Se på karta

fastighetsbolag västerås 

gav 1582 företag inom detta område

Liegatan 772467 Västerås
logo

Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, förvaltar och utvecklar hyreslägenheter på tillväxtorter i Sverige. Idag har vi bostäder i Borås, Eskilstuna, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Jönköping, Karlstad, Linköping, Malmö, Skövde, Stockholm, Trollhättan och Västerås. Vår ägare är Första AP-fonden.

fastighetsbolag Sökord

Söker du lägenhet, vi är din privata hyresvärd. Willhem har olika typer av lägen, storlekar & karaktär på boendet.Välkommen att hitta ditt nya hem.

Visa mer
Mileniigatan 172461 Västerås
logo

Masmästaren ska vara det självklara alternativet som hyresvärd, både för privatpersoner och för företag. Till privatpersoner erbjuder vi säkra bostäder i centrala lägen med god service och till företag erbjuder vi säkra och flexibla affärslokaler i bästa lägen med god service. Hyresgäster som av olika skäl valt att lämna oss ska längta tillbaks till att åter bli hyresgäst hos Masmästaren.

Skiffervägen 655303 Jönköping
logo

Företaget finns i Jönköping men välkomnar kunder från Västerås.

Vi är flyttfirman som hjälper er vid flyttning inom Sveriges gränser. Ska ni flytta till en ny stad, flytta bohag eller ömtåliga och värdefulla varor mellan städer hjälper vi er. Vi samordnar flyttning inom Sverige längs hela E4:an, väg 40 och södra Sverige varje vecka, vilket ger våra kunder förmånliga priser! Skall du t.ex. flytta mellan Stockholm - Göteborg , Stockholm - Malmö , Göteborg - Stockholm eller liknande. June Express har lång erfarenhet av att flytta mellan städer i Sverige.

Nygårdsgatan 1272219 Västerås
logo

Ikano Bostad utvecklar hållbara bostadsområden och bostäder på platser där Sverige växer. Vi grundades 2005 och ingår i Ikanogruppen, en internationell företagsgrupp startad av IKEAs grundare. För att våra kunder ska känna sig trygga och trivas i våra bostadsområden känner vi ett stort ansvar för helheten när vi utvecklar, bygger, äger och förvaltar bostäder.

(4.57)

Krankroksgatan 1772138 Västerås
logo

Välkommen till din Shoppingdestination! Luncha, shoppa, fika och umgås hos oss. På Erikslund Shopping Center står över 80 butiker, restauranger, caféer och IKEA redo att välkomna dig. Alltid fri parkering!

Gasverksgatan 772130 Västerås
logo

Vi är ett allmännyttigt bostadsbolag som ägs av Västerås stad. Med drygt 11 500 hyreslägenheter i 31 områden är vi den största aktören på bostadsmarknaden i Västerås. Ungefär var sjätte västeråsare bor hos oss.

Stansargränd 672130 Västerås
logo

Avorum Fastigheter är ett privatägt fastighetsbolag som äger och förvaltar bostadsfastigheter i Västerås. Vår ambition är att alla våra hyresgäster skall trivas och känna sig trygga i våra bostadsområden. Vi tror på ett långsiktigt förvaltande med snabb kvalitativ service, där våra hyresgäster alltid står i centrum.

(3)

Klockartorpsgatan 1472344 Västerås
logo

Kvällsstunden är en Sveriges mest älskade veckotidningar. Den är religiöst och politiskt oberoende, samt utan koppling till någon intressegrupp eller organisation. Tidningen startade redan 1938, är rikstäckande och utkommer en gång i veckan till sina prenumeranter.

(5)

Stenbygatan 672136 Västerås
logo

AB Golv & Tak startades 1965. Sedan 2008 ägs och drivs företaget av Klas och Jane Almberg. I dag är vi ca 30 anställda. Vi utför golv-, plattsättningsentreprenader samt badrumsrenoveringar i Västerås och Hallstahammar med omnejd.

Gansta 72596 Västerås
logo

Anpassar bilbyggnationer efter kundernas önskemål. #nl# #nl#Säljer och monterar fordonsinreningar från dom ledande tillverkarna #nl#till alla typer av yrkesgrupper. #nl# #nl#Servar och monterar dom flesta märken av kranar och bakgavellyftar.

Plåtverksgatan 3872479 Västerås
logo

Vi är Novum Rentals, ett professionellt fastighetsförvaltningsteam med en passion för gästfrihet och resor. Vi har ägnat en stor del av våra liv åt att vara resenärer och ännu viktigare till värdresenärer. Med tanke på en djupt rotad passion för allt som har med gästfrihet och resor att göra, verkade det som den perfekta saken att göra; att dela en högkvalitativ fastighetsportfölj med människor från hela världen! Med många års erfarenhet och med en portfölj med över 60 fastigheter längs Costa del Sol, hittar vi skräddarsydda boendelösningar som passar dina behov. Allt från interiör, bekvämligheter, läge, aktiviteter etc beaktas innan du föreslår ditt drömställe.

Labyrintvägen 2072353 Västerås
Skyttebo byväg 672597 Västerås
Odensvigatan 372342 Västerås
Strömledningsgatan 72137 Västerås
Strömledningsgatan 5A72137 Västerås
Strömledningsgatan 5A72137 Västerås
Höjdnätsvägen 1272455 Västerås
Guttorms väg 972355 Västerås