Om Finsk Massage Rehab & PT

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Finsk Massage Rehab & PT, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Finsk Massage Rehab & PT

Mimmi Grandell

mer än ett år sedan

Redan efter andra behandling hos Paulis Massage har mina muskelknutor blivit mindre, spänningar i nacken släppt, dessutom rörligheten i hela kroppen blivit mycket bättre dessutom fått redan en hel del megaenergi. Rekommenderar varmt Paulis Massages 

Lars Nilsson

mer än ett år sedan

Har haft problem med ryggen i över 10 år.
Jag har nu varit hos Pauli ca 6 ggr och tagit 90 minuter idrottsmassage och jag känner en väldigt positiv skillnad. Vad jag har märkt är att jag har lättare att stå upp i längre perioder.Jag har blivit mera rörlig i ryggen. Smärtan har börjat avta och jag har en lång väg kvar innan jag är återställd men med fortsatt hjälp hjälp av Pauli är jag övertygad om hans kunskap kommer hjälpa mig tillbaka till ett smärtfritt liv.

Alexandra Bodor

mer än ett år sedan

Bästa massagen jag varit på. och jag har provat SÅ många i både Stockholm och Malmö. Man får en ihållande effekt och det känns som att Pauli går till roten med problemet och ger sig inte förrän man är helt bra.

Otroligt nöjd och rekommenderar alla att prova!

Ett annat plus är att det alltid finns ledig parkering utanför :)

Stefan Karlsson

mer än ett år sedan

Problem med ryggen, magnetröntgen som konstaterade "obotliga" degenereringar (förhårdnader) pga för många års arbete bakom dator. Började med djup massage och till slut kom inte Pauli ner djupare. Bra timing för då startade han med stötvåg. Har gjort underverk med ryggen, nu är nästan hela ryggen i ordning. På köpet har en tennisarmbåge botats i sin linda.

Oscar

mer än ett år sedan

Jag har varit på fyra behandlingar hos Pauli (idrottsmassage 90 min), och är otroligt nöjd över det resultat jag fått av detta. Innan jag påbörjade behandling så var jag väldigt spänd i musklerna och hade daglig värk, vilket påverkade mig negativt i mitt välmående och arbete. Om man är ute efter resultat som håller långsiktigt, så är det hit man ska gå. Jag har provat ett flertal massörer i Stockholm och övriga landet, men ingen annan har varit lika duktig på sin sak.

Oscar Svanström

mer än ett år sedan

Har varit på många olika massager och behandlingar dom senaste åren och det har varit ganska irriterande många gånger då jag har behövt säga till hela tiden vart olika knutar och besvär sitter, samt be dom att ta i lite mer och så. När jag var hos Pauli första gången så hittade han direkt vart alla knutar satt och det var ungefär som när man tar en tops i örat, det kändes precis rätt! Har varit hos honom 3 gånger nu och jag tror inte att jag kommer behöva mer massage på flera år!
Pauli kan massera, dom andra vet jag inte vad dom håller på med =)
Rekommenderar starkt!

Mario Lieven

mer än ett år sedan

Bästa massagen jag fått!

Yvonne Juréhn

mer än ett år sedan

Paulis massage är fantastisk. Jag har problem med rygg och ben och 2 dagar efter massagen fungerar min kropp som den ska.

Xexpar

mer än ett år sedan

Pauli är mycket duktig och sympatisk massör/kiropraktor. Rekommenderas varmt!

Constancia Johansson

mer än ett år sedan

Efter flera år av återkommande muskelvärk och stelhet i axlarna, med påföljande försök till olika typer av behandlingar hittade jag Paulis massage. Jag har provade både nervbanemassage och stötvågsmassage och är nu nästan 100% återställd.

Jio Björnström

mer än ett år sedan

Super bra behandling!

Anna Härstedt

mer än ett år sedan

Professionellt bemötande, Djupgående massage som ger långsiktig hjälp för min dåliga rygg.

Håkan-Lottis FoodMap

mer än ett år sedan

Bästa massören jag någonsin varit hos! Finsk massage mot muskelknutar hjälpte enormt redan efter första behandlingen. Efter tre är min rygg som ny! Kunnig, proffsig och prisvärt!

Wai Man

mer än ett år sedan

Enda massören som varit på som hjälper mot stela och värkande muskler i nacken och ländryggen. Jag valde idrottsmassagen som är mer djupgående massage så jag rekommenderar den.

Johan Widenkvist

mer än ett år sedan

Kan verkligen inte lovorda Pauli nog! Jag gick och sökte för att jag hade problem med nacken som ledde till migrän men har efter ett par behandlingar så har han helt lyckats åtgärda även helt andra problem med kroppen som jag inte ens trodde kunde åtgärdas! Att leva utan konstant värk och med mer avslappnad kropp har verkligen förändrat hela min tillvaro och jag kommer varmt rekommendera Pauli för alla jag känner!

Amy S

mer än ett år sedan

Kan varmt rekommendra Pauli. Han är professionell och kunnig inom sitt område. Jag beslutade mig för att gå till Pauli efter att jag en dag fick så kraftig smärta i min rygg, att jag förstod att jag inte kunde fortsätta ha det såhär. Efter bara ett par behandlingar har min smärta i ryggen och stelhet i kroppen minskat och jag känner en väldigt stor skillnad idag jämfört med första gången jag gick dit. Jag började med 60 min massage och har nu övergått till 90 min idrottsmassage. Riktigt bra!

Annie Norman

mer än ett år sedan

Jag kan inte rekommendera Pauli nog. Har haft ryggproblem mer än halva mitt liv och gjort otaliga försök med diverse behandlingar, både genom sjukvården och privat. Inget har gett resultat. Efter första behandlingen hos Pauli kände jag skillnad. Nu tre behandlingar senare känner jag mig nästan helt bra vilket jag gett upp på att någonsin få känna. Så otroligt nöjd! Pauli vet verkligen vad han gör och du behöver inte själv veta vad problemet är (hrm, sjukvården) utan han hittar det åt dig. Kommer aldrig mer gå till någon annan med min rygg, fem stjärnor.

Emma Roos

mer än ett år sedan

Otroligt duktig massör. Kom dit med otroliga smärtor i ryggen och redan efter första behandlingen kändes de skillnad. Rekommenderas!

Andreas Engström

mer än ett år sedan

Bästa massagen! Efter 1 behandling är min stela och onda bröstrygg mycket bättre. Rekommenderas!

Thijs Rickemo clements

mer än ett år sedan

jag brukar sällan skriva recensioner men det här var så bra att jag var tvungen att låta alla veta! pauli är professionell och vet exakt vad han gör, han ger bra råd och är kunnig Jag gick till pauli med riktigt ont i nacken och ryggen och efter att pauli gått igenom min rygg och nacke känner jag mig som en ny människa och är helt fri från smärta.

Lotta Hellron

mer än ett år sedan

Har letat bland massörer. En enda har hittills klarat av mina elaka knutor. Pauli Vallgren. Bästa, mest effektiva, kunnigaste massagebehandlingar!!! Toppbetyg.

Julia K

mer än ett år sedan

Är väldigt tacksam gentemot Pauli som tog sig an mina något udda problem med upprepade rapningar. Min teori var att det hade med spänningar i ryggen att göra, men Pauli hittade stora spänningar i själva magen vilket var en ögonöppnare för mig. Jag har varit på 3 x 75 min helkroppsmassage, och erfarit en massör som verkligen ansträngt sig för att lösa just mina problem. Rekommenderas å det starkaste!

Henrik Stridsman

mer än ett år sedan

Jag har haft rejäla problem med ryggen, mycket på grund av framförallt stress. Pauli har löst upp de flesta knutor jag haft på 4 behandlingar. Milsvid skillnad på nu från då jag började gå. Pauli vet vad han gör!

Nicklas Erik Lundell

mer än ett år sedan

Har länge haft problem med ryggen och Pauli har hittat mina knutor och börjat arbeta bort dem. Jag rekommenderar verkligen ett besök!

John Sjölin

mer än ett år sedan

Bästa djupgåendde massagen! Rekommenderas starkt

Sara Sivesson

mer än ett år sedan

Riktigt bra och djupgående massage med personlig och bra service! Rekommenderas verkligen!

Cyrus Djahedi

mer än ett år sedan

Jag jobbade med Paulis PT träning del 1 till del 5 och resultaten har varit fenomenala. Jag har blivit mycket starkare, uthålligare och korrigerat muskelinbalanser i både större och midre muskelgrupper. Kan varmt rekommendera för alla som är intresserade av seriös funktionell träning.

Rexet Blink

mer än ett år sedan

Riktigt bra massage! Pauli har masserat loss knutar och spänningar. Kan rekommenderas starkt!

/Rekar

Pablo Nolla

mer än ett år sedan

I think Paulis is probably the best massage i've ever had. Strong and ver very effective.

Ulf Jonsson Seger

mer än ett år sedan

Bästa Pauli, om kroppen värker är det hit du skall gå , noggrann proffsig å själva massörer är glad å trevlig med

Uno Karlsson

mer än ett år sedan

Har nyttjat Paulis kunskaper i såväl massage, pt och lite kiropraktik och kan inte annat än rekommendera!

Andreas Bråth

mer än ett år sedan

Pauli är väldigt kunnig och vet verkligen vad han gör. Mycket bra!

Martin .Martin

mer än ett år sedan

Proffsigt bemötande, fin lokal, 5sjärning massage för en som tränar hårt!

Thor Sandberg

mer än ett år sedan

Har besökt Pauli 3 gånger genom åren både för att få hjälp med skador och för själva massagens skull. Har vid alla tillfällen varit otroligt nöjd på alla sätt och vis, man går därifrån som en ny människa!
Kan också tillägga att resten av familjen, som varit på behandling många gånger också är otroligt nöjda.

Zacharias Wolfe

mer än ett år sedan

Rekommenderar verkligen nervbanemassagen för alla musiker. Är oboist och haft jättemycket problem med underarmarna. Efter tre behandlingar känns det mycket bättre! Pauli hittar massa punkter längs med armen och axeln där det strålar rejält ut i armen. Nu är det mycket bättre.

Micael Holmstrom

mer än ett år sedan

Grymt bra och rejäl massage!

Simon Englund

mer än ett år sedan

Bra massage för mig som har extremt överspända muskler i ryggen, blir bättre för varje gång, haft en 45 min massage och 2 90 min massage och känner en klar förbättring i ryggen. Behandlingen känns tuff för mig när de spända musklerna masseras, men jag känner samtidigt att det är nödvändig och resultaten blir mer påtagliga för mig några dagar efter massagen. Får också träningsövningar som stärker ryggen.

Wail Nour Hussen

mer än ett år sedan

Tre år tog det för mig att hitta den rätta massören.
Spänningarna i ryggen släppte och nu kan jag äntligen gå tillbaka till att lyfta i gymmet utan att behöva begränsas av att ryggen strular.

Stort tack till Pauli!

Nalle Påhlsson

mer än ett år sedan

Rörligheten har återkommit och spänningarna med smärtan har avtagit. Rekommenderar starkt Paulis Massage !

Emelie Hedlin

mer än ett år sedan

Massage som verkar på djupet med stort kundfokus och förebyggande tips. Flera år gamla muskelknutor är snart borta!

Anna Katrin

mer än ett år sedan

Efter en cykelolycka för många år sedan har jag haft spänningar i rygg och nacke som orsakat stora problem. Massage är det enda som lindrar huvudvärk och stelhet och Pauli har lyckats med bedriften ta kål på stora stela muskelknutor som de flesta andra massörer inte rår på. Mycket tacksam och glad för detta! Rekommendrar alla att prova på den finska nervbanemassagen!

Maria Liljesvärd

mer än ett år sedan

En väldigt duktig massör som kan sin sak. Om du har mycket stela och ömma muskler kan jag verkligen rekomenderar finskmassage, som verkligen tar på djupet.Efter två besök är jag jätte nöjd.

Tim Rydell

mer än ett år sedan

Har haft spänningar i ryggen sen många år tillbaka. Redan efter två behandlingar så känns det bättre. Man är öm när man går därifrån men det hjälper väldigt mycket. Rekommenderas!

Margit Tinell

mer än ett år sedan

Snabba svar på bokningar,samt mycket kunnig i sitt arbete.

Johan Kull

mer än ett år sedan

Jag är heltidsmusiker och har de senaste 5 åren haft ont i händer, armar och axlar. Även problem med tennisarmbåge och musarm. Och främst en stramande smärta längs hela armarna och muskelfästen. Typ nervsmärtor.
NU ÄNTLIGEN ÄR SMÄRTAN BORTA!!!
Paulis nervbanemassage har löst mina problem. Så himla fantastiskt.
Du som är musiker (och kanske andra professioner också) vet vad jag pratar om för smärta. Besök Pauli! Han löser de!
NU ÄR SMÄRTAN BORTA!!
Äntligen kan jag spela med glädje igen.
Tack Pauli!

Anna Almqvist Romanus

mer än ett år sedan

Får fantastisk hjälp med min onda och stela rygg. Tacksam för detta.

Maarit Huhtamäki

mer än ett år sedan

Har gått hos Pauli förut men flyttade och tyckte det var långt att åka till honom. Provat hur många massören som helst men alltid blivit besviken så gick tillbaka till honom och det är värt att åka till honom. Han är grym och vet vad han gör! Helt klart Stockholms bästa massör!!

Hanna Asplund

mer än ett år sedan

Proffsig massage, löste upp spänningarna i kontorsaxlarna.

Anders Oksa

mer än ett år sedan

Pauli är en mycket bra massör och personlig tränare som jag verkligen vill rekommendera. Jag fick ryggskott för två år sen och efter det ville inte smärtan släppa riktigt. Jag hittade Pauli via en väns rekommendation och fick 3 behandlingar ( riktig djupmassage som känns ) och efter det så var ryggen i mycket bättre form. Innan sommaren så började också att köra Rip 60 med Pauli och hans träningsprogram är riktigt bra! Passar mig perfekt då man köra programmet var som helst och när som helst.

Erik Söderberg

mer än ett år sedan

Massagen går verkligen på djupet och Pauli hittar knutar och spänningar som många andra har missat. Rekommenderas verkligen!

Filip Lam

mer än ett år sedan

Har provat alla möjliga typer av massage världen över. Många är avslappnande och sköna men få har kompetensen eller färdigheten till att jobba igenom muskulaturen som Pauli kan. Jag hade en gång en frisör som var superduktig och hon blev så populär så det blev omöjligt att boka tid hos henne och jag blev tvungen att hitta någon annan. Jag vill inte att Pauli får samma bekväma problem men han är verkligen superduktig.

Bahare Asadova

mer än ett år sedan

Har varit hos Pauli två gånger. Väldigr seriös, trevlig och proffsigt bemötande. Saknar mer massage då jag upplever det som mycket välgörande. Är dock inte färdigbehandlad. Varmt rekomenderar!

Stefan Karlsson

mer än ett år sedan

Tufft men härligt med ett specialanpassat program för löpare. RIP 60 ger möjlighet till både styrka, flås och nya övningar som man inte prövat på tidigare när bandet kan röra sig. Gäller att ha balans, inte bara styrka utan en del teknik krävs också. Efter ett riktigt jobbigt pass idag känner man sig lite mör men hoppet lever att jag ska kunna börja springa orientering igen.

Thomas Eriksson

mer än ett år sedan

Pauli fixade till min låsta rygg för över ett år sedan. Smärtan var outhärdlig och påverkade hela kroppen. Samtidigt fick jag även träningsråd för att undvika att komma tillbaka med smärta. Träningen lyser med sin frånvaro men jag återkommer till Pauli för han gör ett fantastiskt jobb med min rygg. Rekommenderas varmt.

Carina Järling

mer än ett år sedan

Jag kom till Pauli efter en tids tilltagande ryggproblem, till slut helt outhärdliga. Kände mig som en dåligt ihopsatt fågelskrämma. Nu har jag varit med om Paulis flera olika kompetenser, d.v.s. naprapati, kiropraktik, nervbanemassage och fått övningsråd. Jag har lite kvar att reda ut och känner mig väldigt nöjd med att Pauli vänder på alla stenar, verkligen bryr sig om och engagerar sig på djupet.Tar med hela familjen, rekommenderar vänner , ja alla. Jag känner som aldrig förr att det är helt givet att detta borde ingå helt sömlöst i den reguljära vården, på varje nivå! Hans breda kompetens och lyhördhet gör att han kan lösa djupgående problem.

Lily Susie

mer än ett år sedan

Har haft problem med återkommande huvudvärk och migrän som jag anade hade med mina muskelknutor att göra eftersom jag samtidigt har väldigt ont i nacke och axlar. Jag fick ett bra och tryggt bemötande och Pauli lyssnade verkligen till mina problem och hittade spänningar jag inte ens nämnt. Jag upplevde honom som väldigt kunnig och kommer definitivt återkomma för att försöka få ordning på min rygg och förhoppningsvis min huvudvärk.

Elin Örnebring

mer än ett år sedan

Rib60 är kul och passar mig eftersom det är varierande, inte kräver en massa olika träningsredskap, ger både kondition och styrka, tränar även små muskelgrupper, samt att man inte behöver pausa så mycket mellan övningarna. Med en krok i taket funkar det också väldigt bra att träna hemma!

Erik Grönlund

mer än ett år sedan

Efter tre behandlingar med finsk massage känner jag mig betydligt lättare i ryggen och nacken. Kan verkligen rekommendera Pauli!

Björn Sandberg

mer än ett år sedan

Mycket lung och avslappnande atmosfär. Starka tummar, men hela tiden kontroll att det inte gör för ont.

Stefan Karlsson

mer än ett år sedan

Att det kan göra så ont av att få massage. Detta trots att jag inte kände några initiala problem med benen, det var ryggen som spökade. Paul började dock med 90 min idrottsmassage och det gjorde obeskrivligt ont de tre första gångerna men vid det fjärde tillfället kändes det ingenting, nu har vi verifierat en andra gång efter ett par veckor att benen är ok. Ska nu börja med ryggen, blir mycket spännande att se hur det utvecklar sig. Har hopp att kunna börja springa igen efter några års problem, är orienterare sedan barnsben.

Mia Dahlgren

mer än ett år sedan

Jag trodde inte massage kunde hjälpa så snabbt, underbart! Det är så här jag alltid velat att massage ska kännas, men aldrig upplevt. Muskelknutorna är nästan helt borta efter bara tre ggr. Tack Pauli!

Fjóla Þórisdóttir

mer än ett år sedan

Fick rekommendation från en kollega som sa att hon hade aldrig hade fått bättre massage. Mycket rätt så var massagen precis som jag ville ha den, tuff och djupgående. Jag har elitidrottat under många år och dragit på mig några skador som jag har inte riktigt blivit helt frisk ifrån och detta kände Pauli direkt så vi jobbar på det just nu och jag är mycket possitiv till de förbättingar som redan har blivit. Jag har även haft hälsporre i många år och just nu testar vi kinesiotejpning för att få bukt på detta och efter 2 behandlingar så känns det mycket bättre, inte helt borta men stor skillnad. Jag kan varmt rekommendera Pauli och hans breda kompetens.

Joni S

mer än ett år sedan

Jag har lånat min kollegas facebook då jag inte har facebook.

Jag har varit hos Pauli 2 gånger efter jag fick en rekomendation av en nära vän till mig.
Jag är väldigt nöjd över Paulis kunskaper.

Redan efter första behandligen så känner jag mig mycket bättre i ryggen.

Rekomenderar Pauli starkt.

Med Vänlig Hälsning
Pentti.

Michael Pettersson

mer än ett år sedan

Min historia började för lite mer än tre år sedan. Jag blev efter en allvarlig operation sjukskriven för att återhämta mig efter ingreppet. Allt gick bra och jag återhämtade mig snabbt och började arbeta igen efter 10 veckor. Några veckor efter det började mina problem. Helt plötsligt, utan några egentliga förvarningar fick jag kraftiga smärtor i min högra sida. Mina symptom var begränsade till min högra sida/ljumske inledningsvis, men de problemen spred sig allt eftersom tiden gick till att inkludera insidan av låret och delar av ryggen. Jag ska inte bli långrandig för det här är en lång historia som involverar många vårdgivare, specialister och kompetenser.

Hur som helst, efter att jag insett att jag inte kunde förvänta mig någon hjälp från läkarna så fokuserade jag själv på att hitta hjälp. Jag googlade mycket och misstänkte snart att problemen kanske hade att göra med muskler/nerver och fokuserade därför på att hitta duktiga naprapater, sjukgymnaster och en personliga tränare som kunde hjälpa mig. Jag provade på många saker under en period, jag träffat flera naprapater, sjukgymnaster och personliga tränare. Jag har provat på saker som TENS, akupunktur, massage och ”dry needling”. Jag har lagt ner mycket tid på träning eftersom jag har tränat större delen av mitt liv och vet att det har stor effekt på min hälsa. Men även om problemen blev bättre, speciellt av träning, så blev jag inte av med besvären trots det.

Till slut hade jag nått vägs ände och visste inte riktigt vad jag skulle ta mig till. Jag satt och googlade en kväll och letade efter en duktig idrotts massör. Den senaste naprapaten jag hade träffat och som verkligen var duktig sade att jag var väldigt stel i ryggen. Jag hade träffat andra massörer tidigare, men jag kände hela tiden att de gjorde ett hafs jobb och bara fokuserade på det område där jag hade ont. Den typen av massage de gav var mer av den typen av massage man får på semester resan, skönt men det fixar knappast några problem.

När jag började ringa in de massörer som fanns i Stockholms området där jag bor så dök Paulis massages upp allt oftare, och jag började fokusera mina efterforskningar på honom. Allt jag kunde hitta om honom var positivt, jag tror inte jag såg en negativ kommentar om honom någonstans, och det är minst sagt ovanligt. Hur som helst så beslutade jag mig för att boka upp en tid för att få massage, och det visade sig i slutändan vara ett bra beslut.

När jag träffade Pauli så var han väldigt lyhörd och lyssnade noga när jag beskrev min sjukdoms historia. Efter det lade vi upp en plan och han var övertygad redan från första gången att ha kunde hjälpa mig. Han var dock väldigt tydlig med att alla har olika kroppar och att alla tar olika lång tid på sig att svara på behandling. Jag kände redan efter min första behandling att det här var en helt annan massage än den jag hade fått tidigare. Idag har jag gått på åtta massage behandlingar och även om inte alla mina besvär är borta så är det en stor skillnad redan. Under resans gång och allt eftersom behandlingarna fortgår, och allt eftersom Pauli rättar till spänningar och muskel problem, så hittar han nya problem som hela tiden pekar i samma riktning, rakt på de problem jag har i min ljumske. Jag är väldigt optimistisk och tror att det här kommer att ordna sig efter ytterligare behandlingar och ordentlig träning.

Utöver detta så har Pauli också hjälp mig med ett tränings program som är nödvändigt för att träna upp alla småmuskler i ryggen/höften som har visat sig vara en bidragande orsak till mina problem. Jag hade ingen aning om det men Pauli har skrivit en väldigt illustrativ bok om träning som jag köpte som var väldigt hjälpfull.

Slutligen så vill jag nämna en annan sak som gör att Pauli verkligen särskiljer sig från andra naprapater, massörer och personliga tränare. Han är en verklig skicklig massör, ingen tvekan om saken. Men det faktum att han också är kiropraktor och personlig tränare gör att vi som kunder får hjälp på en helt annan nivå eftersom dessa tre områden är tätt sammanvävda.

Jag kan varmt rekommendera Pauli – helt klart den bästa massören jag någonsin varit hos.

Michael

Ida Thomsen

mer än ett år sedan

Fick problem med yrsel och huvudvärk så jag började googla och fick tag pa paulis massage och bestämde mig för att testa då jag tidigare varit både hos kiropraktorer, akupunktör och sjukgymnast men ingenting har hjälpt! Hos Pauli har jag fått djupgående massage som hjälpt mig få bort massa spänningar som jag hade i rygg och axlar! Det har verkligen hjälpt mig och jag kommer definitivt rekommendera honom till fler och fortsätta ta behandlingar där! Prisvärt och proffesionellt :)

Emil Wesołowski

mer än ett år sedan

Det är rätt fantastiskt hur någon så fort, med bara några handgrepp, kan fixa saker som man gått omkring med så länge. Jag bokade en kiropraktiksession för att rätta till min naturliga position och min axel som bråkat ett tag. Utöver detta fick jag också en massage som tog bort en massa spänningar i ryggen jag inte ens visste fanns.

Jag tror definitivt att alla skulle vinna på att få en behandling någon gång ibland.
Pauli rekommenderas starkt!

Thomas Hadjithomas

mer än ett år sedan

Fixade ryggen på 3 behandlingar, känns toppen nu. Kan verkligen starkt rekommendera!

Kristina Ryden

mer än ett år sedan

Efter att ha tränat fel och byggt ett staket sa min rygg ifrån rejält och slutade med en rejäl låsning i ryggen och värk i ländrygg, har varit både hos naprapat och sjukgymnast samt läkare men det har inte hjälpt, efter 5 månader av detta hittade jag Pauli och tog 3 behandlingar, 2 helkropps massage och en idrottsmassage och ryggen har blivit mycket bättre, han hittade felen direkt, fått bort den ilande värken som görs sig påmind vid minsta böjning och ansträngning, fortfarande lite stel i ryggen men ska fortsätta gå hos Pauli och känner att med Paulis expertis och mitt nyfunna tänk i hur jag ska tänka på vid träning så kommer min rygg nog bli frisk helt och hållet.

Köpte även Paulis träningsbok, till skillnad från andra böcker jag har så är den väldigt enkel att förstå med många bilder på varje enskild övning samt vad man ska tänka på! Ett bra tips !

/ Patric R.

OBS! använt en familjemedlems facebook för att jag själv inte har någon och ENIRO har gjort så att man inte kan ge omdöme om man inte har Facebook, så Eniro får av mig -5 solar !

Sam

mer än ett år sedan

Jag har legat på en hel del massagebänkar, var även frekvent köpare av groupons så man har provat på en hel del i Sverige, men även utomlands och jag har aldrig gått tillbaka till ett och samma ställe tidigare.
Kan med handen på hjärtat säga att Pauli är något utöver det vanliga. För första gången har jag blivit återkommande kund hos någon.

Att bara få fylla i ett hälsointyg vid sitt besök inger förtroende, under massagens gång förklarade han även hur viktigt det är med att fylla i. Att det inte går att ge en ordentligt massage med triggerpunkter till någon som haft blodpropp tidigare tex. Är rentav livsfarligt! Men sånt struntar andra i, jag har aldrig fått fylla i en hälsoblankett tidigare förutom vid besök hos kiropraktor.

Har haft värk i rygg (nedre) och nackvärk en längre tid som aldrig blivit bra. Blev påkörd bakifrån som 18åring, är nu 30. Sen dess har det spökat med återkommande nackvärk med migrän som resultat. Har nu varit på 2 behandlingar hos Pauli och en tredje är inbokad nästa vecka. Och jag känner mig mycket bättre. Redan från början sa han att för mig krävs det 3-4 behandlingar och jag känner verkligen framsteg och ryggen känns inte längre som ett måndagsexemplar.

Rekommenderar Pauli starkt, och faktiskt blev jag förvånad över hans prissättning med. Andra ställen tar 800+ för samma tid med värdelöst resultat. Pauli 660 och då kan man få tid på kvällar!

Överlägsen är du och jag är glad att jag hittade dig!

Betyg: +++++
/Sam

Maria

mer än ett år sedan

Äntligen någon som tar i ordentligt så spänningarna släpper. Dessutom hittade Pauli femtioelva spänningar som ingen annan massör (eller naprapat, sjukgymnast eller kiropraktor för den delen) lyckats hitta tidigare, så himla skönt!

Nils

mer än ett år sedan

Pauli hittar och åtgärdar bekymmer och låsningar med en stor effektivitet och professionalism. Pauli har kapacitet att ta i ordentligt, samtidigt som han har stor lyhördhet för kundens önskemål och stämmer kontinuerligt av att det känns bra.
Dessutom i trevliga lokaler och under anpassade tider.
Varmaste rekommendationer!

Helen

mer än ett år sedan

Mycket professionell behandling där man får hjälp med att lösa sin problem på riktigt.
Mest prisvärda och professionella behandlingen i Stockholm. Rekommenderas!

Benjamin

mer än ett år sedan

Pauli masserar ordentligt på de mest stela musklerna och det känns att massagen tar på djupet. Bra med en massör som kan ta i.

Sofia

mer än ett år sedan

Tredje gången och är alltid lika nöjd. Ska tillbaka om 10 dagar.

Monica

mer än ett år sedan

Har gått hos Pauli i flera år och har varit i fin form sedan dess, hade stora problem med ryggen innan, en himmelsk upplevelse med hans massage. Skulle aldrig gå till någon annan. Och så ligger han bäst till prismässigt . Rekommenderar honom verkligen.

Kari Kempas

mer än ett år sedan

Har varit hos många massör här i Stockholm,går regelbundet i massage.Pauli är riktigt duktigt,kunnigt.Rekommenderar Paulis massage,värd att prova,han kan,finsk järn grepp med stor kunskap.

Fredrik

mer än ett år sedan

Pauli har mkt god kännedom om musklerna i kroppen och kan snabbt hitta problemet till varför man har ont, han ger ingen hafsig massage utan tar sig tid att prata om var problemen sitter, hur dom uppkommer samt hur jag kan förebygga dom. Har i flera år haft problem med ryggen, efter några besök hos Pauli var problemen borta. Superbra helt enkelt

Anonym användare

mer än ett år sedan

Jatte bra om man har ont i ryggen fick massage och gick ett par gånger nu är jag helt bra, så varmt kan jag rekomendera en bra salog vidare. Kommer komma tillbaka snart, tack så mycker

Frans

mer än ett år sedan

Pauli har hjälpt mig att räta ut min sneda rygg gång efter gång. Mycket duktig på att hitta ömma punkter och arbeta på djupet. I mitt jobb blir det mycket stillasittande arbete framför datorn som påverkar kroppen negativt. Idrottsmassagen har därför blivit en personlig favorit. Något som är extra bra är att det brukar gå att boka kvällstider då jag ofta jobbar sent. Jag kan verkligen rekommendera Pauli.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Har gått hos Pauli sedan 2005 och han ger en massage som känns då han tar i lite så att musklerna får sig en genomkörare. Naturligtvis anpassar han sig efter de önskemål man har. Det är också lätt att få tider lite efter arbetstid vilket kan vara svårt hos andra massörer.

Tania Sjöstedt

mer än ett år sedan

Har gått till Pauli i många år, men "tappade bort" honom när jag flyttade. Nu har jag hittat honom igen och är så himla glad över det! Bättre, trevligare eller kunnigare massör går inte att hitta! Han slår sina konkurrenter med hästlängder! Rekommenderas mycket varmt!

M. Mandaus

mer än ett år sedan

Jag har äntligen hittat en massör som arbetar med triggerpunkter! Och resultat är mycket bra. Jag har haft besvär med nacke/ryggen i många år och behandlingar håller mig vid ett normalt liv!

Svennis A

mer än ett år sedan

Enormt duktig massör Stadens bästa
idrottsmassage har provat på ett antal olika måste säga att Pauli är den bästa.

Martin H

mer än ett år sedan

Kan rekommendera Pauli varmt! Mycket skicklig massör och dessutom till ett moderat pris jämfört med många andra. Jag har mestadels tagit idrottsmassage, vilket har blivit min absoluta favorit. Den finska massagen är mer rejäl än andra. Pauli kommer åt mer på djupet och dessutom känns det ordentligt, vilket jag gillar. Skulle aldrig ta massage någon annanstans än hos Pauli!

Uffe

mer än ett år sedan

Redan som 15 åring hade jag problem med sne rygg, vilket gjorde att min kampsport träning blev lidande men med hjälpa av Paulis kiropraktik och massage blev jag av med det! Går fortfarande hos han idag för att bli av med spänningar och trötta muskler toppen massage !

Tom Strindlund

mer än ett år sedan

Hej, jobbar som taxichaufför och har haft problem med spänningar i rygg och nacke i många år. Har nog prövat allt som finns, t.ex Naprapati,akopunktur hos Dr. Nie på Stora Essingen ett antal gånger, klassisk massage, div. sjukgymnaster med varierande resultat... Jag visste hela tiden att jag behövde triggerpointmassage för att få bort mina muskelknutar. Så en dag hittade jag Pauli på Paulis massage på nätet, jag läste vad han gör och speciellt om hans triggerpointbehandling, ringde honom och resten är historia. Äntligen hittade jag någon som förstod mina problem och kunde hjälpa mig! Han är fantastisk och stark och kunnig, och jag mår fan så mycket bätre idag, jag kommer att fortsätta att gå till honom och ger honom mina allra varmaste rekommendationer!

Annelie

mer än ett år sedan

Fick en 90 min ryggmassage. Helt underbart! Har varit hos Pauli ett flertal gånger och är alltid lika nöjd. Han är otroligt duktig och vet exakt vad han gör.

T T

mer än ett år sedan

Har varit hos Pauli flera gånger med ryggbesvär. Har fått massage och kiropraktik behandling som har hjälpt mig gå vidare som pensionär.

Lasse

mer än ett år sedan

Jag arbetar som chaufför och lastar mycket tunga grejor. Då jag får ont i rygg, axlar och/eller armar bokar jag en tid med Pauli och det blir alltid mycket bättre.

Thomas

mer än ett år sedan

Kan rekomendera Paulis massage är kund sen många år.Ett tips är den djupgående idrottsmassagen.Mycket effektiv massage spec.
om man tränar mycket eller har lite extra spänningar då den massagen är längre och mer grundlig.

Marit

mer än ett år sedan

Bokade massage hos Pauli pga värk och stelhet i nacke och skuldror.Har varit hos honom under flera tilfellen och är mycket nöyd. Han är nogrann och kunnig, är engagerad och har ett trevligt bemötande. Rekommenderar honom varmt och kommer att fortsätta att gå till honom och få massage.

Mari Springer

mer än ett år sedan

Har gått till många olika massageteraputer genom åren. Först när jag kom till Paulis massage blev jag hjälpt med min onda kropp men spänd muskulatur. Han hittade rätt muskler direkt. Jag kommer endast gå till Paulis massage i framtiden. Rekommenderas varmt.

Anna-Mi Seidl

mer än ett år sedan

Pauli är inte bara en oerhört skicklig massör utan även kiropraktor vilket ger en oerhörd bredd på behandlingarna han ger.
Har under de 5 behandlingar jag fått blivit mycket bättre i min ländrygg som jag har haft värk i över 10 år. Pauli har jobbat sig ned lager för lager och jag känner stor skillnad mellan behandlingarna. Har nu fått hjälp med en axel som varken sjukgymnastik eller kortisonspruta bitit på, har fått 1 av 3 nervbanebehandlingar än så länge och det har blivit bättre!

John Sjölin

mer än ett år sedan

Paulis Idrottsmassage är bäst! Ordnar all stelhet i rygg och skuldror.

Sara Ekholm

mer än ett år sedan

Pauli är väldigt snäll, proffsig och stark. Har gått flera gånger och känner att jag blivit mindre spänd i hela ryggen.

Oscar

mer än ett år sedan

Jag har varit på fyra behandlingar hos Pauli (idrottsmassage 90 min), och är otroligt nöjd över det resultat jag fått av detta. Innan jag påbörjade behandling så var jag väldigt spänd i musklerna och hade daglig värk, vilket påverkade mig negativt i mitt välmående och arbete. Om man är ute efter resultat som håller långsiktigt, så är det hit man ska gå. Jag har provat ett flertal massörer i Stockholm och övriga landet, men ingen annan har varit lika duktig på sin sak.

Georgia Georgiadou

mer än ett år sedan

Riktigt bra! Efter tre behandlingar har vi fått bort spänningarna och ”knölarna”. Ingen annan har kunnat behandla det på samma sätt ( har provat ett x antal massörer tidigare). Rekommenderas!

Suzanne Neuss

mer än ett år sedan

Efter att ha fått några behandlingar med nervbanemassage mot musarm är jag nu smärtfri. Pauli vet verkligen vad han gör och han gör det väldigt bra! Kan rekommenderas.

Susanne Gustafsson

mer än ett år sedan

Fantastiskt! Efter ett par månaders djupgående massage, stötvågsbehandling och träningstips avs rygg/höft/ben har mitt onda försvunnit, och jag kan springa och utöva agility som vanligt. Pauli är prisvärd och den bäste massör/PT jag har mött.

Nasseredin M

mer än ett år sedan

Har fått hjälp av Pauli för min onda rygg/axlar och hamstrings. Han är mycket duktig och sympatisk person.

Linda Karlsson

mer än ett år sedan

Professionell och kunnig massör som ger riktigt djupgående massage. Har hjälpt mig få bukt med långvariga spänningar i bröstrygg, nacke och axlar. Har kombinerat massage med PT-träning som varit pedagogisk och peppande med bra, nivåanpassade övningar.

Max Kornhammar

mer än ett år sedan

Pauli hittade och löste de problemen jag har haft med mina ”hamstrings” som lett till min stelhet. Verkligen prisvärt!

Linn Persson

mer än ett år sedan

Pauli är extremt kompetent, kunnig och trevlig. Det är precis så här jag önskar att alla massager hade varit. Efter endast ett fåtal behandlingar hos honom har problemen som jag sökte för försvunnit och med den även andra som jag knappt visste att jag hade.

Talia Adamsson

mer än ett år sedan

Jättebra massage! Hade mycket ont i min rygg och höft och han tog bort min smärta! Skulle absolut rekommendera honom!

Håkan-Lottis FoodMap

mer än ett år sedan

Har varit hos olika massörer genom åren men ingen har varit i närheten av Pauli! Kan rekommendera finsk massage till alla (som jag) med stillasittande arbete och muskelknutar som aldrig släpper...Redan efter 1a behandlingen var det en markant skillnad. Nu, efter 3 är min rygg som ny! Här kommer jag fortsätta!

Anna Silvermyr

mer än ett år sedan

Proffsig massage som verkligen hjälper. I mitt fall ryggproblem och muskelknutor. Kan varmt rekommenderas!

Helena Fennö

mer än ett år sedan

Helt lysande massör med stor kunskap om hur onda och stela muskler botas. Rekommenderas varmt!

Lydia P

mer än ett år sedan

Rekommenderas varmt!
Efter ett par behandlingar hos Pauli försvann smärta i ryggen som orsakades av stela muskler och muskelknuttar. Pauli är jätte kunnig, trevlig och lätt att få kontakt med.

anton wahlqvist

mer än ett år sedan

Otroligt trevlig och kunnig! Hade problem i ryggen och i bröstkorgen, första behandlingstillfället lokaliserar han promblemen och börjar direkt jobba, sen ger han en behandlingsplan på vad han tycker och jag är så otroligt nöjd! Kan varmt rekommendera Pauli!!! Bättre blir nog svårt att hitta!

Patrik Billros

mer än ett år sedan

Jag är otroligt nöjd, rekomenderar idrottsmassage om ni vill lösa smärtor.

Sara Ceven

mer än ett år sedan

Jag har varit hos Pauli tre gånger nu efter att ha lidit av en stel övre bröstrygg och spänningshuvudvärk bland annat. Pauli är väldigt förtroendeingivande och proffsig i sitt bemötande. Han kan det han gör. Efter flera tidigare besök hos bland annat fysioterapeuter och sjukgymnast har jag äntligen hittat någon som bekräftat det jag alltid vetat. Muskelknutorna och spänningarna behövde masseras bort, och Pauli är den som vet hur det görs!
Hälsningar från en som känner sig 10 år yngre :)

Mathias Lundqvist

mer än ett år sedan

Har testat ett par olika naprapater men Paulis massage har funkat bäst hittills. Starka händer som hittar rätta ställena. Rekommenderas!

Therese Dagerus

mer än ett år sedan

Jag har haft stora problem med smärta i rygg och nacke i över 10 år, gått hos flertalet massörer och annat men först nu börjar jag efter 3 behandlingar känna en rörlighet i ryggen. Långt kvar för att bli bra men en början. Framförallt slipper jag säga var det gör ont eller var problemet ligger , det känner Pauli av själv. Topp!

Patrik Örngren

mer än ett år sedan

Jag har haft problem med rygg, nacke och axlar i många år pga stress och annat smått och gott. Har varit runt hos många olika terapeuter, kiropraktorer och naprapater men aldrig riktigt känt någon riktig förbättring. Men när jag besökt Pauli och fått professionell djupmassage känner jag mig mycket bättre och plågas allt mindre av spänningshuvudvärk och migrän. Så ge Pauli en chans att hjälpa till! :)

Stina Westas

mer än ett år sedan

Jag har haft problem med ryggen en längre tid med mycket värk, spänningar och stelhet, främst kring höger skulderblad. Har besökt ett antal massageterapeuter och sjukgymnaster utan större resultat. Det var först efter att jag träffat Pauli som ryggen har blivit mycket bättre. Han hittade direkt alla onda muskelknutor och spänningar. Efter tre behandlingar med djupgående massage känner jag mig inte alls lika stel och de flesta spänningar har försvunnit. Pauli är otroligt professionell och dessutom väldigt trevlig. Rekommenderar verkligen alla att gå dit!

Kevin falk

mer än ett år sedan

Jag blev super nöjd med min kiropraktik behandlig! Pauli var mycket trevligt och visste precis var problemet i ryggen satt och förklarade alla steg i behandling. Rekommenderar starkt!

Malin Lorensson

mer än ett år sedan

Jag är jättenöjd med Paulis massage! Jag har haft problem med knutar i nacken under flera år, och gått sporadiskt på massage men inte tyckt att det gett direkta resultat. Pauli har dock verkligen hittat knutar och jobbat bort dem, och det är en otrolig skillnad på min rygg och nacke. Jag kommer fortsätta gå till Pauli så länge jag bor i Stockholm.

Miriam Angress Cantilio

mer än ett år sedan

Äntligen en massör som inte slösar bort tiden med att stryka en över ryggen. Pauli går nerpå djupet direkt och fortsätter så i 90 min. Aldrig mer någon annan!

Kevin Grelsson

mer än ett år sedan

Diverse ryggont och en sne höft blev fixat på en gång. En bra och effektiv massage på det och ryggen känns kanon! Även grymt trevlig!

Victor Valencia

mer än ett år sedan

Riktigt bra och effektiv massage. Genom kiropraktik fixade Pauli även en låsning jag hade vid bäckenbenet

Jessica Anderu Fd Ruuth

mer än ett år sedan

Har återkommande besvär i rygg, nacke o axlar. Gått hos Pauli flera år, han är en av få som lyckas hjälpa! Rekommenderas varmt!

Kenny Lantz

mer än ett år sedan

Pauli är väldigt kunnig och mycket bra på det han gör! Både hans massage och idrottsmassage har gett effekt som ingen annan har klarat av. Rekommenderar starkt!

axel robertsson

mer än ett år sedan

Har haft ont i nacken ett längre tag men efter bara ett besök känner jag mig mycket rörligare och har knappt ont. Super bra rekommenderar verkligen!

Kim Beckford

mer än ett år sedan

Mycket bra massage, värt varenda krona.

Patrick Abde

mer än ett år sedan

Helt fantastisk. Pauli vet precis vad han gör och vad som behövs. Gå dit om ni har ont!

Cyrus Djahedi

mer än ett år sedan

Jag led av en fördömt irriterande höftskada under flera års tid och besökte allt från naprapater till sjukgymnaster utan någon framgång. Pauli kunde snabbt och proffssigt bedöma vad han behövde jobba med och nu återhämtar jag mig i rakettakt. Jag kan varmt rekommendera Pauli. Det märks att han har flera års erfarenhet med att jobba med muskelskador och att han har starka kunskaper i mänsklig anatomi och muskulatur. Han kombinerar sina kunskaper i allt från PT till kiropraktik för att snabbt och effektivt ge dig den effektivaste behandligen skräddarsydd för dina behov.

Annelie Waern

mer än ett år sedan

Jätteduktig massör!

Stefan Molander

mer än ett år sedan

Världsklass!
Grymt bra massage och
det märks att Pauli vet vad han pysslar med. Rekommenderas

Åsa Molin

mer än ett år sedan

Rekommenderar verkligen Paulis massage. Det är första gången som jag varit till en så noggrann massör, min nacke och mina axlar känns mycket bättre.

Mattias Boström

mer än ett år sedan

Hade haft on i höften på vänster sida ett par månader. Gick till Pauli och direkt såg han att jag var sned i höften samt väldigt spänd i hela ryggen. Redan efter första gången var det en lättnad och andra vändan med en massage var det helt borta. Kommer nu gå regelbundet så att jag håller kroppen mjuk.

Cyrus Djahedi

mer än ett år sedan

Väldigt kompetent PT, med god kännedom om människokroppen och muskelgrupper.

Björn Johansson

mer än ett år sedan

Hade problem med ryggen och efter endast två behandlingar (kiropraktik och massage) blev det mycket bättre. Rekommenderar starkt den finska massagen.

Nils Dacke

mer än ett år sedan

Jag har haft kronisk smärta i nacke, rygg och skuldra i flera år, redan efter 3 behandlingar så var mina besvär mycket bättre. Pauli lyckades med någonting som andra har misslyckats med, rekommenderar Pauli starkt för alla som har problem!

Michael Dahlqvist

mer än ett år sedan

Han vet exakt var och hur man behöver behandlas för sina åkommor.

Sam Wi

mer än ett år sedan

Måste bara säga att Pauli är den bästa . Magiska händer. Rekommenderar starkt! Mycket professionell.

Leni Lindgren

mer än ett år sedan

ingenting var dåligt, helt fantastiskt

Amanda Östensson

mer än ett år sedan

Har varit hos Pauli 3 ggr, främst för min rygg och han har alltid kunnat hjälpa till. Alltid glad och trevlig och snabb på att återkoppla vilket jag uppskattar. Han vet absolut vad han gör och jag kan varmt rekommendera Pauli!

Johan Kull

mer än ett år sedan

En enormt professionell massör som verkligen bryr sig. Rekommenderas varmt!
Jag är musiker och har problem med händer, underarmar och rygg. Jag kan inte fatta att jag inte tagit tag i detta tidigare. Nu mår min kropp redan så mycket bättre och det har jag Pauli att tacka för!

Anna Lindgren

mer än ett år sedan

Pauli vet vad han gör och brinner för det. Bästa massagen jag varit med om och kommer definitivt att fortsätta hos honom och ingen annan.

Jin

mer än ett år sedan

Efter att ha gått runt med värk i axlar, nacke och rygg i många år var jag inställd på att behöva genomgå lång tids behandling för att få bukt med smärtan. Men efter att ha gått hos Pauli bara fyra gånger känner jag redan en enorm skillnad. Det märks verkligen att Pauli vet vad han gör, och han är väldigt professionell och lyhörd. Äntligen har jag hittat en massör som jag kommer hålla fast vid.

Camilla Ulfhjelm Boström

mer än ett år sedan

Hans öppettider är generösa och han ger tips på hur man kan träna för att inte skada sig.

Rikard Eriksson

mer än ett år sedan

Bra öppettider och proffsigt bemötande.klockren analys på armen

Lisa Nguy

mer än ett år sedan

Efter års letande efter en bra massageterapeut så har jag äntligen hittat en som lyckats hjälpa mig med min galet spända rygg! Som dansare är det verkligen viktigt att ha en massageterapeut som verkligen förstår sig på anatomi och hur allting hänger samman. Jag har testat på massage på så många ställen i Sverige och flera länder utomlands. Första gången jag gick in hos Pauli så märkte jag verkligen hur pass kompetent han är på att leta reda på problemområden och efter bara ett par gånger så har jag blivit av med nästan all min smärta och mina spänningar i ryggen, All annan massage som jag testat och försökt med tidigare går inte att jämföra. Professionellt bemötande! Rekommenderas varmt!

Per Karlsson

mer än ett år sedan

Pauli går verkligen på djupet i sin massage. Han hittade spänningar som många andra massörer har missat. 90-minutaren är riktigt grym. Jag har kört den 4-5 gånger nu och det har verkligen gett resultat. Det jag speciellt gillar med Pauli är att han har ett helhetstänk i och med sin breda kompetens, från träning och hållning till massage och kiropraktik. Även stort plus för engagemanget. Att han verkligen vill lösa mina ryggproblem märks tydligt. Rekommenderas starkt.

Michael Pettersson

mer än ett år sedan

Jag har under några veckor provat en ny form av träning hos Pauli som kallas RIP 60. Denna träningsform visade sig vara rolig och effektiv, både för att bygga styrka och träna kondition. Jag gillar funktionell träning där man använder kroppens egna kroppsvikt och det här var en träningsmetod som passade mig bra. Jag kan varmt rekommendera er att prova.

Linda Ohlsson

mer än ett år sedan

Jag hittade till Pauli efter ett besök på Danderyds sjukhus där jag var pga ryggproblem. Har en tio månaders bebis och för mycket bärande och snedbelastning hade orsakat problemen. Jag trodde det var hjärtat då det var kramp i vänster bröstmuskel men läkarna sa att det kom från min onda rygg. Så den kvällen besökte jag Pauli efter att ha läst alla fina omdömen på Eniro. Jag blev oerhört imponerad då han direkt visste var han skulle trycka för att rätta till problemen. Både i ryggen och även krampen i bröstmuskeln. Det märktes att han visste exakt vad han gjorde. Jag har sedan vart där två ggr ytterligare på triggerpunktsmassage och vanlig massage och det är en väldigt behaglig massage. Du känner dig lätt som en fjäder efter. Jag rekommenderar verkligen Pauli!

Marie Flodin

mer än ett år sedan

Jag har fått hjälp med både kiropraktik och massage. Har upplevt annan massage jag varit på som för försiktig men Pauli tar verkligen i och det ger resultat. Han är lyhörd och frågar under hela behandlingens gång hur det känns. Han är kunnig, har stor erfarenhet och vet hur han ska åtgärda just de individuella problem man har.

Ehud Udi Tzvieli

mer än ett år sedan

Jag fick en skön och professionell massage hos Pauli, effektivt hård massage och jag känner mig betydligt bättre. Kan absolut rekommendera!

Kari Kempas

mer än ett år sedan

Har provat också rip 60, tränings form hos Pauli. Riktigt effektiv,bra,kanske lite annorlunda sätt att träna kondis och styrka,kan rekommendera alla att prova,garanterat effektiv,tränar mycket själv,och har provat många olika träningsform, men det här är absolut bland dom bästa,när man pratar fys och styrka. Och sen kan man kombinera detta men Paulis otroligt bra massage, (Idrotts) gillar själv mest :)

Göran Falemo

mer än ett år sedan

Behandlingen sker lugnt och professionellt i en trivsam och trygg atmosfär. Pauli är lyhörd till hur du svarar/reagerar och justerar behandlingen därefter.

Jan Böjeryd

mer än ett år sedan

Jag känner mig övertygad om att jag efter ytterligare två behandlingar kommer att vara som en ny människa.

Mikael Karlsson

mer än ett år sedan

Pauli har fingertoppskänsla bokstavligt talat. Minsta muskelknut lokaliseras och masseras. Jag har länge haft problem med nacke och rygg och efter ett par behandlingar är det lättare att sitta en lång dag på kontoret med bättre hållning. Pauli är stark nog att massera så hårt jag vill och stämmer kontinuerligt av med mig om det är lagom tryck. Jag har provat några olika massörer och Pauli är i topp. Rekommenderas varmt.

Petra Dittlau

mer än ett år sedan

Läste rekommendationerna här på Eniro och är så glad att jag började hos Pauli. Min rygg och min nacke är betydligt bättre efter 3 behandlingar. Muskelknutorna börjar äntligen ge med sig....

Benita Skisser Fd Malmgren

mer än ett år sedan

Får tacka alla som skrivit fina kommentarer innan, det var de som gjorde att jag bokade tid hos Pauli. Supernöjd med både massage och kiropraktik. Känns inte som att han kör standardprogram utan gjorde behandlingen efter mina behov och problemområden. Vi lär absolut ses igen :)

Cina Mohlin

mer än ett år sedan

Väldigt duktig massör, djupgående behandlingar som ger mkt goda resultat. Han går in med hjärta och själ i det han gör för att klienterna ska känna sig nöjda med den hjälp de får. En lyhörd kille!!! Är även jätte duktig på att manipulera kotor och leder!!! Kan varmt rekommenderas!

Eila Tickain

mer än ett år sedan

Äntligen en djupgående massage som hjälper mot spänningar och muskelknutor jag haft länge. Pauli är mycket bra på att massera och på att hitta problemområdena. Rekommenderar honom!

Christoffer Göthe

mer än ett år sedan

Suverän!

Otroligt imponerad och framför allt nöjd. På två behandlingar så rättade Paulie till min rygg som var 2cm sne och dessutom gav djupgående massage som tog bort spänningar och knutar som jag hade i princip hela ryggen. Jag gick därifrån med vad som kändes, en ny rygg.

Paulie rekommenderas skarpt!

Joni S

mer än ett år sedan

Jag tog en tid med ryggmassage och sedan såg han att min rygg var sne och jag bokade snabbt in en tid med kiropraktor och det var grymt..
Jag känner mig jätte bra i min rygg efter 2 behandligar.

Kommer att gå flitigt hos honom.

Rekomenderar alla att gå till honom som vill ha bra massage.

Jerker Sundelin

mer än ett år sedan

Pauli står för seriöst och engagerat bemötande. Han fixade till min onda rygg och strålningar ut i benen på några behandlingar. Han är grundlig och går på djupet. Kan verkligen rekommenderas!

K.v

mer än ett år sedan

Idrottat på elitnivå och med det har jag fått min beskärda del av belastnings samt idrottsskador som jag dragits med i många år. Spända muskler och knutar mycket varstans men mest av allt problem med bristningsskador i övre delen av trapezius ända ner till nedredelen. Gått runt med smärta som jag trodde blivit kroniskt efter 2år men icke :) . Har besökt läkare, sjukgymnast och hela faderullan ända tills det att jag hitta till Pauli. Började med 2 helkroppsmassage som det i sig var väldigt givande för muskler och knutar och inte minst kropp & själ.
Har mycket mer rörlighet, energi och mycket mindre trötthet.

Idag blev det avancerat idrottsmassage 90 minuter där massagen var i djupet något som krävs för mig och muskulaturen speciellt efter min skada som jag dragits med. Det tog i väldigt mycket och trycket som Pauli exponerar musklerna med var riktigt bra. Nu 1timme senare känner jag ingen smärta på vänstra delen av nacke ända ner till mitten av ryggen (hela vänstra delen av trapezius) som jag haft i 2 år. Den högra delen har jag fortfarande ont i, dock i mycket mycket lägre nivå men den ska få sig ett törn till nästa vecka då den läkta bristningen och spändheten är/ värre än vad den vänstra var.

Ni som har smärtproblematik och gått runt med spända, ömma och eventuellt skador i musklerna som jag gjort så kan jag rekommendera er minst ett besök hos Paulis massage. Går ni runt som jag gjort med känslan av en ryggsäck på "50"kg på ryggen konstant förutom när jag legat/ligger ner då har ni hittat rätt. En befrielse.

Jag har haft/får smärtstillande preparat utskrivet i 2år men nu efter mina 3 besök hos Pauli behöver jag knappt ta några läkemedel.

Kanske blir jag helt befriad från läkemedel inom kort, på god väg just nu.

Blir definitivt många besök till för min del för att underhålla kroppen från problem under kommande år, hoppas han inte går i pension inom några decennier åtminstone :D

Vår kropp och hälsa ovärderlig, har inget pris och Pauli är värd vartenda krona.

Rekommenderas varmt.


Han är värd alla 5 rejta stjärnor/solar
men ger en fyra då jag garderar mig mot fler kommande besök i framtiden med nästa besök redan bokat för nästa vecka :D

Rolf Groteluschen

mer än ett år sedan

Hade väldigt ont i ländrygg och bröstryggen och när Pauli under undersökte mig , jag var ca3cm sne Och Pauli rätta till ryggen och fick massage. Och efter besökt blev jag het bra. Tack jag rekommenderar Pauli om ni har problem med ryggen. Prisvärt. /Rolf

Thomas

mer än ett år sedan

Efter stora problem med sätesmuskeln under längre tid så hittade jag Paulis massage och gav det en chans. Jag har nu efter 2 besök goda förhoppningar om att bli helt bra och redan nu så sover jag bättre och livskvaliteten har ökat markant. Tack för ett bra jobb! rekommenderar Paulis massage starkt!

Robin

mer än ett år sedan

Jag skriver här med glädje då jag tycker människor som brinner för det dom gör, är det bästa som finns! Jag har aldrig varit med om ett sådant proffsigt bemötande. Pauli lägger upp en plan med en lyhörd ingångsvinkel på ett engagerat och erfaret sätt. Massagen var utmärkt med ett bra tryck och hittar hela tiden de värkande platserna.

Maria Hammar

mer än ett år sedan

Jag har kontorsarbetat i 29 år och har gått hos massörer/naprapater/kiropraktorer stor del av den tiden för att åtgärda problem i rygg/arm/nacke/axlar men bara en gång tidigare hittat en lika bra som Pauli. Jag vill ha en massör som löser problem och det har jag hittat i Pauli. Min högerarm är som ny efter 4 behandlingar nervbanemassage.
Pauli tar i så mycket som behövs och som man klarar av. Han är mycket lyhörd och kollar av hela tiden så det känns bra. Känns verkligen som han vet vad han håller på med.
Stort plus att han även jobbar lördagar och kvällar när vi som arbetar kontorstid vill komma.

Johan

mer än ett år sedan

Pauli vet vad han gör och gör det bra. Smärta och stelhet i rygg och arm släpper.

Kristine

mer än ett år sedan

Jag är väldigt nöjd med massagen. Känner mig helt genomarbetad i musklerna och Pauli är duktig på att hitta de ställen där man har ont. Rekommenderas verkligen.

Charlotte

mer än ett år sedan

Pauli har förmågan att hitta det som är bra för just mig när det gäller att komma i gång med träningen. Kan rekommenderas!

Malin Larsson

mer än ett år sedan

Konstant smärta i rygg, nacke och höft i 10 års tid. Prövade olika naprapater, kiropraktik, akupunktur och sjukgymnastik. Hade i princip accepterat kronisk smärta när jag fick tips om Pauli. Idag mår jag bra tack vare Paulis massage, PT och kunnighet om vad just min kropp behöver för att må bra. Har du problem med smärta - tveka inte att boka tid hos Pauli. Du kommer få hjälp. Garanterat!

Sandra

mer än ett år sedan

Har nog inte varit med om någon bättre massör som värnar om sina kunder. Även fast han inte kunde lösa mitt primära problem som tyvärr psykiskt istället för fysiskt så fick han rätt på många delar av min kropp. Testade klassisk och djupgående massage. Känns inte mer än rättvist att han får 5 stjärnor för sin proffessionalitet.

Anna Merkel

mer än ett år sedan

Pauli dök upp när jag letade efter en massör som kunde ta i ordentligt då jag inte var ute efter en mysig stund utan en behandling som hjälpte min klena rygg. Efter ett kejsarsnitt hade jag inte fått lyfta eller bära på 6 veckor var jag långt ifrån toppform i ryggen och varje lyft av mitt barn var tungt och tröttsamt. Efter bara en behandling kände jag resultat men valde att ta ytterligare en sk idrottsmassage på 90 minuter och den gjorde verkligen susen. Nu försöker jag boka en tid för att lösa upp de sista knutarna i ryggen. Rekommenderas för de som vill ha hårda nypor och resultat snabbt. (Tror även att han kan vara snäll i nyporna men det intresserar mig inte)

Niklas

mer än ett år sedan

Mycket trevlig och bra massör, kommer rekommendera vidare!

Aila Karvonen

mer än ett år sedan

Pauli är en av de bästa eleverna som vi har haft på vår massageutbildning på EUMA. Han är duktig och noggrann när han arbetar. Rekommenderar honom till alla som bor i Stockholm.

Anonym användare

mer än ett år sedan

ag har goda erfarenheter av Paulis massage. Efter att ha snedbelastat kroppen under en graviditet för några år sedan, fick Pauli bukt med alla smärtproblem på endast fyra behandlingstillfällen (75 min finsk massage & triggerpunktsmassage). Detta ledde till utsläckt smärta, bättre sömn, ökad rörlighet och allmänt välmående. Jag är imponerad över hans kinestetiska sinne!

Magnus

mer än ett år sedan

Mycket duktig på alla typer av massage och att hitta lösningar på dina problem! God kännedom om kroppen funktioner M.M. "spelar bra musik"

Nicole

mer än ett år sedan

Superduktig massör! Har haft jätte spända muskler och ont i ryggen men Pauli lyckades hitta mina ömma punkter direkt. Det var världens bästa massage, rekommenderar Pauli starkt!

Elin Örnebring

mer än ett år sedan

Gick första gången till Pauli för flera år sedan och kan sedan dess inte tänka mig någon annan massör. Mycket skicklig och målmedveten... Blir alltid helt bra efter en till två behandlingar med finsk massage och triggerpunkter i oslagbar kombination! Efter mitt andra barn fötts hade jag höftproblem som en sjukgymnast sa att jag skulle behöva dras med en längre tid. Med Paulis hjälp försvann besvären efter bara någon månad. Senare har jag även gått till honom i egenskap av PT. Han visste då precis vilka små muskler jag behövde bygga upp för att stabilisera min rygg och gav mig mycket funktionella individanpassade övningar anpassade till mig och mina möjligheter att träna hemma.

Uffe Magnusson

mer än ett år sedan

Pauli har mycket bra koll och hittade mitt gamla problem direkt. Jag kan varmt rekommendera honom.

Eva Lilja

mer än ett år sedan

Pauli är noggrann och stark i händerna utan att göra illa. Väl värd att rekommendera.

Peder

mer än ett år sedan

Pauli är en mycket skicklig PT och massör. Han är personlig och engagerad i sina klienter. Vänlig och öppenhjärtlig.

Eva

mer än ett år sedan

Jag har provat massage på många ställen men ingen är så bra som Pauli. Har också med hjälp av honom som PT fått program för boll och matta att jobba med hemma.

Lurad

mer än ett år sedan

Jag är mycket nöjd med Paulis massage. Han är seriös och engagerad och har gjort ett jätte bra jobb med att mjuka upp mina stela axlar och min stumma rygg. Vill därför lämna mina bästa rekommendationer.

Abu Bakr

mer än ett år sedan

Har gått på finsk massage hoss pauli och det hjälpte verkligen även jag som bara är 23 år gammal började få problem med ryggen i samband med träningen. En mycke bra kille som man kan diskutera andra saker och få tips på olika träningsmetoder osv.

Annika Eldö

mer än ett år sedan

Jag har varit hos Pauli pga av ryggbesvär och fick jättebra hjälp av Pauli. Även min 15 åriga son som haft besvär med hälsenefästet har blivit hjälp av Pauli. Duktig, Nogrann, intresserad av sina kunders välmående på ett väldigt proffsigt sätt. Överlycklig att han finns på så nära avstånd också:)

Camillla

mer än ett år sedan

Har provat många olika massörer tidigare, men ingen har kunnat hjälpa mig med min ischias. Inte förrän jag fick behandling av Pauli. Han hittade mina problem på en gång och kunde hjälpa mig. Nu skulle jag aldrig gå till någon annan än honom. Rekommenderas varmt.