Om Fastighetsbyrån

Vårt mål är att förmedla fastigheter och bostadsrätter med hög kvalitet, stort personligt engagemang och kraftig marknadsföring.

Din mäklare i Halmstad

När Halmstadborna byter bostad väljer de ofta att ta hjälp av oss på Fastighetsbyrån. Skälet till det är att vi skapar resultat som är tillfredsställande för både säljare och köpare. Gång på gång.

Med en rikstäckande organisation i ryggen – och Swedbank under samma tak – kan vi lägga allt fokus på att serva våra kunder på bästa sätt. Att vi är stora betyder också att vi har resurser att nå igenom mediebruset. Dessutom har vi tillgång till riktigt bra exponering lokalt, på Storgatan i Halmstad såväl som på bankkontoren i Getinge och Oskarström. Det ger resultat.

Kolla med Fastighetsbyrån – Sveriges enda miljöcertifierade mäklarkedja – innan du väljer mäklare nästa gång. I Halmstad är vi elva medarbetare, som alla är väl förtrogna med den lokala marknaden. Att vi är många betyder inte att vi är mindre personliga, det ökar bara dina valmöjligheter. Du hittar oss vid Stora torg. Välkommen in.

Fastighetsbyrån

Vi har samma mål idag som när dåvarande Sparbanken startade Fastighetsbyrån 1966: att vara bäst i landet på att förmedla villor, bostadsrätter och fritidshus på ett affärsmässigt och professionellt sätt till både köpare och säljare. För 50 år sedan handlade det om att bringa ordning på en oreglerad marknad; idag handlar det om att erbjuda bästa möjliga affär utifrån våra kunders ökande krav och behov. En idé som många har uppskattat genom åren.

Idag är vi Sveriges ledande mäklarkedja med ca 270 kontor och cirka 1 700 medarbetare över hela landet och i delar av Spanien och Portugal. Tillsammans förmedlar vi omkring en fjärdedel av Sveriges bostadsaffärer. Men vi har inget intresse av att slå oss till ro, att ständigt vilja utvecklas är en självklar del av att arbeta på Fastighetsbyrån. Den inställningen bottnar i vår vision: "Vi vill vara det mest rekommenderade företaget i Sverige. Vi sätter rekommendationen i centrum eftersom det är det yttersta beviset på att kunden upplevt något positivt".

Våra tjänster till dig som ska sälja

Man har ofta lika många frågor när man ska sälja sin bostad som när man ska köpa en. Hur ser marknaden ut? Vad kan man få för huset eller lägenheten? Är det värt att fixa i ordning bostaden?

Vi på Fastighetsbyrån arbetar hela tiden med att skapa nya smarta tjänster och verktyg till dig som ska sälja. Tjänster som hjälper dig att veta vad din bostad är värd, hålla koll på prisutvecklingen, marknadsföra din bostad till så många som möjligt, följa med i budgivningen, och mycket annat.

Våra tjänster hjälper dig att köpa tryggt

Att köpa bostad är förknippat med en hel del känslor. Förväntan och entusiasm, men också tvivel och nervositet. Ibland känns det som att man skulle behöva vara både ekonom, jurist och byggnadsingenjör för att kunna fatta de viktiga besluten.

För att göra allt lite enklare för dig som ska byta bostad, har vi en rad tjänster och verktyg som hjälper dig både att hitta drömbostaden och slå till när det väl blir dags. Till exempel kan vi hjälpa dig att hålla koll på nya bostäder som kommer ut på marknaden och på prisläget där du vill bo. Och när du väl hittat ditt drömboende har vi gjort det enkelt att delta och följa med i budgivningen.

Vi kan nyproduktion

Fastighetsbyrån är inte bara Sveriges största mäklare med lång erfarenhet av att förmedla nyproduktioner. Våra lokalkontor är dessutom experter på sina respektive områden. Vi har unik kunskap om bostadsområdets alla möjligheter och planer för framtiden. Så oavsett om du är en köpare som vill bo i en nyproducerad bostad, eller om du är en byggherre med planer på att bygga nytt, har du allt att vinna på att kontakta oss.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Fastighetsbyrån Fastighetsmäklare, Halmstad - 1
  • Fastighetsbyrån Fastighetsmäklare, Halmstad - 2
  • Fastighetsbyrån Fastighetsmäklare, Halmstad - 3
  • Fastighetsbyrån Fastighetsmäklare, Halmstad - 4
  • Fastighetsbyrån Fastighetsmäklare, Halmstad - 5
  • Fastighetsbyrån Fastighetsmäklare, Halmstad - 6
  • Fastighetsbyrån Fastighetsmäklare, Halmstad - 7
  • Fastighetsbyrån Fastighetsmäklare, Halmstad - 8
  • Fastighetsbyrån Fastighetsmäklare, Halmstad - 9
  • Fastighetsbyrån Fastighetsmäklare, Halmstad - 10

Fastighetsbyrån, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

-

Bolagsform

-

Datum för upprättande

-

Org.nr:

-

Arbetsgivaravgift

-

Aktiekapital

-

Omsättn.intervall

-

F-skatt

-

Registrerad för moms

-

SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Finansiell information

Omsättning

-

Vinstmarginal

-

Anställda

-