Se på karta

filter malmö 

gav 13 företag inom detta område

Sintab Produkt AB

Virkesvägen 523837 Oxie
logo

Sintab förser svensk industri med perforerad plåt, galler, sträckmetall, ramprofiler, metallduk, gallerdurk, trappsteg samt filterduk. Omgående leverans från vårt välsorterade lager utanför Malmö. Vi tillhandahåller även specialutföranden enligt era önskemål.

Agera Industritillbehör AB

Olsgårdsgatan 13B21579 Malmö
logo

Vi förenar ett stort utbud med kompetens och service inom transmission, rullningslager, luftfilter, vibrationsdämpare, elmotorer, tätning, kemisk tekniska produkter. Vi utför transmissionsräkningar. Välkommen att kontakta oss för prisuppgifter, lagerstatus eller produkter.

Enterprise YTB Scandinavia AB

Travbanegatan 921377 Malmö
logo

Vi på Enterprise AB har över tjugo års erfarenhet av attarbeta med produkter för sprutlackering. Vi tillhandahåller allt från sprutpistoler till kompletta lackeringslinjer. Vi bygger, konstruerar och servar industrilackeringsanläggningar över hela Skandinavien. Naturligtvis lagerför vi reservdelar till all utrustning vi säljer och servar alla på marknaden förekommande märken.

Norgren Sweden AB

Kamaxelgatan 1121241 Malmö
logo

Vi är världsledande inom rörelse- och vätskekontroll. Överallt där precision, snabbhet och teknisk tillförlitlighet är viktiga, levererar vi exceptionella lösningar som förbättrar produktiviteten och effektiviteten i våra kunders utrustning.

Installations Teamet i Skåne AB

(5)

Industrigatan 1123351 Svedala
logo

Vi är ett ventilationsföretag som sätter kunden i centrum. Både när det gäller kvalité, service, hälsa och ekonomi. Vi använder oss av de flesta produktleverantörer som finns i branschen vilket ger oss möjligheten att kunna erbjuda uppdragsgivaren den bästa lösningen. Vi utför allt från konstruktion och tillverkning till fullständig installation. Vår marknad består idag av kommunala sektorn, försvarsmakten, företag och bostadsrättsföreningar såväl som enskilda privatpersoner.

TT-Miljö AB

Ågatan 821225 Malmö

Camfil Svenska AB - Malmö

Bronsyxegatan 821375 Malmö

Swedchem Agent AB

Kopparbergsgatan 21C21444 Malmö

Hydrotech Veolia Water Systems AB

Mejselgatan 623532 Vellinge

Söderro Gård AB

Stortorget 13F23531 Vellinge

Aqua Invent i Lomma AB

(5)

Koppargatan 1823435 Lomma

Kompressor-Service Jan Glans AB

(5)

Företagsvägen 2923237 Arlöv

Camozzi Automation, AB

(5)

Bronsyxegatan 721375 Malmö