Om företaget

FS Fastighetsstrategi AB är ett konsultbolag specialiserat på den svenska fastighetsmarknaden.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
08-545 297...
Adress

Sveavägen 166

11346 Stockholm

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

FS Fastighetsstrategi AB är ett konsultbolag specialiserat på den svenska fastighetsmarknaden.

Mer om företaget

Bolaget är partnerägt och helt oberoende från marknadsaktörer. Bolaget eller i bolaget verksamma personer äger inga fastigheter, varken direkt eller indirekt. Verksamheten startade år 1996 och baserades då på en analys av den framtida fastighetsmarknaden. Vi kunde redan då konstatera en ökande aktivitet från olika aktörer, fastighetsägare, nya grupper av investerare, egenanvändare och hyresgäster vilket successivt ökat kraven och behoven av specialisering och kvalificerad rådgivning. Vår bedömning var rätt, bolaget har sedan starten haft en mycket positiv utveckling.

Fastighetsvärdering och analys

Fastighetsstrategi värderar och analyserar både enskilda fastigheter och hela fastighetsbestånd. Värderingarna utförs av Samhällsbyggnarna (tidigare ASPECT) auktoriserade värderare. Vi värderar varje år fastigheter för många 10-tals miljarder. För småhus och bostadsrätter erbjuder vi ortsprisinformation och värderingar "desk-top".

Ambition

Vår viktigaste tillgång är vår kunskap och våra kunders förtroende. I vår uppdragsverksamhet hanterar vi kontinuerligt stora värden och de rapporter vi producerar utgör underlag för olika ekonomiska beslut. Marknaden måste alltid kunna lita på vårt omdöme och våra produkter. Vi vill därför hävda vårt oberoende och vi ställer höga krav på kvaliten av det faktaunderlag och de indata vi använder för att utföra ett uppdrag. Ingen bedömning blir bättre än det underlag den vilar på.

Kunder

Våra kunder och deras fulla förtroende är det absolut viktigaste för oss. Någon kundförteckning kan Du inte hitta här. Vi har valt att tillämpa sträng sekretess rörande vår uppdragsverksamhet. Det innebär att vi inte yppar något om en enskild kund, affärsförbindelse eller affär, vare sig under tiden uppdraget/projektet pågår eller därefter. Vi ser detta som en självklarhet och det är något som våra kunder visat sig uppskatta. Mer allmänt kan nämnas att våra kunder i huvudsak är fastighetsägare eller blivande fastighetsägare av olika kategorier med ett professionellt intresse för fastigheter. Här finns institutioner, försäkringsbolag, stiftelser, fastighetsbolag, rörelsedrivande bolag med fastigheter, statliga och kommunala bolag samt även privatpersoner.

Allianser

Få saker är så komplexa och spänner över så många ämnesområden som fastigheter. För att förstärka vår egen kompetens och kunna erbjuda våra kunder tjänster som även tangerar vårt tjänsteutbud har vi ingått ett antal strategiska allianser med olika bolag och personer. Allianserna innebär att vi har möjlighet att åta oss uppdrag som till vissa delar inbegriper närliggande kompetensområden. Vi anlitar i så fall nödvändig expertis i vårt nätverk. Även i ett sådant fall har du en kundansvarig hos oss och vi är fortsatt ansvariga för genomförandet.

Omdömen

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Fastighetsstrategi AB

Omsättning

3 320 tkr

Vinstmarginal

45.00 %

Anställda

1

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Fastighetsstrategi AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

FS Fastighetsstrategi Aktiebolag

Org.nr:

5565311577

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

70220 Konsultbyråer avseende företags organisation

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

02.05.1996

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

0854529730

08-545 297 30

085-452 97 30

0854-52 97 30

085-4529730