Hade även bokat in flyttstäd från Prelift, men den var så dåligt utförd att jag var tvungen att städa om allt på egen hand.

responseFromCompany

Har gått igenom alla fakturor som har skickats ut från Prelift Flytt och speciellt kring detta datum som Herr Claes har skrivit detta påstående. Det finns ingen vid det namn, finns ingen som vi har flyttat eller städat sedan April och då gällde det bara flytt, alltså ingen städning. Detta är bara ett försök att dra ner våra betyg från någon av våra konkurrenter, tyvärr går det inte att ta bort det, men jag vill att allmänheten ska veta det trots allt. Skulle vi trots allt ha utfört något dåligt som tex städning så har vi 1 veckas garanti vilket talar helt emot denna "kund" dvs vi gör om och om och om städningen tills kund är nöjd. Finns inte på världskartan att en kund skulle ha städat själv för att det inte var bra nog.
Att vi skulle ha vart långsamma törrs jag garantera att vi inte har vart, då det är bara att läsa alla andra betyg här på Rejta där de säger precis tvärtom.

Henrik & Åsa

moreThanAYearAgo

Punktliga, trevliga och effektiva killar!
Flytten gick som en dans trots 3 trappor utan hiss. Var väldigt nöjda med resultatet och skulle rekommendera dem varje dag i veckan!

responseFromCompany

Man bugar och bockar, tack ska ni ha Henrik och Åsa.

Andreasson

moreThanAYearAgo

Andreasson tackar för en behaglig flytt, nu har vi bara ca 100 kartonger att packa upp he he.

responseFromCompany

Skam den som ger sig....jag lovar de kommer att ta slut till sist ! he he.

Jonny

moreThanAYearAgo

Tack för ett snabbt och välutfört jobb. Starkt rekomenderar eran flyttfirma för kommande bekanta

Anja

moreThanAYearAgo

Bra flyttfirma, vi är jättenöjda och vi vill tacka kontor-flyttkillar för flytten.

Åsa

moreThanAYearAgo

Prelift Flytt hjälpte oss med vår kontorsflytt i maj. Bra kontakt och effektiv flytt utan några som helst problem.

responseFromCompany

Härligt att höra Åsa, säg till när du är klar med kartongerna så kommer vi och hämtar dem.

Johan Dahlqvist

moreThanAYearAgo

Vi anlitade Prelift flytt för att flytta från Kungsholmen till Sundbyberg i början av juni. Vi har blivit bemötta med otroligt bra service och även härlig inställning från killarna. Allting var positivt och enkelt och inga problem. De är noggranna och varsamma om sakerna. Även rimliga priser om man jämför med andra.

Som en extra bonus så tog de uppdraget fast det var en lördag.

Kan varmt rekommendera Prelift och jag hoppas att fler får chansen att uppleva sann kvalitet.

responseFromCompany

Roligt att höra !

Holm

moreThanAYearAgo

Lång och säker flytt, man tackar för ett proffsigt utförande av hela flytten.

responseFromCompany

Nja, så farligt långt var det väl inte, men lite tärde det i kroppen.

Olle

moreThanAYearAgo

Bra jobbat ! Rekommenderas !

christina selin

moreThanAYearAgo

Arbetade hårt och effektivt samt trevligt bemötande

responseFromCompany

Tackar, Christina

Ulrika vanke

moreThanAYearAgo

Billigt, snabbt och effektivt inget alls att klaga på! kanon bra helt enkelt !
Rekommderas!:)

responseFromCompany

Härligt Ulrika, ni kommer trivas bra på ert nya ställe !

Susan Bergkvist

moreThanAYearAgo

Flexibelt! Trevligt! Nöjd!

Familjen Johansson

moreThanAYearAgo

Andra gången jag anlitar er på Prelift Flytt och kan inte säga något annat än att jag är lika nöjd denna gång som förra. Jag måste säga att jag är imponerad över hur flytt tekniskt duktiga ni är. Vanligt folk som jag skulle aldrig komma på sådana lösningar på problem som ni. Tack igen !

Jesper

moreThanAYearAgo

Tack för trevliga och starka flyttgubbar, och storttack till tjejerna som städade upp i denna svinstia .

responseFromCompany

Nu ska du inte vara så hård mot dig själv Jesper, vi har alltid sett värre "blink!. He he.

Tommy

moreThanAYearAgo

Jag kan varmt rekommendera dom här killarna! Med så kort varsel så skötte ni det med bravur!
En flytt är alltid stressande men denna gång var jag i bra händer.
Ett stort tack!

responseFromCompany

Ring igen om det är nått, bug och bock !

Lerhyddan keramik

moreThanAYearAgo

Trodde inte det skulle gå så smidigt att flytta vår ugn som väger 450 kg.
Mycket nöjd!

responseFromCompany

Det var en bökig rackare, men det gick ju...ha det gött !

Emelie

moreThanAYearAgo

Tack för ett kanonjobb! Service och bemötande utöver det vanliga.

responseFromCompany

Lite osäker,vilken Emelie det är men kan det vara flytten till Mjölby. Tack hur som helst och lycka till !

Peter, Råsunda 2012-01-14

moreThanAYearAgo

Tack för bra service!
Snabbt och smidigt jobbat, särskilt med tallriks-samlingen som är ömtålig. Allt helt och i bra ordning.

responseFromCompany

Man tackar Peter, och jag ska föra vidare det till packmästaren John som var hos dig. Lycka till !

Ove och Lena

moreThanAYearAgo

Tack för en smidig flytt den 2011-12-19, hittade till slut hit för att ge er det betyg ni förtjänar. Vi trivs jätte bra här och tackar för ett bra jobb.

responseFromCompany

Bättre sent än aldrig ! Tack så mycket ! mvh Prelift Flytt

Jonas

moreThanAYearAgo

Det här var det bästa jag varit med om. Ett bra bemötande från början till slut. Allt funkade som det skulle och bättre service får man leta efter. Ett samtal så var allt fixat, om livet kunde vara lika lätt förövrigt så skulle allt vara perfekt.

responseFromCompany

Livet är lätt när man har så trevliga kunder som dig Jonas, hör av dig när som helst så kommer vi som oljade blixtar!

Ola och Marie

moreThanAYearAgo

Snabbt och säkert jobbat, stort tack till Conny och John. Det blev billigare än beräknat och det är ju alltid glädjande.

responseFromCompany

John och Conny tar av sig hatten och bockar !
Lycka till ! mvh Prelift Flytt