Se på karta
Skiffervägen 655303 Jönköping

Företaget finns i Jönköping men välkomnar kunder från Stockholm.

Vi är flyttfirman som hjälper er vid flyttning inom Sveriges gränser. Ska ni flytta till en ny stad, flytta bohag eller ömtåliga och värdefulla varor mellan städer hjälper vi er. Vi samordnar flyttning inom Sverige längs hela E4:an, väg 40 och södra Sverige varje vecka, vilket ger våra kunder förmånliga priser! Skall du t.ex. flytta mellan Stockholm - Göteborg , Stockholm - Malmö , Göteborg - Stockholm eller liknande. June Express har lång erfarenhet av att flytta mellan städer i Sverige.

Vegagatan 311329 Stockholm

4.39 (31)

Vi på Mex flyttfirma vet att en flytt ofta innebär mer jobb än man först tänkt sig. Med 16 års erfarenhet och en stor förmåga att skapa skräddarsydda flyttlösningar i Stockholm med omnejd, kan vi underlätta hela flyttprocessen. Vi finns där från packning till uppackning om ni vill, eller stöttar med bärhjälp i trapphuset om det bara är det ni behöver.

Tumstocksvägen 7B18766 Täby

4.54 (13)

En flytt kan vara en mödosam och jobbig process. Vi på Lidingö Flytt och Transport hjälper dig med allt det praktiska arbetet i och runt själva flytten.

Meteorvägen 6418333 Täby

Familjeföretaget Kapeféro AB är etablerat sedan 1981 under namnet Karin & Petros Päls med egen design och tillverkning av pälsar. Vi har över 1600 nöjda kunder som fått sitt drömplagg i päls eller pälsfodrad kappa tillverkat av oss. Vi producerar lätta plagg med perfekt passform av de högsta kvaliteterna.Du är välkommen att se och prova plaggen i vår provkollektion och beställa pälsfodrad kappa eller päls helt efter dina egna önskemål om material och modell.

Nioörtsvägen 36-4012632 Hägersten

4.86 (29)

Vi är ett familjeföretag med erfarenhet sedan 80-talet och hos oss kan du få hjälp med packning, bohag/privatflytt, kontorsflytt, flyttstädning och lokalvård mm.Vi prioriterar kvalité och hög service och alla kunder är lika viktiga för oss.Välkommen att ringa till oss eller besök vår hemsida för att lämna underlag för prisuppgift.

Grimstagatan 7116257 Vällingby

4.45 (49)

Flyttfirman FlyttGiganten i Stockholm erbjuder en trygg, välplanerad och professionell service. Vår långa erfarenhet har gett oss kunskap som garanterar er en säker, smidig och snabb flytt. Vi fokuserar oss främst på Stockholms län, men kan även ta uppdrag inom hela Sverige.

Förrådsvägen 1318141 Lidingö

4.5 (4)

Lidingö Förrådscenter är sedan 2009 ett centralt beläget Self Storage Center på Lidingö med 450 st förråd i storlekar från 1-30 kvm.

Älvsbyvägen 313952 Värmdö

Consale AB är beläget på Värmdö i Stockholms Län. Vi bedriver uthyrning och försäljning av nya och begagnade 8, 10, 20 och 40 fots förrådscontainers.Man kan även hyra container i vår depå för magasinering av bohag eller annat man behöver lagra.

Norra malmvägen 7619162 Sollentuna

ISOVER isolerlösningar – En affärsenhet inom Saint-Gobain Sweden AB. ISOVER är ett starkt internationellt varumärke och ledande inom isolerlösningar. Vi finns i skånska Billesholm där glasullstillverkningen är etablerad sedan över 80 år. Våra kunder erbjuds ett komplett sortiment samt service inom innovativa, energieffektiva och hållbara isolerlösningar. #nl# #nl# #nl# #nl#

Klarabergsviadukten 9011164 Stockholm

4.45 (31)

Flyttfirma Arbetspartner AB allt inom flytt Stockholm och övriga Sverige. Bohagslytt och företagsflytt. En säker flytt till bra pris.

Hantverksvägen 1115165 Södertälje

Välkommen till Iskuben Coldstore AB! Vi har lager och fryslager i Södertälje. #nl#Kontakta oss gärna för mer information!

Mätarvägen 9B19637 Kungsängen

Batteriunion har sålt och servat batterier och laddare i snart 25 års tid.Många av oss har arbetat ännu längre med rådgivning, försäljning, service ochunderhåll av allt från enstaka enheter till batteriparker hos stora industriföretag.Vi kan därför erbjuda effektiv och säker drift, samtidigt som vi hjälper våra kunderatt hushålla med miljön, tid, el och pengar.

Klara norra kyrkogata 3311122 Stockholm

SYKES är en världsledande leverantör av kundservicelösningar och tjänster inom business process outsourcing (BPO) arenan. SYKES erbjuder en rad sofistikerade kundkontakt-lösningar till en rad olika företag runt om i världen, primärt inom kommunikation men också finansiella tjänster, hälsovård, teknik, transport och fritidsindustrin.