Vägbeskrivning
 • Föreningsgatan 4A
  41127 GÖTEBORG
  Visa vägbeskrivning
  031-13 32...
  Visa nummer
  Namnet Curevac kommer från en sammansättning av engelskans secure och vacuum, vilket översatt betyder pålitlig vacuumering. Det kunde lika gärna stå för pålitlig leverantör. Curevac AB bildades 1972 och har sedan dess försörjt livsmedelsindustrin i norden med förpackningar. I början bestod verksamheter av lagerhållning av enbart otryckta nylon/polythene påsar, för att tills nu kunna erbjuda vacuumpåsar, laminatfilmer i de flesta kvalitéer och med de mest avancerade tryck.
 • Hantverkarvägen 23B
  13644 HANDEN
  Visa vägbeskrivning
  010-690 06...
  Visa nummer
  Öppet
  Magnab Eurostat AB är producent och distributör av ESD-säkra produkter och tillhandahåller ett brett sortiment av förpackningslösningar, arbetsplatsutrustning, personlig utrustning, mätutrustning för all industri som hanterar elektronik och medicinteknisk utrustning. Vi har även ett utbud av personlig skyddsutrustning mot COVID-19 såsom munskydd, skyddshandskar, ansiktsskärmar och mycket mer.
 • Tors Väg 9
  44832 FLODA
  Visa vägbeskrivning
  0302-220...
  Visa nummer
  Vi är ett företag som har byggt flightcases och väskor sedan 1983. Vi har specialiserat oss på att bygga kundanpassade transportemballage av typen flightcase och även aluminiumväskor. Vi gör både enstaka och massproducerade produkter, med eller utan inredning.
 • Produktionsvägen 11
  26278 ÄNGELHOLM
  Visa vägbeskrivning
  010-455 08...
  Visa nummer
  ...satsar på ett smart utbud av kvalitetsprodukter från välrenomerade varumärken och spännande utmanare.
 • Transportgatan 37
  42246 HISINGS BACKA
  Visa vägbeskrivning
  031-55 00...
  Visa nummer
  Öppet
  Säljande emballage sedan 1902. Robert Lidbeck & Co, ett familjeföretag inom förpackning för blommor, bakverk & fackhandel, har i över 117 år tillhandahållit neutralt och profilerat emballage
 • Box 15020
  16715 BROMMA
  Visa vägbeskrivning
  08-26 32...
  Visa nummer
  (1
  Öppet
  Vi genomför uppdrag och levererar till ett antal olika områden som reklam, butiksinredning och läkemedelsindustrin.Genom vår erfarenhet har vi vunnit en god insikt i konstruktion, design och produktutveckling. Med säte i Bromma, egen tillverkning och ett brett kontaktnät inom industrin hjälper vi er att förverkliga era idéer och erbjuder vi kunden konkurrenskraftiga lösningar.
 • Fabriksgatan 1
  33375 REFTELE
  Visa vägbeskrivning
  0371-207...
  Visa nummer
  Draken i Reftele är ett modernt tillverkande plastföretag med två huvudsakliga produktområden: Industriförpackningar och teknisk film.Vårt mål är att erbjuda våra kunder ett brett utbud av plastfilmsprodukter för industriell användning och att hjälpa våra kunder till kreativa och kostnadseffektiva lösningar. Detta är möjligt genom att samma tak tillhandahålla lösningar inom extrudering, konvertering och flexotryck.
 • Västra vägen 10
  33371 BREDARYD
  Visa vägbeskrivning
  0370-37 44...
  Visa nummer
  Talent Plastics består av åtta tillverkande bolag som arbetar decentraliserat men samtidigt är starka i gemenskapen. Vår verksamhet är uppdragstillverkning av produkter och delsystem där komponenter i termoplast ingår. Våra kunder återfinns huvudsakligen inom nordeuropeisk industri.
 • Tulegatan 24
  11353 STOCKHOLM
  Visa vägbeskrivning
  010-330 00...2
  Visa nummer
  (6
  Förenkla fastighetsförvaltningen med fastighetsboxar, digitala trapphustavlor och smart tvättstugebokning.
 • Spadegatan 1
  21124 MALMÖ
  Visa vägbeskrivning
  040-656 63...
  Visa nummer
  Vi erbjuder även priseffektiv tredjepartslogistik , där vi lagerhåller kundanpassade produkter för snabba och kvalitativa leveranser. Vår tredjepartslogistik ger dig ökad flexibilitet, kortare ledtider mellan leverans och avhämtning samt det minskar ditt företags kapitalbindning.
 • Dåntorpsvägen 17
  13650 JORDBRO
  Visa vägbeskrivning
  08-445 97...
  Visa nummer
  (1
  Öppet
  Vi kan allt om bärkassar. Det är kunskap vi vill dela med oss av för att kunna leverera precis de kassar du behöver – anpassade lösningar för ditt sortiment, prisläge och varumärke.Bärkassar är infrastruktur för handel, en förutsättning för goda affärer och en viktig del av köpupplevelsen som fortsätter att kommunicera ditt varumärke långt efter avslutat köp. Vi hjälper dig att ta vara på den möjligheten. Swedbag lyfter dina affärer med hållbara bärkassar.
 • Box 219
  33525 GNOSJÖ
  Visa vägbeskrivning
  0370-33 18...
  Visa nummer
  Vi säljer produkter som dels hjälper dig att hålla ordning och reda i din produktion/lager, dels möjliggör en effektiv arbetsmiljö och avfallshantering. Vi är ett familjeföretag med en affärsidé att ta totalansvar för produktionen, vilket inkluderar legotillverkning inom excenterpressning, stansning, kantpressning samt tillhörande bearbetning och ytbehandling. Välkommen att kontakta oss för mer information.
 • Hantverksvägen 5
  74640 BÅLSTA
  Visa vägbeskrivning
  0171-46 80...
  Visa nummer
  Nöjd AB erbjuder förpacknings- och emballagelösningar, främst inom transportemballage. Vi är totalleverantör och bistår i hela förpackningskedjan från förbrukningsmaterial via maskiner och service till lagerhållning.
 • Helsingborgsvägen 633
  26296 ÄNGELHOLM
  Visa vägbeskrivning
  042-20 72...
  Visa nummer
  Öppet
  Välkommen till Varalövs Lådfabrik AB!Vi är ett företag som tillverkar och säljer trälådor och lastpallar. Vår tillverkning består av allt från små presentlådor till stora industriemballage.Vår största tillverkning ligger i engångspallar och specialpallar i olika storlekar, samt storlådor för inlagring av jordbruksprodukter.
 • Skiftesvägen 12
  56331 GRÄNNA
  Visa vägbeskrivning
  0390-412...
  Visa nummer
  I dag tillverkar företaget dentalprodukter, skolundervisningsmaterial, dryckesautomater och olika sorters industrigods, både formsprutning och formblåsning förekommer. Bland våra kunder kan bl.a. Svenska Dental Instrument, VWR International och Evox Rifa nämnas.Gränna Plast-Emballage konstruerar och bygger dryckesautomater till dotterbolaget Facett Dryckessystem, formblåser en "patron" som även fylls med olika ingredienser, såsom frystorkat kaffe, choklad och olika soppor.
 • Nyhem LUNDSTUGAN
  56592 MULLSJÖ
  Visa vägbeskrivning
  070-538 06...
  Visa nummer
  Företagets startades upp 1990med inriktning på tillverkning av lastpallar.Sedan starten har företaget utvecklats positivt och i dag tillverkas ,lastpall , engångspall, specialpall, trälådor och övrigt kundanpassat träemballage.Vi har idag en bra flexibel maskinpark med god kapacitet anpassad för olika pallstorlekar.
 • Fabriksgatan 26
  28271 SÖSDALA
  Visa vägbeskrivning
  0451-38 88...
  Visa nummer
  A Liljeqvist Lådfabrik AB är ett familjeföretag som funnits på den svenska marknaden sedan mitten av 60-talet. Från att varit i princip ett enmansföretag har vi under åren tack vare vår växande kompetens och kvalitetsinriktning också vuxit i storlek.
förpackningstillbehör gav 1243 företag
Static map