Se på karta
Lästmakargatan 2011144 Stockholm

Vi berikar modern shopping! Steen & Ström är Skandinaviens ledande köpcentrumägare med mer än 21 köpcentrum i Norge, Sverige och Danmark. Vi arbetar med aktiv management och löpande utveckling av våra centra samt driver flera projekt på olika håll i landet. Hyr din lokal av oss!

Fastighetsförvaltning Sökord

Steen & Ström´s professionella verksamhet bygger på hög kompetens inom analys, design, projektledning och kommersiell förvaltning.

Kungsbrohuset11164 Stockholm

Centralstaden Stockholm omfattar Stockholms Centralstation och centralstationsområdet. Det är en kombinerad infrastruktur- och stadsutvecklingssatsning som tar Sveriges största station in i framtiden. Projektet påverkar inte bara Stockholm utan stora delar av Sverige. Hela 80 procent av Sveriges samlade järnvägstrafik trafikerar stationen och 2045 beräknas resandet ha ökat med 50 procent

Riddargatan 35-3711457 Stockholm

På Lindhés Advokatbyrå erbjuder vi specialistkompetens huvudsakligen inom fastighetsrätt, föreningsrätt och miljöskador, och har ett särskilt intresse för enskilda vägar.

Slottsvägen 316967 Solna

Ett fastighetsbolag i tiden! Erbjuder ett kvalitativt boende i Storstockholm och Enköping. Tveka inte att kontakta oss.

Vretensborgsvägen 2812630 Hägersten

Från 1960-talet har bolaget låtit uppföra kontors- och industrifastigheter för egen förvaltning. 2010 började bolaget även bygga bostäder för egen förvalting. Vår vision är: ”Nöjda hyresgäster i fullt uthyrda hus”. Vi erbjuder trygg och rationell fastighetsförvaltning, individuell hyresgästanpassning samt snabb och effektiv fastighetsskötsel.

Kaptensgatan 514931 Nynäshamn

Carlsson Förvaltnings AB hyr ut bostäder och lokaler i Nynäshamn. Välkommen att ta kontakt!

Bogårdsvägen 2512862 Sköndal

Aphos är ett mångårigt konsultföretag inom fastighetsbranschen.Våra verksamhetsgrenar är i huvudsak teknisk förvaltning samt fastighetsskötsel och ombyggnationer.Vår affärsidé och målsättning är att erbjuda en exklusiv förvaltningstjänst till överkomlig kostnad och med ett mycket personligt engagemang för en begränsad kundgrupp.

Malmgårdsvägen 1611638 Stockholm

Vi är en liten och modern fastighetsförvaltare och tillsammans har vi runt 250 års branscherfarenhet.

Jakobsdalsvägen 1913152 Nacka Strand

Vi fixar det. Inte bara för att vi kan, utan för att vi vill.Habitek – en varm och vass aktör inom bygg, utemiljö och fastighetsförvaltning.

Gröndalsvägen 3811766 Stockholm

Cura Center är din partner Tekniskt & Administrativt. Vi förvaltar er Fastighet med största omsorg och erfarenhet.

Centralvägen 119476 Upplands Väsby

Vi vet att ett bra boende är så mycket mer än själva lägenheten. Därför vill vi erbjuda bostadsområden som vi är stolta över och dagligen låta våra hyresgäster märka av vår omtanke. Vi ska vara det självklara valet för både nuvarande och blivande hyresgäster som vill bygga sin framtid i Storstockholm.

Sundstabacken 1012030 Stockholm

H2M erbjuder hela kedjan av tjänster inom teknisk fastighetsservice. Från avancerad teknisk drift med implementering av system och rutiner, till enklare fastighetsskötsel. Utöver drift har vi också fastighetstjänster inom el, VVS, bygg och energi. Hos oss kan du få det mesta från hjälp med att sätta upp hyllor till avancerad teknisk drift med energioptimering.

Jungfrugatan 5511531 Stockholm

Vi har bibehållit vår ursprungliga filosofi att aldrig växa på bekostnad av våra klienter.Det innebär att vi ägnar oss åt ren uppdragsförvaltning vilket betyder att vi endast säljer själva förvaltningstjänsten. Alla övriga kringtjänster upphandlar vi individuellt åt varje klient i stället för att bredda vårt tjänsteutbud.Med vår kompetens att upphandla fastighetsrelaterade tjänster och produkter kan vi säkerställa den rätta avvägningen mellan pris, kvalitet och utförande.

Grev Turegatan 2711438 Stockholm

AKIFA Förvaltning AB startade sin verksamhet 1994 och har sedan dess utvecklats till att idag ha ett hundratal förvaltningsobjekt.

Fastighetsförvaltning Sökord

Var och hur man bor är viktigt för alla människor och vi på AKIFA Förvaltning AB vill ge dig så bra service som möjligt.

Kungsgatan 6411122 Stockholm

Property Partner är en fastighetskonsult. Vi tillhandahåller ett brett och flexibelt utbud av tjänster och anpassar oss efter våra kunders behov. Våra medarbetare har stor erfarenhet och gedigen kompetens, välkommen att kontakta oss!

Hökarvägen 812941 Hägersten

4 (1)

Välkommen till Berglund & Ginell Byggmästare HB. Kontakta oss för mer information om våra tjänster.

Englundavägen 5A17141 Solna

Tänk dig en organisation som jobbar för att du och dina grannar ska bo bra. En organisation där alla kan vara med och bestämma. Där vinsten inte går till aktieägare, utan tillbaka till boendet. För en trygg ekonomi, för klimatsmarta fastigheter i sunda material och för att var och en ska få en boendemiljö som gör vardagen enklare och trevligare. Den organisationen finns, den heter HSB. Sedan 1923 har vi verkat för att skapa det goda boendet. Det är här möjligheterna bor.

Stora Bagghusvägen 229B76493 Väddö
Blekingegatan 4611662 Stockholm

5 (1)

Fastighets AB Stockholmia är ett medelstort förvaltningsbolag som förvaltar fastigheter runt om i Stockholm, Solna, Johanneshov och Hägersten. Vår organisation är uppbyggd i linje med vår ambition att söka bästa möjliga förvaltning i enlighet med våra kunders intressen.

Stockholmsvägen 2676143 Norrtälje

Vi erbjuder professionell förvaltning av fastigheter så att de sköts, underhålls och utvecklas efter era intentioner.

Regeringsgatan 30-32B11153 Stockholm

Vi är en oberoende nordisk fastighetsägare och fondförvaltare med visionen att investera i nya former av utveckling, för ett hållbart samhälle, bortom det förväntade. Vårt mål är att skapa bestående värden för våra intressenter genom att balansera goda ekonomiska resultat med hållbar samhällsutveckling och omsorg för människor. Och att ha kul på vägen.

Timmermansgatan 3111855 Stockholm

Heba är en långsiktig och erfaren fastighetsägare som utvecklar, äger och förvaltar bostäder och samhällsfastigheter i Stockholmsregionen, Uppsala och Mälardalen.

Kungsträdgårdsgatan 1811147 Stockholm

Stiftelsen Riksbankens Jubileumsfond (RJ) är en fristående stiftelse som har till ändamål att främja och understödja humanistisk och samhällsvetenskaplig forskning.