Om Femman Natursten AB

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Femman Natursten AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnFemman Natursten AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande16.12.2014
Org.nr:5569962722
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall3000 - 4999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch23709 Huggning, formning och slutlig bearbetning av sten för prydnadsändamål

Exekutiva befattningar/Administration

Wasim khudair Abbas Al-LamiLedamot
Riham Meqdam Salman Al-LamiSuppleant

Omdömen om Femman Natursten AB

Anna Hultsten

mer än ett år sedan

Vi fick ett fint och oerhört proffessionellt bemötande från början till slut. Wasim har varit väldigt ärlig med vad han tyckte skulle fungera och passa bäst, oavsett om detta/dessa alternativ skulle råka vara billigare. Jag och min man sa från första mötet att vi måste rekommendera företaget till alla så nu säger vi bara, behöver ni tex köksbänk, åk till Femman Natursten i Surte! Tar bara 15-20 min från Göteborg.

jesper barrefors

mer än ett år sedan

Femman Natursten gjorde ett kanonjobb hos oss i Mölndal! Bänkskivan, stänkskyddet samt diskho och bländare installerades på en mycket proffsigt sätt. Personalen var mycket trevlig och tillmötesgående. + till den snabba leveranser. / Jesper och Emilia

Lars Sandberg

mer än ett år sedan

Jag kan bara instämma med alla. Jag beställde via telefon från Stockholm, i stort sett samma vecka kom Rafi och mätte upp mina plattor. Leverans 2 veckor senare och resultatet är bättre än jag vågat hoppas på. Jo jag har fått beröm och det skickar jag vidare. Inte lätt vid leverans, stora skivor över ”stock och sten” och brant sluttning… det gick bra, jag oroade mig i onödan. Tack. // Lasse

Lasse Nilsson

mer än ett år sedan

Kanon! Äntligen blev mitt kök 100%!
Tack Vasim och övriga!

Pär Jedenberg

mer än ett år sedan

Beställde nya granitskivor till köket, svart Nero Assoluto. Snabb leverans, hög kvalitet på skivorna, helt i enlighet med beställning, mycket trevligt bemötande. Vi kan starkt rekommendera Femmans Natursten, tack Wasim!

Svar från företaget

Tack Pär ,

Helena Nilsson Lignell

mer än ett år sedan

Femman & Adam imponerade med proffsigt & personligt bemötande. Och framförallt snabb leverans & ett utmärkt slutresultat. Rekommenderar dem varmt!

Cecilia Johansson

mer än ett år sedan

Kom ut till Surte en fredag kl 14 för att kika på bänkskiva till mitt kök, blev oerhört bra bemött av Adam som verkligen visste vad han talade om. Han visade mig olika alternativ och förklarade för mig som aldrig köpt en bänkskiva i mitt liv vad jag skulle tänka på. Samma fredag kommer de hem och mäter upp och nästkommande onsdag sitter bänkskivan på plats hemma hos mig. Snabb och pålitlig service och jag rekommenderar alla att ta hjälp av dessa proffs när det är dags för ny bänkskiva. Tack för all hjälp, jag är super nöjd!

Hanna Bernhardsson

mer än ett år sedan

Snabb offert, korrekta uppgifter, måttagning och mallning på tid, leverans och installation på tid - utmärkt resultat. Kan inte ge annat än femma och dessutom massa mer prisvärt än de "stora" konkurrenterna. Lita på dessa killar! (Jobbet dessutom gjort på skärgårdsö med färjeleverans och logistikutmaningar)

Claes Leyon

mer än ett år sedan

Kunskap, bemötande och pris var mycket bra.

Pernilla Ginberg

mer än ett år sedan

Vi är jätte nöjda med vårat nya kök! Proffesionellt gjort, bra bemötande och snabb leverans!
Rekommenderas varmt!!

Zahra Ginberg

mer än ett år sedan

Bra service.
Bra tips och råd innan beställning, kunniga.
Snabb leverans (trots 40 mil från Göteborg) och installation efter beställning.

Ingvar Brattefjäll

mer än ett år sedan

Mycket bra utfört arbete, trevliga killar som utförde arbetet.Bra pris också.

Anna Clara Dettner

mer än ett år sedan

Femman natursten gjorde ett jättebra jobb hos oss! De är dessutom trevliga, flexibla och serviceinriktade - sover de aldrig? Tack till hela gänget!

Fredrik Svanberg

mer än ett år sedan

Väldigt nöjda med allt men framförallt bemötandet och kreativiteten att hitta en lösning som passade oss samt leverans och montage som skedde snabbt, effektivt och med ett jättesnyggt resultat. Tack, Fredrik och Julia

Sofia Andersson

mer än ett år sedan

Tack femman för ett riktigt bra bemötande, snabb leverans, super snygga marmorskivor, och bra installation trots avståndet till Stockholm. Vi är riktigt nöjda!
Vi rekommenderar er varmt!

Svar från företaget

Tack Sofia ,

ulla arvidsson

mer än ett år sedan

Vi fick ett bra bemötande vid första besöket. Inget var omöjligt! Altt arbete utfördes till stor belåtenhet Snabb leverans samt ett mkt bra pris ! Tack Adam!!

Richard Grahn

mer än ett år sedan

Är jättenöjd med femmans från start till mål, bra dialog med Adam hela vägen. Köks bänken blev super snygg och bra pris med tycker jag och det gör ju inget. Så jag rekommenderar verkligen femmans och har även redan gjort det till många. Tack femmans / Adam för proffsigt jobb.

Richard /Jonsered

Helena Lindborg

mer än ett år sedan

Vi är så nöjda med Femmans Natursten! Vi uppskattade att de verkligen vet vad de jobbar med och kunde ge oss rekommendationer och råd som vi blev så nöjda med. Otroligt arbetslojala och pålitliga vad gäller leverans och kvalitet. Kan varmt rekommendera dem och vi kommer gärna åter som kunder.

Mari Mostofi

mer än ett år sedan

De tog hänsyn till det jag ville ha och levererade en fantastiskt fin bänkskiva, till ett väldigt bra pris!!

Kerstin Lamberg

mer än ett år sedan

Proffsigt från första kontakten. Kom med flera förslag som förbättrade våra egna ideer. Tog måtten, tillverkade skivorna och monterade allt på plats. Ett mycket fint resultat till ett bra pris!

Elias Fadel

mer än ett år sedan

De gjorde köket på nolltid. Det märks att de har jobbat inom yrket ett bra tag. Stort utbud också....Tycker även att de har bra priser om man jämför med andra leverantörer.

Lana Sabraoui

mer än ett år sedan

Femman natursten är väldigt bra med bemötande och har även väldigt bra kvalité på sina varor. Många fina bänkskivor med många olika alternativ. Besökte många andra affärer men Femman natursten var som bäst och blev väldigt nöjd med deras jobb.

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

03154499903-154 49 99031-54 49 990315-449 99