Om Falcks Trafikskola Uddevalla

På Falcks Trafikskola i Uddevalla tillämpar vi oss av ett modernt och effektivt utbildningssätt.Vi har stor erfarenhet av körkortsutbildning och olika upplägg, kontakta oss gärna för att att vi tillsammans kan se ett upplägg för dig.

Trafikskola i Uddevalla - Vi hjälper dig!

Vill du lägga upp din körkortsutbildning på något speciellt sätt, med kördagar, tider eller utbildningstakt så hjälper vi dig på bästa sätt.

Mejla eller ring oss, går även bra att besöka oss på Kungsgatan 37 i Uddevalla

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Falcks Trafikskola Uddevalla Trafikskola, Uddevalla - 1

Falcks Trafikskola Uddevalla, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Falcks Trafikskola Uddevalla

Felicia Arned Senneby

mer än ett år sedan

Vi är två systrar från Stockholm som tog körkort genom en intensivutbildning på Falcks Trafikskola förra sommaren. Vi rekommenderar både skola och upplägg starkt! Speciellt stort tack till Micke och Jenny som hjälpte oss igenom dessa intensiva tre veckor med körkort som resultat!

Felicia Arned Senneby

mer än ett år sedan

Jag och min syster åkte ner från Stockholm och tog våra körkort hos dem. Det var jätte bra. Vi klarade av allt inom 14 dagar. Sjukt duktiga och pedagogiska lärare, bra kursmaterial och lektioner. Allt man behövde!!! Denna körskola rekommenderar jag starkt till alla som funderar på att ta körkort!!

Daniel

mer än ett år sedan

Stort tack till all personal på Facks som hjälpt mig att klara körkortet på 6 veckor:-) All planering och allt bemötande var superbra och alla lektioner roliga och effektiva, precis så som jag ville ha det. Båda proven klarade jag på första och jag har hört att det brukar vara så hos er. Tack för all hjälp och allt engagemang, jag saknar er redan för ni är så snälla men jag kommer och hälsar på och alla jag känner kommer jag att rekommendera att gå hos er! Tack tack tack och tack!!

Jonatan Martinsson

mer än ett år sedan

Tusen tack! Mycket bra lektioner, planering och service under hela min utbildning. Smidigt jag kunde boka och avboka mina lektioner via internet. Falcks personal tog alltid bra hand om mig hela tiden och jag rekommendar dem varmt. Kommer sakna er, rekommendarar er till alla :-) Glad att jag valde er!

Elev

mer än ett år sedan

Tycker att vägledning och planering är A och O när man aldrig kört förut och oftast så ska man även få detta ganska tidigt i en utbildning efter att ha kört med Falcks trafikskola i lite över 2 månader(med 3 olika lärare) intensivt, så får jag höra att min körförmåga är absolut "kass". Tycker att vare sig det är svårt och säga detta till en elev eller inte så är det körskolans ANSVAR att meddela detta så tydligt som möjligt och så TIDIGT som möjligt. Jag har fått lägga 15 000 kr på körkortet innan jag fatta att manuell körning inte var för mig. Lite onödigt...och inte enkelt att själv ta detta beslut när man inte har något att använda som referens.

Riktigt synd för när man först blir mött av den " trevliga personalen" och allt så goa fräcka personalen/ lärare så blir man helt klart övertygad om att man har gjort rätt val.

Linda

mer än ett år sedan

Så proffsigt och hjärtligt på alla sätt och vis :-) Fint bemötande, kändes lätt och smidigt, alla olika saker och speciellt tack för allt stöd! Rekommenderar verkligen denna trafikskola då ni är helt UNDERBARA! Ses snart!

Fam. Persson U-a

mer än ett år sedan

Vi var 2 handledare och en elev en lördag på semestern. Alla 3 gillade kursen - 5 stjärnor:)
Davids charm gjorde förmiddagen mycket intressant, lärorik och underhållande med många bra tips vi skulle behövt till våran stora.
Kursen var på en nivå så alla 3 förstod och gillade framställandet så tiden gick snabbt.
Kursen rekommenderas!

Mikke

mer än ett år sedan

Trevligt bemötande, omtanke och framför allt hög kvalitet på utbildningen. Jag rekommenderar FALCKs Trafikskola för de som vill genomgå en bra utbildning med lärare som är charmiga, trevliga och kompetenta. Tack FALCK's!

Johan

mer än ett år sedan

Tusen tack för en riktigt bra utbildning anpassade efter precis det jag behövde och enormt trevligt bemötande!

Soraya M

mer än ett år sedan

Underbara människor är de som jobbar på Falcks trafikskola.

Vill börja med och tacka världens underbaraste trafiklärare
Micke, Sture och Annica: Tusen tack för ert tålamod. Jag kunde inte önskat mig bättre lärare extra stort tack till Micke som jag kört mest med.

Cajsa och Caroline: Ni har varit mycket hjälpsamma och tålmodiga. Ni lyckades verkligen pussla ihop mina körlektioner.

Tommi: stort tack för en väldigt lärorik teorikurs.

Sist men inte minst snygga David: första samtalet med dig gjorde att jag valde din trafikskola och det är inget jag ångrar. Tack för att du finns, både du och din trafikskola. Det har varit en mycket trevligt och lärorikt period hos er.
Kommer att saknar er?

Matilda Larsson

mer än ett år sedan

En riktigt riktigt bra körskola! Otroligt bra, trygga och pedagogiska körlärare som får en att känna sig trygg i trafiken. All kontakt med Falck's har fungerat hur bra som helst och de gör allt för att man skall få den bästa service. Vill man bli en bra förare skall man ta sitt körkort på Falck's trafikskola i Uddevalla!

Gustav

mer än ett år sedan

tog mitt körkort på FALCKs trafikskola och det är trevliga körlärare och väldigt bra service.

Marina

mer än ett år sedan

Hade lite ångest för det här med att börja köra men måste säga att efter redan 5 lektioner så känns det riktigt kul och det känns som jag lärt mig massor tack vare min väldigt duktiga, tålmodiga och engagerade lärare. Topppoäng på alla sätt! Tusen Tack!

Marie

mer än ett år sedan

Tog mitt körkort på mycket kort tid efter jag varit på två andra skolor som inte ens var i närheten av den kunskap och pedagogik som Falck´s har.

Hannah Karlsson

mer än ett år sedan

Helt fantastisk körskola. Fantastiska lärare som ställer upp för sina elever och verkligen ser till att man inte måste ta en massa extra lektioner bara för att dom vill ha pengar. Dom är pedagogiska och trevliga. Falck´s var min andra körskola och shit dom är överlägsna den jag gick på innan. Går inte att jämföra. Jag skickar här en bukett rosor i "Rejta"-form till dom. Tack underbara ni för all hjälp jag fick när jag tog mitt körkort. Jag rekommenderar er till alla jag träffar på som ska ta körkort.. Keep up the good work.. =)

Carro

mer än ett år sedan

Bra stöd genom hela utbildningen. Bra böcker, program och upplägg. Goa lärare som satsar på att man blir klar så fort som möjligt istället för att dra ut på tiden för att få mer betalt. SÅ JÄVLA värt att pendla från Göteborg till Uddevalla varje dag för att gå kvar.

E.S

mer än ett år sedan

Falcks trafikskola är väldigt bra! Hela gänget känns som en stor familj och man känner sig alltid välkommen! Grymt bra lärare! De är lungna och lär ut bra! Rekomenderas varmt!

Nher Rodriguez Gonzaga

mer än ett år sedan

tusen tack Falcks Trafikskola for all the help! :) truly your school is one of the best in town, i highly recommend this school to those who will take thier driving lisence :) keep up the good work!

Ni är bäst!
kram

Anneli Börjesson Blanc

mer än ett år sedan

Stort tack till David Falck med personal på Falcks trafikskola i Uddevalla. Utan Er hade jag inte klarat mitt MC kort som jag fick igår den 3 juni 2014. Vilken service, stöttning, positivt och trevlig bemötande jag haft under mina lektioner. Ett otroligt engagemang och väldigt roliga körtimmar. Stort tack, jag kommer att rekommendera alla jag känner till att köra hos Er. Hoppas vi ses på vägarna i sommar :)

Pelle och company

mer än ett år sedan

Undrar varför Falcks har så många omdömen på Rejta och de andra skolorna nästan inga.

Måste ju vara för att de är så himla fantastiskt bra och har så extremt nöjda elever som alla vill lägga ut på Rejta.

Tack för en helt otroligt bra utbildning Falcks!

Superduperextratack till supersygga David och Marina. Ni båda gjorde min dag om och om igen. Ni är ABSOLUT SUPER BÄST på allt ni gör. Bästa skolan ever ni rulez!!!

Rebbe

mer än ett år sedan

Är så himla glad att jag äntligen fått mitt körkort. Vet inte om det hade gått lika bra om jag inte varit på Falcks och kört. Min lärare Micke <3 var så himla go och snäll. Det var jätteroligt att få köra med honom. Har berättat för alla mina kompisar att det här är bästa stället att övningsköra på :) Är så sjukt glad och nöjd!!! TACK TACK TACK FALCKS!! <3 Best ever! Ska man ta körkort så ska man definitivt ta hos Falcks :)

Anonym användare

mer än ett år sedan

Jag tog körkort idag med Falcks Trafikskola, och måste ge all eloge som går att ge till denna trafikskola. Dom har hjälpt mig enormt, motiverat mig, ordnat bokningar på ett bra sätt.

Är riktigt nöjd med dom, och varenda krona jag betalat är dom värda.

Anna

mer än ett år sedan

Hej. det var stressigt med olika lärare hela tiden. Dessutom pratade läraren ibland i telefon.

Sarah

mer än ett år sedan

trevliga, snälla, roliga, duktiga.. bra bilar..

Mr Brown

mer än ett år sedan

Det var svårt att få tag på tider och att få köra med samma person hela tiden. Dessutom ett ganska snorkigt bemötande.

Robert. T

mer än ett år sedan

Helt grym trafikskola med dem bästa lärarna.

Marina

mer än ett år sedan

Tack för allt engagemang! Håller verkligen med om att det är en riktigt riktigt bra körkola, lektioner, service, information och allt annat. Tack!

Tomas

mer än ett år sedan

Verkligen duktig och engagerad personal, genuin service och riktigt bra inriktning!

Han med mustachen

mer än ett år sedan

Superbra kvalite på FALCK's trafikskola.
Vänner till mig säger att den är så mycket dyrare.
Vet inte om jag kan hålla med, när den har såpass mycket högre kvalité så behövs inte alls lika många körlektioner så för mig blev det faktiskt billigare än för många av mina vänner!

Tack för körkortet!

Tomas

mer än ett år sedan

Helt klart väldigt bra bemötande, pedagogiska och genomtänkta körlektioner. Mycket feedback, många bra tips och framförallt så känns det tom lite roligt att köra!

Nordmark

mer än ett år sedan

Falck´s trafikskola är överklass bäst på alla sätt!

Anonym

mer än ett år sedan

Väldans trevligt folk och kanonbra lektionspplägg, alltid en diskussion efter lektionen om vad som var bra/mindre bra/ kasst osv, vad man ska tänka på till nästa gång osv. Även en obegåvad och ganska ointresserad typ som jag lyckades ta kortet på ganska kort tid + i kanten är sms:en som ramlade in dagen före varje lektion, som en påminnelse

Alla lektioner 50 min vilket ger mkt välbehövlig körtid

Teoritillfällen 2 ggr/vecka, ganska pedagogiskt upplägg och mkt utrymme för frågor

Högt betyg överlag, gott mottagande och stöttande i allt, trevliga, skämtsamma l'rar eoch en snygg chef ^^

Lisa

mer än ett år sedan

De har hjälpt mig på ett bra sätt med ett bra bemötande på Falcks.

Kategorier

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

052263342105-226 334 21052-263 34 210522-63 34 21052-2633421