Se på karta

familjerådgivning göteborg 

gav 280 företag inom detta område

Linnégatan 5041308 Göteborg
logo

Leg psykolog, leg psykoterapeut, specialist i klinisk psykologi och handledare med över 30 års erfarenhet av psykodynamisk psykoterapi, korttidsterapi, kristerapi, utbildningsterapier/egenterapier och handledning. Jag har lång erfarenhet av handledning inom psykoterapiutbildningarna vid ESH i Göteborg och även lång erfarenhet av psykoterapihandledning i grupp och individuellt, psykosocial handledning i grupp och individuellt, superhandledning (handledning på handledning), debriefing och konsultation. Jag är också diplomerad symboldramaterapeut och har utbildningsterapier/ egenterapier för elever som går symboldramautbildningen.

Odinsgatan 24B41103 Göteborg
logo

Psykologbehandling, psykoterapi, hypnos

Chapmansgatan 241456 Göteborg
logo

Björn Holmberg är Socionom och legitimerad Psykoterapeut med familjeterapi som specialitet.Han har också kompetens och lång erfarenhet som handledare i psykoterapi och socialt arbete, organisations- och ledarskapsutveckling.

Vasagatan 5A41124 Göteborg

Vi arbetar med både privatpersoner i alla åldrar och med företag. Vi arbetar utifrån kognitiv beteendeterapi som utgår från forskningsbaserade behandlingsmetoder. Våra psykologer gör också neuropsykiatriska utredningar. Välkommen att kontakta oss!

Södra larmgatan 441116 Göteborg
logo

Familjeterapeuterna Syd AB är privat vårdgivare i Sverige med utlandsfilialer. Vi erbjuder psykoterapi, parterapi och familjerådgivning i Stockholm, Köpenhamn, Malmö, Barcelona, Uppsala, Örebro, Fuengirola, Helsingborg, Växjö, Nässjö och Göteborg. Vi samarbetar med Själbodgatans Psykoterapimottagning AB i Skåne, Kronoberg, Östra och Västra Götalands län.

Olof Palmes plats 141330 Göteborg
Västra Frölunda 42144 Västra Frölunda
Gamla kronvägen 8243339 Partille
Ligustervägen 741676 Göteborg
Tingsvägen 443347 Partille
Strandvägen 3547540 Hönö

Jag är legitimerad psykolog och psykoterapeut utbildad på Göteborgs universitet. Vid misstanke om ADD, ADHD och/eller autism så utför jag neuropsykiatriska utredningar tillsammans med psykiater. Vi har korta väntetider.

Prinsgatan 12 våning 341305 Göteborg

Psykoterapi, handledning, utbildning

Poppelgatan 1142674 Västra Frölunda
logo
Sventorpsliden 941274 Göteborg
logo

Vi på Majvikens Psykoterapi har en lång erfarenhet av att ta emot enskilda personer, ungdomar och vuxna, par, familjer och organisationer för kortare eller längre psykoterapier, handledning och konsultation.

Norra Allégatan 641330 Göteborg
logo

Adventkyrkan i Göteborg tillhör Sjundedags Adventistsamfundet, ett evangeliskt kristet trossamfund som finns i hela världen. Församlingen i Göteborg har ca 300 medlemmar, och i Sverige är vi ca 3000 adventister. I Adventkyrkan firar vi gudstjänst på sabbatsdagen, alltså lördagen. Det gör vi enligt den sed Jesus Kristus hade när Han levde här på jorden. I sabbaten, som Gud själv avskilde och välsignade när Han hade skapat jorden, lovar Gud människan en särskild gemenskap och omsorg.

Kyrkbacken 747532 Öckerö
logo

Svenska kyrkan vill vara en närvarande och öppen kyrka som ger möjlighet till eftertanke, tro och engagemang. Vår kyrka är till för dig, i vardagen liksom vid livets stora skiften, dop, konfirmation, vigsel och begravning. Se vår hemsida.

Aschebergsgatan 2241127 Göteborg
logo

Jag är legitimerad psykolog och psykoterapeut samt medlem i Psykologförbundet/Psykologföretagarna och registrerad hos IVO (Inspektionen för Vård och Omsorg.

Lilla Risåsgatan 2541304 Göteborg
logo

Jag är legitimerad psykolog och legitimerad psykoterapeut med lång och bred erfarenhet.

Jordhyttegatan 14A41473 Göteborg
logo

KBT-behandling och psykologisk rådgivning i Göteborg och online för dig som lider av psykisk ohälsa eller befinner dig i en kris i livet.

Carlandersparken 2541255 Göteborg
logo

Mentis Psykiatri är en privat psykiatrisk mottagning vid Carlanderska. Vi som arbetar här är erfarna psykiatriker och psykologer. Vi bedömer, utreder och behandlar ångesttillstånd, depressioner, stressrelaterade besvär, vissa bipolära tillstånd, ätstörningar samt neuropsykiatrisk problematik såsom ADHD.Varmt välkomna att boka en tid hos oss eller att höra av er för mer information.

Vasaplatsen 341126 Göteborg
logo

Behöver du någon att prata med? Vill du kanske finna mer av din inre energi, komma i djupare kontakt med dig och andra eller befinner du dig i en svår livssituation? Då kan samtalsterapi vara en väg fram.Välkommen att höra av dig!