Se på karta

finansbolag, finansieringsföretag stockholm 

gav 2808 företag inom detta område

Swedfund International AB

Drottninggatan 92-9411136 Stockholm
logo

Swedfund är Sveriges utvecklingsfinansiär för hållbara investeringar i utvecklingsländer. För att nå målet: en värld utan fattigdom, krävs att fler arbetstillfällen skapas inom den privata sektorn och att tillgången till förnybar energi ökar. Investeringarna sker därför inom energi & klimat, hälsa samt för att nå små och medelstora företag.

VOLKSWAGEN

Hantverksvägen 915165 Södertälje
logo

Bilfinansiering och tillhörande tjänster via Volkswagen Group Sveriges återförsäljarnät. Välkommen att kontakta oss!

Wasa Kredit Kundservice

Tegeluddsvägen 11-1311541 Stockholm
logo

Wasa Kredit erbjuder finansieringstjänster till företag och privatpersoner – främst leasing, hyra och avbetalning. Vi arbetar dels via våra samarbetspartners inom till exempel bil-, fritid-, dator- och maskinhandeln, dels direkt med våra företagskunder. Dessutom ger vi lån och kontokortskrediter till privatpersoner.

Euroclear

Klarabergsviadukten 6311164 Stockholm
logo

Från VPC till Euroclear Sweden har vi varit Sveriges värdepapperscentral sedan 1971, och sedan 2008 är vi en del av den internationella Euroclear-gruppen. Som finansiell infrastruktur står vi under Finansinspektionens och Riksbankens tillsyn.Med vår digitala plattform för värdepappershantering bidrar vi till en säker och effektiv handel med värdepapper på den svenska marknaden. Vi erbjuder även en rad tjänster och expertis som förenklar administrationen av värdepapper.

Gripsholm Securities AB

Grev Turegatan 2011446 Stockholm
logo

Nordic Finance Business Partner AB

(5)

Östermalmsgatan 26A11426 Stockholm
logo

Vi är en modern finanspartner som grundades 2007 av Christian Hanson och Tony Kirmo. Med deras gedigna erfarenhet av finansmarknaden var målet att skapa ett effektivt bolag där både kunder och leverantörer får snabb och trygg service, från idé till finansierat objekt. Bolaget har vuxit och har idag 30 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg, Jönköping och Sundsvall.

Cando Capital AB

Armfeltsgatan 1811534 Stockholm
logo

Med Cando Capital får du snabbare betalt och sparar både tid och pengar. Få pengar direkt och öka din likviditet.

Qred Bank AB

(5)

Drottninggatan 9811160 Stockholm
logo

Vi har hjälpt tiotusentals företag och vi är långt ifrån klara. Med verksamhet i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Nederländerna, Brasilien och Belgien har Qred lånat ut mer än 3 miljarder kronor till växande företag och på så sätt skapat mer än 10 000 nya jobb. Vårt egna, helautomatiserade kreditsystem gör det möjligt för oss att snabbt tillhandahålla företagare med det som behövs för dem att kunna växa sina verksamheter.

Scania Finans AB

Kvarnbergagatan 14A15136 Södertälje
logo

Scania Finans är en partner du kan lita på. Vi erbjuder flexibla, skräddarsydda finansierings- och försäkringslösningar som ger dig trygghet och förutsägbara kostnader – under fordonets hela livscykel. Scania är ett globalt företag, men vi verkar lokalt för att du ska kunna erbjudas en lösning som är anpassad efter dina villkor.

Formue Sverige AB

Nybrogatan 1111439 Stockholm
logo

Formue Sverige AB är ett kunskapsföretag som arbetar aktivt med finansiell rådgivning till Sveriges förmögna privatpersoner, familjer och institutioner. Som oberoende rådgivare skapar vi unika lösningar för våra kunder.

UBS Europe SE Sweden Bankfilial

Regeringsgatan 3811156 Stockholm
logo

As we are long-established in the Nordics, we understand the unique needs of those living and working here, and through UBS in Sweden and Luxembourg we can offer you a complete range of investment services tailored to your individual needs.

Svensk Ekonomiplanering AB

Sveavägen 6411134 Stockholm
logo

Vi hjälper dig med skattelösningar, riskspridning, garantiprodukter, fonder och aktier. Välkommen till oss - vi lyssnar på dig!

Cevian Capital AB

Engelbrektsgatan 511432 Stockholm
logo

Cevian Capital is an international investment firm acquiring significant ownership positions in publicly-listed European companies, where long-term value can be enhanced through active ownership.Cevian was founded by Lars Förberg and Christer Gardell in 2002 to continue the active ownership investment strategy they initiated and have executed since 1996.

Coeli

Sveavägen 24-2611157 Stockholm
logo

Coeli är en svensk kapitalförvaltare. Vi skapar mervärde i kundernas investeringar, till så förutsägbar avkastning som möjligt. Förvaltarteamen specialiserar sig på aktivt förvaltade fonder inom aktier, räntor, hedge, fastigheter och private equity. Våra fonder inom fastigheter och private equity erbjuder investeringsmöjligheter i tillgångsslag som normalt inte är tillgängliga för privata investerare.

Swed Exchange AB

Sankt eriksgatan 84B11362 Stockholm
logo

Köpa och sälja valuta till lägsta priser i hela stan helt utan avgifter.Överföra och ta emot pengar över hela världen via Moneygram eller Ria Money Transfer Betala räkningar och fakturor via Kassagirot.

Bilreda AB

Fatbursgatan 111828 Stockholm
logo

Bilreda AB erbjuder biladministration - Vi kan hjälpa er att minska era rörliga kostnader. 20 års erfarenhet i branschen.

Coeli Wealth Management AB

Sveavägen 24-2611157 Stockholm
logo

Coeli är en svensk kapitalförvaltare. Vi skapar mervärde i kundernas investeringar, till så förutsägbar avkastning som möjligt. Förvaltarteamen specialiserar sig på aktivt förvaltade fonder inom aktier, räntor, hedge, fastigheter och private equity. Våra fonder inom fastigheter och private equity erbjuder investeringsmöjligheter i tillgångsslag som normalt inte är tillgängliga för privata investerare.

Enter Fonder AB

Berzelii park 911147 Stockholm
logo

Enter Fonder fokuserar på aktiv förvaltning av svenska aktie- och ränteportföljer. Fonderna investerar i syfte att skapa tydligt positiva utfall i förhållande till underliggande indexutveckling. Målet är att skapa en så bra avkastning som möjligt till en rimlig risk. Som ett mått på graden av aktiv förvaltning redovisar vi sedan länge "active share" på månadsbasis för våra aktiefonder.

Lafina AB

Hörnåkersvägen 1018365 Täby
logo

Lafina är ett fastighetsbolag som specialiserat sig på kommersiella fastigheter i norrort för mindre och medelstora företag. Samtliga fastigheter ligger i kommersiellt bra lägen och är mycket välskötta. Vi har ett hundratal företag som hyresgäster inom flertalet branscher. Merparten är kontorslokaler men ett antal lokaler har tillhörande lager. I gruppen finns även ett kontorshotell för dig som vill ha flexibla hyrestider och fullservice.

José 24 Timmar

Terapivägen 8 B14155 Huddinge
logo

Marknadsföring och reklam, personliga lån, sammanslagning av lån med en enda bank. Vi erbjuder även zonterapi, fotvård och kroppsmassage.

Lånbyte I Sverige AB

(5)

Stockholm

Apg Advisory AB

Strandvägen 7A11456 Stockholm

Almi Företagspartner AB

Västra Järnvägsgatan 311164 Stockholm

Global Medical Consulting Sweden AB

Sopranvägen 218733 Täby