Se på karta

fikabröd 

gav 43 företag inom detta område

Lunch Cafè Pelargonen AB

Stängt

Mårdsmålen 57391 Tranås
logo

Vi erbjuder lunchservering, festmiddagar, catering, café m.m. året om. God hemlagad mat och personlig service!

Conditori Tessina

Stängt

(4.56)

Tessins väg 1621758 Malmö
logo

Välkommen till Conditori TessinaI snart 70 år har vi bakat bröd, tårtor och kakor i vårt konditori och bageri på Tessins väg i Malmö. Lika länge har vi lockat till oss finsmakare och livsnjutare från hela staden, gamla som unga.Hos oss möter nya spännande recept de gamla hederliga. Vi har ett stort utbud av härliga bakelser, tårtor, kakor, bröd och många olika frukostbullar. Välkommen hit för något frestande gott!

NummerEtt

Öppet

Stortorget 1D83130 Östersund
logo

Vi är ett kontorshotell & kafé som ligger på Stortorget i centrala Östersund. Vi har valt att kallas oss N1 vilket står för “Nummer Ett” detta spelar an på våran adress som är Stortorget 1, men framförallt handlar det om vårt mind-set och vår strävan efter att leverera något utöver det vanliga och våra medlemmar känner sig som nummer ett inom sitt företagande. Vi är ett litet team som jobbar med att skapa en unik miljö som är både trivsam och med hög mysfaktor. På kaféet är alla välkomna och vi satsar på att servera riktigt gott fika i modern tappning.

Thores Bageri

Stängt

Strandbadsvägen 1125229 Helsingborg
logo

Bageri i Helsingborg– egen tillverkning av matbröd, frukostbullar, baguetter, kaffebröd & läckra tårtorThores Bageri AB är ett företag beläget i Helsingborg och som också driver tre egna försäljningsställen. Vi finns på Karbingatan 12, Kungsgatan 6 samt på Strandbadsvägen 11 i Helsingborg.

Frasetti Bakverk AB

Öppet

(4.38)

Hantverkaregatan 3023234 Arlöv
logo

Nybakat direkt från plåten sedan 1974 Frasettis kakor och bakverk har alltsedan starten 1974 kunnat avnjutas på cafeér och konditorier runt omkring i Sverige. Frasetti är ett familjebageri beläget i Arlöv utanför Malmö. Vi är ca 20 st anställda. Huvudverksamheten är tillverkning av bakverk till Restaurang & Storhushåll. Försäljning och distribution sker i huvudsak genom fristående återförsäljare i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

ICA

Öppet

(2.54)

Västra Svedengatan 1258273 Linköping
logo

Maxi ICA Stormarknad Linköping är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser du gillar!

Pågen AB

Kopparbergsgatan 1921444 Malmö
logo

Pågen är Sveriges ledande bageri inom förpackat färskt bröd, jäst kaffebröd, skorpor och kakor som är naturligt goda. Pågen har ett 40-tal olika matbröd i sortimentet, bland annat kända varumärken som LingonGrova och Hönökaka, men även Nordens mest sålda fikabröd Gifflar samt korv- och hamburgerbröd. Vi bakar också världens mest populära skorpor. Totalt bakar Pågen ca 60 olika produkter.

Fribergs Konditori

Öppet

Norra Vägen 930232 Halmstad
logo

Halmstads äldsta konditori sedan 1923Ring gärna på klockan för färskt bröd från kl 06.00

Einars Konditori AB

Stängt

(4.67)

Kungsgatan 3845130 Uddevalla
logo

På Einars konditori får du alltid det bästa. För oss är det väldigt viktigt att råvarorna är av allra högsta kvalité för vi vet att det smakar bättre helt enkelt.

Kopparbergsmacken AB

Öppet

Bergmästaregatan 1471431 Kopparberg
logo

Macken Kopparberg bedriver verksamheter inom ett flertal segment.Servicestation, café/mat, reservdelar, tillbehör, gasol, hyrkärror, däckservice, bilverkstad samt biltvätt.Företagets ledord är: God kundservice & kundnöjdhet!!

Café Kvarnpiren

Öppet

(2.67)

Belegatan 741763 Göteborg
logo

Nybryggt kaffe och nybakat bröd! Färskt bröd 7 dagar i veckan! Klassiska goda traditioner!

Borgs Bageri & Konditori AB

Stängt

(4.5)

Videgatan 458249 Linköping
logo

Tårtor, kaffebröd och matbröd bakas här i vårt bageri sedan 1946. Välkomna!

Café Condis

Öppet

Skeppsbrogatan 2597231 Luleå
logo

Cafe Condis & Bageri fokuserar på att erbjuda dig bakverk och service av högsta kvalité! #nl#Välkommen in till vårat mysiga café. Bageriet har vi i samma lokal

Brastad Bageri AB

Stängt

(5)

Bagarvägen 845431 Brastad
logo

Brastad Bageri - din lokala bagare. Handknådat och närproducerat i hjärtat av Bohuslän.

nilssons bageri

(5)

Köpmangatan 1157230 Oskarshamn
logo

Vårt konditori är en varm och välkomnande miljö i centrala Oskarshamn. Känn doften av nybakat blandas med aromen från vårt nybryggda kaffe. Kom in och njut av vårt rika utbud av bakverk och bröd, eller köp med dig något gott hem.

Café Karlssons I Skarphagen AB

Stängt

Skarphagsgatan 2960364 Norrköping
logo

Wedemarks Konditori AB

Öppet

(3.86)

Prästgatan 2783131 Östersund
logo

Vi kan garantera att ett besök hos oss betyder god fika i lugn och trevlig miljö. Under konditoriet finns Smörgåskällaren.

Wienerkonditoriet i Hedemora AB

Stängt

(3.75)

Åsgatan 7677631 Hedemora
logo

Tårtor, bakelser, matbröd allt bakas i eget bageri. Hos oss kan ni även köpa lättare luncher & smörgåsar som vi gör på plats.

Hamnbageriet Strömstad, AB

Öppet

Norra Hamngatan 745230 Strömstad
logo

Riktigt Hantverksbageri på Tradition. Stenugnsbakat bröd på ekte hantverk, bakverk på färska ingredienser varje dag under hela dagen

Miss Henriettas AB

Stängt

Tunavägen 3218452 Österskär
logo

Personligt designade tårtor. Om du uppskattar vackra och utomordentligt goda tårtor, ja då har du kommit rätt! Miss Henriettas är en Stockholmsbaserad tårtkreatör med Ida Strid bakom visparna. Vi gör specialdesignade tårtor och sweets endast på beställning. Tårtorna är av den moderna stilen där höjden är av betydelse och smaken ännu viktigare! De ska smaka lika otroligt som utseendet.

Maxi ICA Stormarknad Nynäshamn

Öppet

Telivägen 214942 Nynäshamn
logo

På Maxi ICA Stormarknad Nynäshamn vill vi inspirera och göra din vardag både enklare och bättre. Oavsett om du söker livsmedel eller specialvaror möts du av välfyllda hyllor och ett brett sortiment.

ICA Kvantum

Öppet

(3)

Torggatan 2643241 Varberg
logo

Butiken ligger i Varbergs centrum och vi är drygt 150 engagerade och kunniga medarbetare som erbjuder en fantastisk mataffär. Vi har hela 20.000 artiklar med starkt fokus på färskvaror.

Grännaknäcke

Öppet

(4)

Brahegatan 4356332 Gränna

Smörgåsmakaren i Kronoberg

Stängt

Växjövägen 6G35575 Åryd

Berglunds Bageri

Stängt

(5)

Hällhammarvägen 1181293 Kungsgården