Se på karta
Mellangårdsvägen 2541727 Göteborg

3.33 (3)

Montins Trädgård och Markvård AB startade upp sin verksamhet 1993 och utför idag skötsel- och anläggningsarbeten i Göteborg med omnejd. Vi arbetar i huvudsak mot bostadsföreningar och kommunala bolag men även för privatpersoner. Företaget har 3-4 helårsanställda plus säsongspersonal efter behov. Med Montins Trädgård och Markvårds egna maskiner kan vi utföra de flesta typer av anläggningsarbeten inklusive dräneringsjobb.

Florettgatan 859543 Mjölby

TAS är specialister på utemiljö. Rent konkret betyder det att vi utför markarbeten och anlägger trädgårdar åt privatpersoner, fastighetsförvaltare och byggföretag. Större markanläggningsentreprenader samt väg- och brobyggnad ingår också i våra åtaganden.I omsättning räknat är Trafikverket och kommuner viktiga uppdragsgivare, men faktum är att närmare hälften av vår omsättning rör uppdrag åt företag och privatpersoner. Inget jobb är för stort, inget för litet, för att tas på allvar.

Vretensborgsvägen 2812630 Hägersten

Från 1960-talet har bolaget låtit uppföra kontors- och industrifastigheter för egen förvaltning. 2010 började bolaget även bygga bostäder för egen förvalting. Vår vision är: ”Nöjda hyresgäster i fullt uthyrda hus”. Vi erbjuder trygg och rationell fastighetsförvaltning, individuell hyresgästanpassning samt snabb och effektiv fastighetsskötsel.

Möllersvärdsgatan 575450 Uppsala

Vi erbjuder inre och yttre fastighetsskötsel med fullserviceuppdrag till bostadsrättsföreningar, hyresfastigheter, kommersiella fastigheter och för enskilda uppdrag. PD Miljövårdsservice & Förvaltning utför även städ och lokalvård för kontor, hotell, industrier, verkstäder och övriga offentliga lokaler. Om du värderar kvalitet och service högt så är du välkommen att kontakta oss!

Köpmansvägen 4B51734 Bollebygd

Fastighetsbolag som äger och förvaltar 8 fastigheter med ca 200 nybyggda hyreslägenheter i Bollebygd, Rävlanda och Hindås

Första tvärgatan 880284 Gävle

Hos ILA Städ & Fastighetsservice AB får du hjälp med allt inomfastighetsservice, fastighetsreparationer och lokalvård.Vi erbjuder bland annat gräsklippning och trädgårdsskötsel samt snöröjning och halkbekämpning.Välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp med städning, elreparationer eller VVS. Vi har även jourservice!

Propellervägen 2739241 Kalmar

Välkommen att kontakta oss på J P Fastighetsservice! Fastighetsförvaltning och fastighetsservice.

Fastighetsskötsel Sökord

Skogvaktarevägen 353153 Lidköping

Agena Förvaltning AB är en modern och flexibel helhetsleverantör inom fastighetsförvaltning. Vår utgångspunkt är idag från Lidköping och vi tar uppdrag runt om i Skaraborg samt kringliggande områden.

Vinkelvägen 1659241 Vadstena

Aldéns Allservice AB startades 2011. Vår inriktning är trädgård & fastighetsskötsel där vi jobbar mot kommun, industri, bank, affärer & privatpersoner. Vi jobbar även med fastighets- & snöjour. Vi utför markarbeten & projektering av hela trädgårdar. Vi utför även enklare snickeri & murningsarbeten.Våra medarbetare har utbildning för liftar, lastmaskiner & motorsågar. Vi är verksamma främst i Östergötland men alla är välkomna med förfrågningar. Inga jobb är för små eller för stora för oss!

Bogårdsvägen 2512862 Sköndal

Aphos är ett mångårigt konsultföretag inom fastighetsbranschen.Våra verksamhetsgrenar är i huvudsak teknisk förvaltning samt fastighetsskötsel och ombyggnationer.Vår affärsidé och målsättning är att erbjuda en exklusiv förvaltningstjänst till överkomlig kostnad och med ett mycket personligt engagemang för en begränsad kundgrupp.

Malmgårdsvägen 1611638 Stockholm

Vi är en liten och modern fastighetsförvaltare och tillsammans har vi runt 250 års branscherfarenhet.

Danderydsvägen 14618236 Danderyd

Välkommen till Kasama Fastighets och Trädgårdsservice AB. Vi arbetar med allt inom fastighetsskötsel, markskötsel entrepenader mm.

Vasaloppsvägen 7112945 Hägersten

Vi jobbar med fastighetsservice och trädgårdsskötsel. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Lövsätragränd 3412736 Skärholmen

Föreningen har önskemålen och vi fixar dom åt er på ett hållbart sätt.

Fiskängsvägen 1081132 Sandviken

Vi utför drift, underhåll av bostadsrättföreningar, förvaltningsbolag, kommersiella hyresfastigheter och enskilda fastighetsägare.

Jutegatan 238234 Nybro

Välkommen till FastiNy! Vi är ett fastighetsbolag som förvaltar egna fastigheter samt även förvaltar åt andra fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Vi är verksamma i huvudsak i Nybro men även i närliggande orter.

Tornhultsvägen 6225476 Allerum

Farmartjänst finns över hela landet och levererar högkvalitativa tjänster som utförs av kunniga, självgående entreprenörer med specialistkompetens i varje led.Vi är en helhetslösning: företag och privatpersoner kan med ett enda samtal få lösningar på allt från kvalificerad bemanning, snöröjning och grönyteskötsel till säkerhetsstängsel, containerlossning och grävning med tunga maskiner.

Kvartettgatan 2327192 Ystad

Vi utför det mesta inom fastighetsskötsel, reparationer och underhåll. Målning, snickerijobb, VVS-jobb, trädgårdsarbete m.m.

Lastvägen 5298138 Kiruna

AffärsidéI nära samverkan ska Fastighetsmästaren leverera kostnadseffektiva-och miljömässiga, fastighetsrelaterade tjänster och produkter för både enkla och mer komplexa projekt inom fastighet, bygg/måleriservice och Projektverksamhet. Vi skapar förutsättningar och gör skillnad för såväl våra kunder som våra samarbetspartners.

Kungsgatan 6411122 Stockholm

Property Partner är en fastighetskonsult. Vi tillhandahåller ett brett och flexibelt utbud av tjänster och anpassar oss efter våra kunders behov. Våra medarbetare har stor erfarenhet och gedigen kompetens, välkommen att kontakta oss!

Kanslihusvägen 896143 Boden

Vi utför skötsel, projektering och etablering samt vård av större och medelstora parker och markanläggningar åt ägare och förvaltare av fastigheter i Boden / Luleå - området. För att kunna erbjuda våra kunder kompletta driftslösningar samarbetar vi med företag inom andra områden.

Ögärdesvägen 19C43330 Partille

Vi är ett serviceföretag inom fastighetsrelaterade tjänster.

Hacksta 975591 Uppsala

Farmartjänst arbetar med alla: från privatpersoner och små företag upp till kommuner och rikstäckande företag – oavsett vem du är, så ger vi dig den service du behöver. Den enskilde entreprenörens kunnande och Farmartjänst ISO-certifierade riksorganisation garanterar högkvalitativa tjänster och trygghet för alla: privatpersoner, företag och kommuner.

Aspvägen 681940 Karlholmsbruk

EN KONTAKT FÖR ALLA SITUATIONER! Hur kan vi hjälpa dig? Vi har samlat allt du behöver för ditt hem på ett och samma ställe. Privatpersoner Bostadsrättsföreningar Hyresvärdar Företag Städ, fönsterputs, gräsklippning, trädgård, snöröjning, teknisk & ekonomisk fastighetsförvaltning, reparationer, avloppsrensning, bygg, vvs, el&vitvaror, måleri, svets&metallarbeten, markarbeten, lås, flytt, glas,solskydd etc. Nordupplands helhetslösning för boende & fastighet!