Se på karta
Brahegatan 211437 Stockholm

Ryan Specialty is an international specialty insurance organization that provides innovative solutions for brokers, agents and insurance carriers. The Ryan Specialty family includes a wholesale brokerage operation, RT Specialty (RT), and a collection of managing general underwriting companies within RSG Underwriting Managers (RSGUM).

Fredsgatan 1211152 Stockholm

I över 50 år har vi på Gefvert försäkrat kreatörer och grupper med specialintressen. Gefvert samverkar idag med branschförbund inom hela kultursektorn och tryggar vardagen med försäkringar för svenska kulturskapare. Så som fotografer, konstnärer, journalister, författare, illustratörer, dramatiker, filmare med flera.Vi har även specialiserade försäkringar för alternativmedicinare, skönhetsbehandlare samt inom områdena jakt och resor.

Sveavägen 6411134 Stockholm

Vi hjälper dig med skattelösningar, riskspridning, garantiprodukter, fonder och aktier. Välkommen till oss - vi lyssnar på dig!

Torsgatan 2611321 Stockholm

Guy Carpenter & Company AB utformar och levererar strategier, lösningar och service inom återförsäkring.

Virvelvindsvägen 4B22227 Lund

I Företaget finns mer än 29 års samlad försäkringserfarenhet från svenska försäkringsmarknaden.Företagets arbete utförs mot provision eller arvode.Välkommen att kontakta oss.

Västerhamnsplan 218531 Vaxholm

Vi på Svenska Sjö har bara en sak för ögonen. Att ständigt utveckla de bästa båtförsäkringarna och trygghetslösningarna för dig och din båtklubb. Genom din båtklubb är du delägare i Svenska Sjö och det ger dig direkta fördelar som mer omfattande villkor, resultatbonus för båtklubbsmedlemmar och smidig skadereglering. En utmärkt båtförsäkring.

Torsgatan 2211321 Stockholm

2 (4)

We provide industry-focused consulting, brokerage, and claims advocacy services, and leverage data, technology, and analytics to help reduce our clients’ total cost of risk.

Sigtunagatan 625661 Helsingborg

4 (1)

Försäkringsbolag och försäkringsförmedling.

Linnégatan 1011447 Stockholm

Försäkringar, sparande och pension för Sveriges lärare. Kontakta oss så hjälper vi dig.Lärarförsäkringar är inget försäkringsbolag utan upphandlar och förmedlar de bästa produkterna som finns för lärarna på marknaden. Vi förmedlar idag försäkringar upphandlade via Folksam, Förenade Liv, Trygg-Hansa och Sveland Djurförsäkringar

Storgatan 2635231 Växjö

Söderberg & Partners grundades 2004 i Sverige och är idag en av Nordens ledande finansiellarådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter och tjänster.

Hjulhamnsgatan 321134 Malmö

Optimal Advice är din strategiska och engagerade rådgivare i alla frågor kring pension, lön och försäkring.Vi skapar framgång och delar drivkrafter med dig. Det som gynnar dig som kund är även bra för oss. Vi lyssnar noga innan vi svarar med respekt för din verksamhet. När vi erbjuder en lösning är den genomtänkt, baserad på stor erfarenhet från liknande situationer, professionell och långsiktigt hållbar. Vi ger optimal rådgivning inom pension, försäkring och lön!

Norra Skeppsbron 5B80310 Gävle

Konsult inom risk management med inriktning mot stora och medelstora företag, energisektorn, kommuner och kommunala bolag samt större fordonsparker. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Själbodgatan 2B21135 Malmö

Förmedlaren är Din opartiska rådgivare. Professionell assistans är dessutom nödvändig för att kunna dra nytta av hela försäkringsmarknadens möjligheter, både i Sverige och internationellt. Du som kund får ett bättre försäkringsskydd. Försäkringsmedlaren har professionell vana att utforma individuellt anpassade lösningar.

Kvarngatan 298232 Gällivare

Vi säljer inte försäkringar, vi köper dem åt dig! Assurera hjälper dig att gå igenom ditt och ditt företags behov av försäkringar. Vi vet att alla inte brinner för att navigera i villkors- och avgiftsdjungeln, men det gör vi. Därför kan vi ta fram de bästa lösningarna utifrån dina behov. Vi erbjuder dig dessutom en årlig försäkringsgenomgång så att du kan lägga allt krut på din egen verksamhet. #nl#

Fiskaregatan 1030290 Halmstad

Din Försäkringsbyrå är en oberoende och självständing försäkringsmäklare som är specialiserad på företags-, fastighets-, grupp- och vindkraftsförsäkringar.

Dragarbrunnsgatan 3975320 Uppsala

Med över 50 års erfarenhet som försäkringsrådgivare och skadekonsulter hjälper vi våra kunder att hitta trygga och kostnadseffektiva försäkringslösningar.

Kungsgatan 6411122 Stockholm

Med över 50 års erfarenhet som försäkringsrådgivare och skadekonsulter hjälper vi våra kunder att hitta trygga och kostnadseffektiva försäkringslösningar.

Östermalmstorg 111442 Stockholm

Vi hjälper företag att skapa unika & hållbara pensionsförmåner. Vi har kontor i centrala Stockholm, men vi arbetar över hela landet via smarta digitala mötesplatser, det sparar både miljö, tid och kapital. Hos oss är vi alla specialister inom pension & försäkring

Kungsgatan 511143 Stockholm

Insurance companies choose us to help them manage their risks and keep moving forward.

Vasagatan 4611120 Stockholm

Nordeuropa erbjuder Sak & Personförsäkringar till små och medelstora företag samt grupper. Vi erbjuder företags - och fastighetsförsäkringar med branschanpassade tillägg samt skräddarsydda grupplösningar inom personområdet bl.a. liv, olycksfall och sjukvårdsförsökringar. Vi samarbetar med det oberoende skaderegleringsföretaget Sedgwick Sweden AB.

Kungsgatan 1265224 Karlstad

Vi hjälper våra kunder att hitta de bästa placerings och försäkringslösningarna som finns på marknaden. Vi har förmånen att ha hela marknaden som spelfält vilket innebär att vi kan erbjuda det bästa för dig som kund.

Alfagatan 743149 Mölndal

Genom strategisk rådgivning fattar vi kloka beslut tillsammans. Vi ger välmående företag och privatpersoner kloka och individuella råd inom kapitalförvaltning, pension och försäkring. Vi bygger förtroende och långsiktiga lösningar med erfarenhet och kreativitet baserat på ett modernt produktutbud. Viktiga tjänster: Ekonomisk och strategisk rådgivning, Kapitalförvaltning, Pension.

Sveavägen 24-2611157 Stockholm

Coeli är en svensk kapitalförvaltare. Vi skapar mervärde i kundernas investeringar, till så förutsägbar avkastning som möjligt. Förvaltarteamen specialiserar sig på aktivt förvaltade fonder inom aktier, räntor, hedge, fastigheter och private equity. Våra fonder inom fastigheter och private equity erbjuder investeringsmöjligheter i tillgångsslag som normalt inte är tillgängliga för privata investerare.

Norra Långgatan 1739232 Kalmar

LF Kalmar är ett bolag som ägs och styrs av sina kunder, lokalt här i länet. Vi finns här för att göra våra kunders vardag enklare och tryggare, med bekväma banktjänster, nära rådgivning, trygga bostadsaffärer och heltäckande försäkringsskydd. Men också genom att engagera oss på djupet i det samhälle som vi och våra kunder lever och verkar i.