Vägbeskrivning

förskola fritidshem

gav 15227 företag
Karta
 • Blomstergatan 37
  72225 VÄSTERÅS
  Visa vägbeskrivning
  021-14 69...
  Visa nummer
  Stängt
  Förskolan har tre avdelningar, med plats för tolv barn på varje. På Nyckelpigan går de minsta barnen, de mellersta barnen finns på Myran och på Trollsländan finns de äldsta barnen. Den pedagogiska verksamheten består bland annat av samlingar, musik och sång, rörelselek, färg/form, språkutveckling och matematik.
 • Oxadrevsvägen 36
  54155 SKÖVDE
  Visa vägbeskrivning
  072-442 16...
  Visa nummer
  Vår förskola ligger vackert belägen i utkanten av samhället. Vi har naturen ända in på knutarna. Både inom- och utomhusmiljön har gott om plats för lek och fantasi. Vi har barn i blandade åldrar från ett till sex år.Hos oss bildar omsorg, fostran och lärande en helhet. Det är viktigt för oss med trygghet, närhet och social gemenskap.
 • Östra allén 15
  25451 HELSINGBORG
  Visa vägbeskrivning
  042-13 50...2
  Visa nummer
  (2
  Sedan 1 juni 2018 driver jag, Åsa Andersson, verksamheten Montemini Hbg’s Montessoriskola som VD, rektor och förskolechef. Jag har en bakgrund som grundskollärare på olika montessoriskolor med huvudämnena musik, matematik och naturorienterande ämnen.
 • Karlavägen 121
  11526 STOCKHOLM
  Visa vägbeskrivning
  08-505 311...
  Visa nummer
  Välkommen till Banérporten.Verksamheten på Banérporten består av förskola, skola F-6, fritidshem och fritidsklubb. Du hittar oss vid Gustav Adolfsparken på Östermalm i Stockholm.Närheten till Gärdet, Djurgården och många av stadens museer ger oss alldeles speciella fördelar och möjligheter, men vad vi ännu hellre lyfter fram är vår gemensamma ambition: Att vara den förskola, skola och det fritidshem vi själva hade velat gå på när vi var små.
 • Klippan 7
  41451 GÖTEBORG
  Visa vägbeskrivning
  031-383 17...
  Visa nummer
  (1
  Öppet
  Sjöelefanten är en förskola med fritidshem för barn mellan 1-12 år som har verksamhet dygnet runt, tolv månader om året. Vi stänger endast ett fåtal dagar per år för planering av verksamhet och utbildning av personal. Sjöelefantens verksamhet är tillgängligt för barn vars föräldrar har arbetstider som också går utanför vanliga förskolor och fritidshems dagtider, såsom kvällar, nätter, helger eller tidiga morgnar.
 • Regattagatan 37
  72348 VÄSTERÅS
  Visa vägbeskrivning
  021-80 48...
  Visa nummer
  Vår fina naturtomt stimulerar barnens kroppsliga utveckling och motorik. För dig som söker barnomsorg utöver det vanliga. Vi erbjuder barnen rika sinnesuplevelser. Enkla leksaker i naturmaterial och konstnärsmaterial av hög kvalité kompletteras med barnens fantasi och kreativitet. Vår fina naturtomt stimulerar barnens kroppsliga utveckling och motorik. Med doften och smaken av vår hemlagad ekologisk mat görs varje måltid till en njutning. I vår vackra miljö tar vi gärna barnen mellan 1 och 7 år.
 • Södervägen 10A
  18369 TÄBY
  Visa vägbeskrivning
  08-756 45...
  Visa nummer
  Rönnbergs Friskolor AB driver fristående förskolor i stockholmsområdet. Vi finns i Ekerö, Nacka, Nykvarn, Stockholm och Täby.Varje förskola utformar sin pedagogiska profil och inriktning utifrån de nationella lagar och riktlinjer som förskolor ska följa.De olika förskolorna har sin egen presentation på hemsidan där det finns mer information om respektive verksamhet.
 • Husievägen 74
  21233 MALMÖ
  Visa vägbeskrivning
  040-49 09...
  Visa nummer
  Montessoriförskolan Bambina ligger i Husie med en härlig stor trädgård. På Bambina har vi två avdelningar: Lilla avdelningen 1-3 år och Stora avdelningen 3-6 år. Barnen är i centrum på Montessoriförskolan Bambina och de får utvecklas efter sin egen nivå och förmåga.
 • Skottorps slott ABAKUS
  31296 LAHOLM
  Visa vägbeskrivning
  0430-292...
  Visa nummer
  Endast 10 min från Laholm ligger Abacus Montessoriförskola på natursköna Skottorps säteri. Här har barnen kor, hästar och får i sin omedelbara närhet. Vi bedriver förskoleverksamhet med inriktning mot montessoripedagogik och förskolan är medlem i Svenska montessoriförbundet. Hos oss får barnen möjlighet att utvecklas till självständiga och kreativa individer!
 • Ekholmsvägen 84
  12748 SKÄRHOLMEN
  Visa vägbeskrivning
  08-710 34...
  Visa nummer
  Stängt
  Välkommen till Förskolan Vågskålen! Vi är en privat förskola med fyra avdelningar. Vi har en småbarnsavdelning, två avdelningar med 3-4 åringar och en avdelning för de barn som ska börja skolan. Förskolan ligger nära Skärholmens centrum. För oss är det viktigt att ha en bra kontakt och ett bra samarbete med barnens föräldrar. Vi arbetar med ett varmt och kärleksfullt förhållningssätt. Vi ger barnen tillit och positiv uppmärksamhet.
 • Kungsängsgatan 5
  44158 ALINGSÅS
  Visa vägbeskrivning
  0322-106...
  Visa nummer
  Annagården är en waldorfförskola för barn mellan 1 och 5 år. Dagens, veckans och årets rytm ger en trygg grund för samvaro, lek och lärande. Sånger, ramsor, rörelse, skapande och fri lek formar dagen inne i våra vackra lokaler och ute i trädgårdens grönska. Den ekologiska, vegetariska maten tillagas på plats.
 • Vistaholm
  52345 ULRICEHAMN
  Visa vägbeskrivning
  0321-68 68...
  Visa nummer
  Vistaholm är ett föräldrakooperativ med förskola, skola och fritids. Vistaholm ligger i en mysig miljö i Ulricehamn. Vistaholms inriktning är musik, drama och rörelse. På Vistaholm går barn mellan 1-9 år. Välkomna att kontakta oss!
 • Bygårdsvägen 4
  18594 VAXHOLM
  Visa vägbeskrivning
  08-541 374...
  Visa nummer
  (1
  Stängt
  Välkommen till förskolan Skärgårdsholken!Vi är belägna mitt i skärgården på ön Resarö i Vaxholms kommun.närheten till havet och naturen är en förmån som vi ofta nyttjar.Uteaktiviteter är en stor del i barnens vardag på förskolan.
 • Tunnlandsvägen 91
  16836 BROMMA
  Visa vägbeskrivning
  073-917 02...4
  Visa nummer
  SPIRAs vision är att bedriva pedagogisk verksamhet med inriktningen engelska och naturvetenskap, där målet är att vara ute varje dag och använda naturen och närområdet för att stimulera barnens fantasi och kreativitet.
 • Polhemsgatan 9
  11236 STOCKHOLM
  Visa vägbeskrivning
  08-441 06...
  Visa nummer
  Förskolan Fredric Eens minneHuvudman Stiftelsen Fredric Eens MinneVi är Grön Flagg-certifierade vi låter oss inspireras av Reggio Emilias filosofi.Våra lokaler är ljusa och rymliga och ligger på plan fyra och fem. Vi använder vår takterrass, vår lilla gård samt Pontonjärparken som utomhusmiljöer.
 • Tryserums friskola
  61595 VALDEMARSVIK
  Visa vägbeskrivning
  0123-330...2
  Visa nummer
  Välkommen till Tryserums Friskola! Tryserums friskola är den lilla enheten med de stora målen och de höga ambitionerna. Friskolan drivs i gammaldags enkla byggnader och har jungfruliga naturmarker in på knuten, härliga för barn med spring i benen.
förskola fritidshem gav 15227 företag
Static map