Om företaget

Vänliga leksaker från PlanToys, oskar&ellen, LankaKade mm. Vi säljer leksaker som är roliga och lärorika samt snälla mot barnen och miljön. Med stor omsorg väljer vi vilka tillverkare vi tar in i sortimentet. Med över 20 år i...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0340-64 64...
Adress

Nätvägen 12

43274 Träslövsläge

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Vänliga leksaker från PlanToys, oskar&ellen, LankaKade mm.

Vi säljer leksaker som är roliga och lärorika samt snälla mot barnen och miljön. Med stor omsorg väljer vi vilka tillverkare vi tar in i sortimentet.

Med över 20 år i branschen kan vi garantera dig att vi är en trygg leverantör av leksaker av högsta kvalitet till barn i olika åldrar. Välkommen!

Vänliga produkter för barn och miljö

För oss är det viktigt att erbjuda ”bra” leksaker, för genom leksakerna ska barnet kunna lära och utvecklas. Vi samarbetar med fantastiskt duktiga leverantörer, som verkligen förstått att det där med att lära sig saker ska vara spännande och roligt.

Genom att produkterna är välgjorda och hållbara, samtidigt som lekvärdet står i fokus, ska barnet kunna ha glädje av sin leksak länge. Den ska till och med kunna vara till glädje för nästa generation och på detta sätt sparar vi på jordens resurser.

Många av våra leverantörer är mycket miljömedvetna och har genom många års erfarenhet lärt sig att producera på ett hållbart sätt. Vi har därför ett stort sortiment av helt ekologiska produkter.

Bra villkor även för tillverkarna

De leksaker som kommer från andra delar av världen är ofta tillverkade som Fair Trade. Det innebär att arbetarnas villkor är extra noga kontrollerade och flera av våra tillverkare är även involverade i olika typer av sociala projekt. Vi har också många tillverkare i Europa.

Produkter som passar i många olika sammanhang

Vi vill vara breda, så att våra produkter passar i olika åldrar och sammanhang. Du hittar vårt sortiment i t.ex. leksaksbutiken, men även personal i förskola, skola och andra typer av barngrupper med pedagogisk inriktning ska kunna hitta produkter som känns meningsfulla och inspirerande för verksamheten.

Fahrmans

Fahrmans har funnits sedan 1982 och att ändra till vår nuvarande inriktning kändes naturligt, eftersom vi har mycket pedagogisk erfarenhet sedan tidigare. Att få jobba med denna typ av produkter känns både angeläget och roligt.

Vi lyssnar på våra kunder

Vi månar om våra kundrelationer och har lätt för att vara flexibla. Eftersom vi har det mesta i lager kan vi oftast erbjuda snabba leveranser. Vi vill gärna ha respons från våra kunder. Berätta gärna om det är någon speciell typ av produkt som ni skulle tycka vore bra om vi hade. Vi är tacksamma för förslag.

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Fahrmans Idé AB

Omsättning

8 638 tkr

Vinstmarginal

-2.00 %

Anställda

2

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Fahrmans Idé AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Fahrmans Idé AB

Org.nr:

5567199335

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

47650 Leksaksaffärer

68203 Fastighetsbolag, andra lokaler

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

10.01.2007

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 5
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

0340646471

03-406 464 71

034-064 64 71

0340-64 64 71

034-0646471