Flämslätt Stifts- & Kursgård logo

Flämslätt Stifts- & Kursgård

Om företaget

Välkomna till Flämslätt! Vackert beläget i Valle härad mellan Skara och Skövde. Här konfererar du i lugn och harmonisk miljö!

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0511-304...
Adress

Flämslätt Stifts-Och kursgård 1

54197 Lerdala

Hemsida och e-postGå till hemsida

Mer information

Öppettider

Öppet

8:00 - 20:00

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Välkomna till Flämslätt! Vackert beläget i Valle härad mellan Skara och Skövde. Här konfererar du i lugn och harmonisk miljö!

Konferens

I samband med din konferens eller kurs hjälper vi er gärna med att anordna gruppaktiviteter. Vi skräddarsyr efter just era önskemål och förmedlar gärna kontakter till våra sammarbetspartners efter ert företags önskemål och behov. Våra duktiga kockar kan förutom laga väldigt god mat även erbjuda matlagningsaktiviter för mindre grupper. Vi har flera tips och idéer, fråga oss gärna!

Boende

Vi har lagt stor vikt på att få rogivande hotellrum som ger våra gäster en känsla av lugn och välmående. Vårt vandrarhem Hasselbacken, med 80 bäddar ligger inbäddat vid skogskanten. Blåklockan och Prästkragen erbjuder trevliga rum med enkel standard och ett trevligt grönområde strax utanför, samt endast 200 meter till Flämsjön, en unik och välbesökt badplats.

Läger

I vårt lägerpaket ingår kost med helpension (frukost, lunch, kvällsmat och kvällsfika), logi i vårt vandrarhemsboende samt lämplig samlingslokal för hela gruppen. Tider i kyrkan och Jättasalen kan också bokas utan extra kostnad. Närliggande kommuner arrangerar stora turneringar bland annat Skadevi cup (handboll/fotboll), Viking Cup, Skara Sommarland cup. Hos oss kan ni gärna boka in er för boende i samband med turneringen.

Kyrkan

Sommartid ordnar Skara stift sitt konfirmandläger i internatform här på Flämslätt.Dagligen får vi förmånen att välkomna och möta såväl enskilda som grupper. Det är fantastiskt att få möta människor med skiftande livsberättelser, erfarenheter och drömmar. Gården fungerar som en mötesplats mellan människor där var och en är respekterad och viktig. En mötesplats för delande, stimulans och personlig växt. Kyrkan står öppen för dig som vill tända ett ljus eller bara sitta ner en stund i bön och eftertanke.

Flämslätt Stifts- & Kursgårds utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Flämslätt Stifts- & Kursgård

Omsättning

0 tkr

Vinstmarginal

0.00 %

Anställda

50-99

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Flämslätt Stifts- & Kursgård finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Skara Stift

Org.nr:

2520100039

Bolagsform

Registrerat trossamfund

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

94910 Religiösa samfund

02101 Skogsägare

56100 Restauranger

02409 Övriga serviceföretag till skogsbruk

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

12.02.1989

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 33
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

051130440

05-113 04 40

051-13 04 40

0511-304 40