Om Fjärilshuset Haga Ocean

Fjärilshuset Haga Ocean är 5000 kvm stort. Fritt flygande fjärilar och hajakvarium, segwayuthyrning och växthuscafé. Välkommen!

Fjärilshuset Haga Oceans utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Fjärilshuset Haga Ocean Museum, Solna - 1
  • Fjärilshuset Haga Ocean Museum, Solna - 2

Fjärilshuset Haga Ocean, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnFjärilshuset Haga Trädgård Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande29.09.1989
Org.nr:5563725984
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall20000 - 49999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch01191 Odling av prydnadsväxter i växthus, 56100 Restaurangverksamhet, 82300 Arrangemang av kongresser och mässor, 91020 Museiverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Dan Mikael OdellVerkställande direktör
Dan Mikael OdellLedamot
Marika Elisabeth OdellSuppleant
Erik Vilhelm Mattias SegerrosRevisor

Omdömen om Fjärilshuset Haga Ocean

Johanna Lindell

mer än ett år sedan

De har tagit bort familjepriset (2 barn+2vuxna) så det var sjukt dyrt! Toaletten i entrén var överfull med papper i papperskorgen trots att vi kom vid öppningstiden. Mer pengar till ägarna och inte till personal? Många döda fjärilar på golven i själva tropiska rummen. Inte värt pengarna!!

Britt Gustavsson

mer än ett år sedan

Fjärilshuset var mycket bra men kafét hade mycket att önska. Tog en av dagens rätter köttbullar med potatismos och inlagd gurka för 99 kronor. Moset var pulvermos och det kom in med 3 skivor gurka. Köttbullarna var inte goda. Jag varnar ät hemma eller någon annanstans. Maten på Fjärilshusets kafé var absolut ej prisvärt.

Jane

mer än ett år sedan

Massor av fjärilar och varmt som tusan. Ett riktigt mysställe som jag aldrig har upplevt förut. Jag tänker snart åka dit igen. Rekommenderas varmt!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Inträdet är för dyrt. Finns bara två rum med djur och växter. Inte så mycket att se. Caféet är för stökigt. Allting på caféet är för dyrt.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Har minnen från min barndom att detta var en fantastisk upplevelse. Vet inte om jag minns fel eller om fjärilshuset har gått ner sig, för nu är det inte så bra. Dyrt inträde, mer folk än de klarar av att hantera (långa köer i huset och eviga väntetider i caféet) och svårt att hitta fjärilar. Själva upplevelsen med luftfuktigheten, träden, fiskar och djuren är spännande, men när service och annat inte funkar kan det inte bli mer än en tvåa.

Louise

mer än ett år sedan

Vilket underbart ställe! Varmt och fuktigt som i Thailand med fritt flygande fjärilar. Det finns också massa olika akvarier med fiskar i och söta papegojor.
Cafeet är jättetrevligt med god enkel mat o fika och trevlig personal.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Ta med en god bok, lugnt och skönt veckodagar vintertid, sitt inne i sommarvärmen och njut!

karin

mer än ett år sedan

mycket trevlig tjej som hette emelie som hjälpte mig att ringa efter taxi nu i våras..

JR

mer än ett år sedan

Uruselt!!
Ung personal som inte vet vad service är överhuvetaget. Står och skär grönsaker utan några hanskar på, går och diskar och direkt efter skär mer grönsaker utan att tvätta sig efter diskningen. Ställer en öppen rengöringsflaska precis brevid en öppnad bunke med ngn slags sås i och rengöringsflaskan tippar över i den. Och ingen reagerar på det utan fortsätter med det dom håller på med. Ett mkt ofräscht ställe! "dagens soppa" såg ut att ha legat i en vecka. Att det är dyrt på caféer kan man förstå men att ta 25 kr för en glasflaska med läsk är för dyrt. I övrigt hoppas jag på att miljö och hälsa gör en oanmäld koll på stället snarast!

David

mer än ett år sedan

Denna Stockholmspärla har bara blivit bättre med åren. Redan som barn i unga år fascinerades man av besöken i Fjärilshuset. Att stiga in i den tropiska värmen och fukten medan vinterns kyla och mörker rådde utanför, det gav livskraft. Just kontrasten mellan vintermörkret som kväver allt liv utanför och den veritabla oas av liv och exotiska växter i Fjärilshuset är en upplevelse i sig, men det är tydligt att Fjärilshuset är en attraktion av stora mått även under sommaren.
Uppdelningen i olika klimatzoner har länge varit ett kännetecken för Fjärilshuset, så även idag. Den tredje zonen är så varm att man nästan bör komma med ombyte till shorts och Hawaii-skjorta, som att ta en väldigt snabb semester i tropikerna. De allra minsta fick rulta runt utan övertröjor och många av de vuxna avundades dem innerligt. Fjärilshuset är ett måste vid ett vinterbesök i Stockholm även om det kan bli aningens kostsamt, särskilt för en barnfamilj med barn över fyra år.

Camilla Meyer

mer än ett år sedan

Cafeet: 0 i betyg. Smutsigt, dyrt och usel mat. Ät INTE där. Övrigt: 1 i betyg - enbart p.g.a. de fina fjärilar vi såg. Vi kommer inte att besöka Fjärilshuset igen.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Mycket trevlig miljö och sitta fika i en eftermiddag på sommaren. Tack till trevlig personal

Andreas

mer än ett år sedan

Billig entré, 110kr bara, säkert jätte dyrt för de snåla som skriver negativa omdömen här.
Man ser många fjärilar, fåglar, fiskar, sköldpaddor och andra små djur.
Värt att ta med sin unge dit och ta en titt.

Lisa Ericsson

mer än ett år sedan

Nonchalant och oengagerad personal, sura miner, ingen servicekänsla överhuvudtaget. Ingen av de som arbetar på caféet verkar tycka det allra minsta om sitt jobb, och inte heller verkar de tycka om att ta hand om gästerna, plågsamt att infinna sig på detta ställe. Beklagar vårt illa valda utflyktsmål. Unga ohyfsade människor ska inte jobba bland folk. Hoppas personalen får möjlighet att ta del av fortbildning kring både hygien och servicekänsla, hela stället skulle kunna vara helt underbart. Idag är tyvärr under all kritik...

ANNA

mer än ett år sedan

Går tyvärr aldrig till det caféet igen trots att jag ofta är i Hagaparken. Det sköts så dåligt och jag orkar inte skriva allt jag råkat ut för där. Det är egentligen sjukt att jag gått dit igen. Men nu är det slut på det. Kanske den unga personalen borde bytas ut till några som åtminstone har sunt förnuft?! Antagligen lever cafeet på turister som kommer dit en gång och aldrig mer. Och turisterna är ju rätt många men även vi som bor i Solna/Stockholm är rätt många så ni borde sköta det bättre.

kalle

mer än ett år sedan

mkt mysigt även på vintern

Borikard

mer än ett år sedan

Nästan inga fjärilar, ofräscht, dåliga varor i caféet, höga priser och urkass och fräck personal! Varning, gå inte dit!!!!!

Sophia

mer än ett år sedan

Fjärilshuset har gått ner sig rejält de senaste åren, skräpigt, smutsigt och slapp personal. Dyr entreavgift för att titta på ingenting, cafeet är också under all kritik, fick vänta över en timme på en smörgås som senare visade sig vara bortglömd. Blä! Gå inte dit!

AL

mer än ett år sedan

Kommer inte att besöka detta ställe igen!