Se på karta

fisk, skaldjur - grossist 

gav 2261 företag inom detta område

Torbornavägen 3225368 Helsingborg
logo

Björk & Magnusson säljer fisk, skaldjur, kött och fågel av högsta kvalitet.

Ullevivägen 419740 Bro
logo

Att arbeta med förädling av havets gåvor, att skapa delikatesser för glada, vänliga stunder vid de svenska matborden är en ansvarsfull uppgift. Det kräver kunskap. Välkommen att kontakta oss för mer information!

(3)

Ales väg 3427178 Löderup
logo

Vi röker, steker, grillar, kokar fisk m.m. Vi gör sillinläggningar, smörgåstårtor, bakelser, olika fiskfat och mycket mera.

Fisk, skaldjur Sökord

All fisk hos Kåseberga Fisk AB röks på gammalt vis med alved och alspån. Vi tycker att den finaste smaken & den gyllenbruna färgen framkommer då.

Visa mer

(3.67)

Kronogården gamla tomt 134175 Hamneda
logo

Välkommen till Bolmenfisk!Fiskrökeri med servering och butiksförsäljningI vår butik erbjuder vi smakupplevelser från den svenska naturen, rökt fisk, viltkött, skaldjur, hemgjorda såser.Vår servering har 40 sittplatser inomhus och 40 platser utomhus. Vi har en stor parkering med plats för bussar och större sällskap.Serveringen erbjuder varm och kall lunch, smörgåsar – bland annat med nyrökt fisk, räkor, ostfrallor med mera.Välkomna!

(5)

Fiskhamnen 1741451 Göteborg
logo

Färsk och fryst fisk, även odlad. Färska och egenkokta skaldjur, musslor, ostron m.m. för krogar, restauranger och butiker.

(4.69)

Valnäsgatan 1144252 Ytterby
logo

För oss är det självklart att färska råvaror ger naturligt goda inläggningar. Därför går vår sill snudd på direkt från havet och ner i burken, med en liten mellanlandning i vår egen lag. Du känner skillnaden, både på smaken och konsistensen.

Göteborg
logo

Välkommen till Royal Seafood AB som ingår i koncernen Polar Seafood Danmark. Vi är en av de ledande producenterna av fisk och skaldjur från havsområdena runt Grönland och arktiska farvattnen. Kontakta oss för mer information.

Fisk, skaldjur - Grossister Sökord

Polar Seafood/Royal Seafood erbjuder ett brett sortiment egenproducerade produkter från våra egna fartyg och produktionsanläggningar.

Visa mer
Bäckaskogsvägen 354134 Skövde
logo

Vi vet att en hög servicegrad är viktig för såväl konsumenten som butiken och har därför alltid ambitionen att ha marknadens bästa logistik och servicenivå.

Gibraltargatan 621118 Malmö
logo

Här har vi ett stort utbud av fantastiska ostar, charkuterier, tillbehör till både chark och ost och utvalda kex. Kom bort och säg hej och snacka ost med oss! Eller smaka en av våra smårätter till ett glas vin!

Florettgatan 325467 Helsingborg
logo

Vår affärsidé på Albina Food är helt enkelt att vara det självklara valet för butiker och stormarknader när det gäller mat från olika kulturer. Helt enkelt bra kvalité till ett konkurrenskraftigt pris. Välkommen!

Musseronvägen 314160 Huddinge
logo

Välkommen till Biggans!Här på sidan kommer ni finna en blandning av tips om recept, event och annat kul som rör Biggans goda såser, fiskpastejer och kryddsmörer.

Brogatan 727730 Kivik
logo

För fisk- och skaldjursälskare på Österlen. Kom till Verandan - en trappa upp, Bistron på nedre plan, Luckan eller "Sillaluckan" som den kallas. Fisk- och skaldjursbutik, rökeri och egna sillar. Nere vid hamnen i Kiviks by.

(4.25)

Arholma norra byväg 176454 Arholma
logo

Arholma Handel är en åretruntöppen butik och erbjuder det mesta för de flesta.

Fiskhamnsgatan 3245651 Smögen
logo

På Smögenbryggan hittar du Göstas fiskbutik och Fiskekrog. Vi levererar och förädlar det bästa från havet, alldeles sprallfärskt till dig som konsument. Vi förgyller gärna er fest med allt som behövs för en lyckad skaldjursbuffé, kom med egna önskemål.

Roparebacken 2545631 Kungshamn
logo

Feldt´s Fisk & Skaldjur AB startades 1991 och idag är hela familjen verksam i företaget och man kan således säga att det är ett äkta familjeföretag.

Hovshallavägen 1926991 Båstad
logo

Röker Fisk med försäljning i gårdsbutik

Fiskhamnen 141451 Göteborg
logo

Havets Skafferi har sina lokaler centralt i Göteborgs Fiskhamn. Vi säljer våra produkter till andra grossister, fiskhandlare, restauranger med mera.

Upplagsvägen 27B11743 Stockholm
logo

Prifa Invest AB är en fullsorterad livsmedelsgrossist med livsmedel från hela världen. Vi erbjuder dig alltid rätt kombination av pris och kvalitet.

Fiskhamnen 2341451 Göteborg
logo

Passionen för fisk och skaldjur präglar dagens Hanssons. Vi har den nästan i generna och den genomsyrar vårt dagliga arbete som går ut på att få havets frukter – fisk och skaldjur - av hög kvalitet att hitta fram till våra matbord. När kärleken dessutom är både nyttig, god och prisvärd blir idén, passionen, en livsfilosofi.

Energivägen 395231 Kalix
logo

Vi fiskar siklöja för att producera den lyxiga Kalix löjrommen, vilken är vår viktigaste produkt. Siklöja är en liten delikat laxfisk, som vi rensar och säljer antingen hel eller som filead. Vi fiskar också bland annat abborre, sik, lax, strömming och gädda.

Bockängsgatan 657138 Nässjö
logo

Kvalité är det självklara ledordet för oss och våra delikatesser är hantverksmässigt producerade med respekt för råvara och miljö.Vår produktionsanläggning är kvalitetssäkrad enligt FSSC 22000. Denna nya standard utgår från företagets implementering av ett effektivt ledningssystem samt ett väl fungerande livsmedelssäkerhetsarbete.Vi är certifierade för hantering av MSC-märkta produkter & ASC-märkta produkter och utökar stadigt vårt sortiment av miljömärkta varor.

Underbart är kort men lite för kort.Vi är glada för våra ålagillen och vi har dem under en kort tid varje höst.Vi kom fram till att det skulle vara roligt att hålla luncher och middagar i maj & juni innan fisket börjar för året. Vi har länge njutit av vår dotter Annas (vår kock) härliga och mustiga fiskgryta med hembakat bröd och hemgjord rouille och vi tycker att varför skulle inte fler få ta del av denna matupplevelse med fantastisk utsikt och vågornas brus som musik.

Sissebäcksvägen 7129477 Sölvesborg
logo

Vi tänker på dig som kund för att du ska få det bästa av det bästa.Varje bit fisk som säljs av oss kontrollerar vi noggrant vad gäller utseende, densitet och lukt.Hos oss får ni kvalitet med ett miljötänk som går ihop.

(4)

Monarkvägen 243240 Varberg
logo

Välkommen till ICA Hajen Lågpris, Varbergs billigaste stormarknad. Allting är billigt - alltid - till alla!

Arenavägen 6112177 Johanneshov
logo

Menigo är en av Sveriges största och mest etablerade matdistributörer. Vi levererar mat, dryck, förbrukningsartiklar, restaurangutrustning och anknutna tjänster till privata och offentliga verksamheter. Färskvaror är en central del av vårt erbjudande och i vårt sortiment hittar du varor från stora delar av världen. På tjänsteområdet hjälper vi dig som kund med allt från digital inventering till att öka hållbarheten i din verksamhet. Tillsammans skapar vi goda och hållbara måltidsupplevelser!