Se på karta

fastighetsskötare 

gav 10000 företag inom detta område

Vasaparken Fastighets AB

Stängt

Storgatan 4758228 Linköping
logo

Vi äger och förvaltar fastigheter med såväl bostäder som kontors- butiks- och lagerlokaler. Vår affärsidé är att i attraktiva lägen, erbjuda bostäder och lokaler till uthyrning. Lyhördhet för kundens önskemål samt flexibilitet och anpassningsförmåga är självklart för oss.

Nåiden Bygg AB

Stängt

(5)

Upplagsvägen 797254 Luleå
logo

Vi är ett av Sveriges 25 största byggföretag, privatägt norrbottniskt företag inom bygg- och anläggningssektorn i övre Norrland.

Stiftelsen Matarengihem

Stängt

Matarengivägen 1395731 Övertorneå
logo

Stiftelsen Matarenergihem äger 472 lägenheter belägna i flera orter i Övertorneå kommun. Lägenheter finns i Pello, Övertoreneå och Hedenäset.

Trabo/Trahem Fastigheter AB

Stängt

Östra Järnvägsgatan 657333 Tranås
logo

Våra fastigheter finns i centrala delarna av Tranås och består av lägenheter och lokaler med bra lägen, hög standard och bra underhåll. Vi är ett familjeföretag med ca 30 års erfarenhet av att förvalta egna fastigheter. Vårt mål är att erbjuda våra hyresgäster ett boende med hög komfort och bra service för att skapa trivsel och få våra hyresgäster att bo kvar hos oss under en lång tid. Hitta ditt nya boende hos oss! Kontakta oss via hemsidan.

Trabo Fastigheter AB

Stängt

Storgatan 3767230 Årjäng
logo

Trabo Fastigheter är ett lokalt fastighetsbolag som äger och förvaltar centrala fastigheter med hög bekvämlighet och standard. Belägna längs Storgatan i Årjäng.

Partillebo AB

Stängt

(1)

Kyrktorget 5143333 Partille
logo

Vi kan erbjuda dig allt från marklägenheter i parhus mitt i naturen till centralt belägna lägenheter i Partille centrum. Förvaltar ca 3 700 bostäder

Lunds Kommuns Parkeringsaktiebolag

Kung Oskars väg 11B22235 Lund
logo

LKP AB, är helägt av Lunds kommun. Bolaget äger och förvaltar sju egna parkeringshus med sammanlagt ca 3100 p-platser. Bolaget förvaltar i övrigt ca 3500 p-platser i anläggningar av varierande storlek. Bolagets anläggningar är strategiskt placerade och lätta att nå ifrån alla infarter till Lund.

Bygg-Göta Göteborg AB

Stängt

(3.33)

Kämpegatan 1641104 Göteborg
logo

Uthyrning och förvaltning av egna lokaler och lägenheter huvudsakligen i Göteborg med kranskommuner. Välkommen!

Lars Hansson I Skåne AB

Stängt

Sunnanåvägen 15123291 Arlöv
logo

Vi är ett företag som sysslar med fastighetsskötsel och trädgårdsskötsel inom Malmöregionen. Vi utför även fastighetsservice, trappstädning, trädgårdsskötsel, snöröjning och diverse VVS-arbeten, snickeriarbeten, murning, kakling m.m.Välkomna att kontakta oss.

Steen & Strøm

Lästmakargatan 2011144 Stockholm
logo

Vi berikar modern shopping! Steen & Ström är Skandinaviens ledande köpcentrumägare med mer än 21 köpcentrum i Norge, Sverige och Danmark. Vi arbetar med aktiv management och löpande utveckling av våra centra samt driver flera projekt på olika håll i landet. Hyr din lokal av oss!

Björkarp Fastigheter AB

Box 53117 Lidköping
logo

Vi tillhandahåller totalt 36 lägenheter på Bäcksholmsgatan 8 och Majorsallén 19 i Lidköping för uthyrning. Vi har även flera lokaler och industri lokaler för uthyrning till lager, kontor och garage. Lokalerna finns på Katrinebergsgatan 4 i Skara.Välkommen att kontakta oss!

HSB Nordvästra Skåne

Stängt

(4)

Folke Bernadottes Väg 25002 Helsingborg
logo

Vi erbjuder förvaltningstjänster till både HSB-föreningar och andra bostadsrättsföreningar. Idag har vi cirka 200 föreningar som kunder, varav hälften är HSB-föreningar.Vi engagerar oss i er fastighet som om den vore vår egen och tror på att förtjäna våra kunders uppskattning genom att alltid göra det där lilla extra. Dessutom jobbar vi inte med standardiserade produkter, utan strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen utifrån föreningens behov.

AB Carlsson & Åqvist

Stängt

Nygatan 16A70211 Örebro
logo

Vi erbjuder bostäder, kommersiella lokaler och garageplatser i Örebro, anpassade efter modern standard. Med totalt cirka 26 000 kvm under förvaltning är vårt största fokus att våra hyresgäster ska vara lika nöjda som vi är - en grundsyn som vi haft för affärsuppgörelser sedan starten som grosshandel 1890.

Borg & Merio Fastighetsförvaltning AB

Stängt

Malmgårdsvägen 1611638 Stockholm
logo

Vi är en liten och modern fastighetsförvaltare och tillsammans har vi runt 250 års branscherfarenhet.

Hållbar Fastighetstjänst I Stockholm AB

Stängt

Lövsätragränd 3412736 Skärholmen

Föreningen har önskemålen och vi fixar dom åt er på ett hållbart sätt.

John Mattson Fastighetsföretagen AB

Stängt

Larsbergsvägen 1018139 Lidingö
logo

John Mattson är ett familjeägt fastighetsbolag med bostäder och kommersiella lokaler på Lidingö. Välkommen!

Contentus AB

Stängt

Södra skolgatan 3121422 Malmö
logo

Vi äger, bygger, utvecklar och förvaltar större bostads- och butiksfastigheter på bästa lägen i Malmö och Ystad. På vår hemsida finner du fakta om våra fastigheter och kan fylla i intresseanmälan om du söker lägenhet eller lokal.

JT Fastighetsservice

Stängt

Fiskängsvägen 1081132 Sandviken
logo

Vi utför drift, underhåll av bostadsrättföreningar, förvaltningsbolag, kommersiella hyresfastigheter och enskilda fastighetsägare.

Johans Park & Mark AB

Stängt

Norra vägen 4285650 Sundsvall
logo

Johans Park & Mark är ett fullserviceföretag inom grönytesektorn med ett brett utbud av markvårdande maskiner för alla årstider.

Nyköpingshem AB

Stängt

(5)

Skjutsaregatan 3261133 Nyköping
logo

Nyköpingshem är det största hyresvärden i Nyköping med 4 000 lägenheter inom kommunens gränser - med lägenheter i alla lägen, för alla lägen i livet. Vi har också lokaler, förråd, parkeringsplatser och garage att hyra ut.

Pelle Ekblad Fastighetsskötsel AB

Rökerivägen 1443496 Kungsbacka
logo

Med över 25 års erfarenhet inom fastighetsskötsel och trädgårdsskötsel erbjuder vi professionell service i hela Storgöteborg.

Ove Hedlunds Bygg- & Fastighetsservice AB

Malmvägen 3271434 Kopparberg
logo

Hedlunds Bygg & Fastighetsservice AB - Vi är företaget som hjälper dig med fastighetsservice, byggnationer och mycket annat !!!

HSB Landskrona Ek. För.

Stängt

Storgatan 2526131 Landskrona
logo

HSB Landskrona erbjuder attraktivt, prisvärt, tryggt och miljövänligt boende för alla genom livets olika skeden.

GIFAB

Industrigatan 1828832 Vinslöv

GIFAB är verksamt i Vinslöv, 10 km från Hässleholm mot Kristianstad. Vi strävar mot att vara ett flexibelt fastighetsföretag som ska tillgodose de behov som finns vad gäller boende och lokaler i Vinslöv och Tyringe.

J Leijon AB

Maruddsvägen 261335 Oxelösund
logo

Välkommen att kontakta oss för mer information!