Om Flisby

På Flisby har vi stenkoll på allt som har med marktäckning att göra. Hos oss hittar du marksten, natursten, murar, trappor, dekorsten och mycket mera.

Vi är bäst på marksten & stenplattor

Vi har utvecklat ett unikt logistiknät som förkortar vägen mellan tillverkare och konsument. Det mesta materialet är hämtat direkt från berget eller gjuteriet, utan diverse mellanhänder. Det gör att vi kan hålla de låga priser vi gör. Vi söker stenen där den finns vilket innebär att vi kan erbjuda unika stensorter från ett 15 tal olika platser i världen. Och vi gör det med ansvar vilket du kan läsa om i vår Uppförandekod.

Flisby har marknadens största utbud av marktäckning till trädgård. Hos oss kan du beställa alltifrån traditionella betongvaror till marknadens största sortiment av granit, skiffer, kalk- och sandsten, sjösten eller dekorsten i många material.

Hos Flisby hittar du sten till din trädgård i alla prisklasser. Det beror helt enkelt på vad du vill satsa på. Men du kan lugnt jämföra oss med våra konkurrenter och se att vi är riktigt prisvärda.

Flisbys personal är utbildad på hela vårt sortiment och lotsar rätt om du känner dig osäker på vilken sten som passar just dig bäst. Besök gärna våra fina trädgårdsutställningar, där finns många av våra produkter lagda i överskådliga visningsytor. Vill du se hur andra har gjort har vi massor av inspirationsbilder på vår hemsida. Våra duktiga medarbetare hjälper förstås även till per telefon.

Marksten

Marksten i natursten

Flisby har ett brett sortiment av naturstenar i olika stensorter, former och färger. Vi har skiffer, granit, sandsten, kalksten och marktegel. I granit finns också ett antal sorters smågatsten och storgatsten i både svensk och portugisisk granit.

Marksten i betong

Plattor och markstenar i betong finns i många storlekar från det klassiska måttet 21x14 cm till våra riktigt stora plattor 90x90 cm. De finns i ett flertal former, färger och tjocklekar och är dessutom lägga.

Murar

Vi har ett brett sortiment av murstenar så att du ska ha möjlighet att välja den mur som passar bäst till just din tomt. Hög eller låg. Rak eller svängd. Äkta natursten eller betong. Du väljer själv estetiskt uttryck och med vårt sortiment får din kreativitet stort utrymme. Med muren sätter du inte bara gränser. Du spränger dem också.

Kantsten

Håll dina rabatter och din gräsmatta på plats och skapar lite ordning. Flisby erbjuder ett stort sortiment av kantstöd och kantsten i betong, granit och metall.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Flisby Betongvaror, Nässjö - 1
  • Flisby Betongvaror, Nässjö - 2
  • Flisby Betongvaror, Nässjö - 3
  • Flisby Betongvaror, Nässjö - 4
  • Flisby Betongvaror, Nässjö - 5

Flisby, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnFlisby AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande14.02.1972
Org.nr:5561585000
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital300000
Omsättn.intervall100000 - 499999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch46731 Partihandel med virke och andra byggmaterial, 23610 Tillverkning av betongvaror för byggändamål

Exekutiva befattningar/Administration

Veronica Terese JensenOrdförande
Emma Viktoria Marie LindhVerkställande direktör
Veronica Terese JensenLedamot
Magnus Emanuel Nicklas AnderssonLedamot
Jan Martin GranbergLedamot
Emma Viktoria Marie LindhSuppleant
Karin Inger Annika LarssonHuvudansvarig revisor