Se på karta

förhårdnader 

gav 649 företag inom detta område

Irenes Medicinska Fotvård

(5)

Klapperstensvägen 243953 Åsa
logo

Varmt välkommen till Irenes Medicinska Fotvård. Jag behandlar allt inom medicinsk fotvård. Erbjuder även tid för behandling på kvällstid. Ansluten till Actiway.

Åsa Byman Hud & Fot Studio AB

Drottninggatan 2870210 Örebro
logo

Hud- och fotvårdsbehandlingar i lugn miljö. Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation och Sveriges Fotterapeuter.

City Fötter

Eriksgatan 9126133 Landskrona
logo

Medicinsk fotvårdsspecialist. Behandlar diabetiker. Hjälper bl.a till med; förhårdnader, liktorn, vårtor, nagelsvamp, hälsprickor. Säljer bl inlägg, krämer.

A.F Medicinsk Fotvård/Carina

Nytorgsgatan 4411640 Stockholm
logo

Advanced Clinic (f.d Advanced Skin Care)

(4.9)

Skanstorget 641122 Göteborg
logo

Varmt välkommen till Göteborgs största hudklinik som fokuserar på avancerad hudvård med fördjupning på kostens betydelse. Vi erbjuder resultatinriktade behandlingar som behandlar orsak, inte bara symptom.Våra auktoriserade hudterapeuter & legitimerad sjuksköterska erbjuder gedigen kunskap inom avancerad hudvård samt estetiska injektioner & vår klinik grundades 2010 i Göteborg.Välj mellan behandlingar som: Ansiktsbehandling, Fotvård, Estetiska Injektionsbehandlingar, Laser, Dermapen/Skinpen m.m

Maines Fotvård

Snöklintsvägen 1977194 Ludvika
logo

Välkommen till Maines Fotvård. Medicinsk fotvård!

Fotkliniken i Mörby

Svärdvägen 718233 Danderyd
logo

Fotvårdsspecialisten Husiegård

Klågerupsvägen 34521238 Malmö
logo

Jag som driver företaget heter Hilde Haakonsen Lindkvist och har arbetat som fotvårdsspecialist sedan 2004. Företaget utför medicinsk fotvård och vårtbehandling men även plock/färg av ögonbryn/fransar, spraytan, samt vaxning. Ring 040-496909 för att boka en tid eller om du har någon fråga. Välkommen!

Färdiga Fötter i Vaxholm AB

(5)

Pilgatan 6A18531 Vaxholm
logo

Färdiga Fötter i Vaxholm erbjuder Medicinsk fotvård och Fotvård som Friskvård.

Roos Fotvårdsklinik AB

Flygarvägen 1317569 Järfälla
logo

Professionell medicinsk fotvård och fotfriskvård i Järfälla med fokus på svenska produkter. Även ambulerande fotvård. Bokning via BokaDirekt/telefon/mail. Varmt välkommen!

Fotvalvet

Klockartorpsgatan 2372344 Västerås

Studio Fot

Ehrensvärdsgatan 325433 Helsingborg
logo

Välkommen till Studio Fot! Mitt namn är Lotta Karlsson. Jag är utbildad, diplomerad medicinsk fotvårdsspecialist på Fotakademin Syd i Kristianstad och medlem i Sveriges Fotterapeuter. Tidigare har jag jobbat som undersköterska inom äldreomsorgen.

Villie Gf AB

Västra Storgatan 727460 Rydsgård

Jag som driver denna verksamhet heter Lotta Schuler, och är Diplomerad medicinsk fotterapeut. Jag arbetar med medicinsk fotvård som riktar sig till alla, men även för Diabetiker och Reumatiker. Jag utför även vårt behandling, pedikyr men även plock och färg av ögonbryn.

Fotterapeuten Åsa

(5)

Anderstorpsvägen 2433236 Gislaved
logo

Medicinsk fotvård i skön avslappnad miljö, endast tidsbeställning! Även kortbetalning. Fotcremer, Pensionärskort. Detoxbehandling.

Elenas Fot-Spa Karlsborg - Fotvård Karlsborg

Smedjegatan 754631 Karlsborg
logo

Elenas Fot-Spa, din fotvårdsspecialist i Karlsborg. Vi hjälper dig med allt från klassisk fotvård till medicinsk fotvård och healing samt Reiki. Varmt välkommen att boka din tid via telefon eller mail!

Alexia Fotvård

Kärnavägen 458662 Linköping
logo

Laimis Fotvård

(5)

Hagavägen 1678431 Borlänge
logo

Har du problem med dina fötter eller vill du bara ha en skön och avkopplande stund? Hos mig på Laimi's Fotvård får du hjälp med allt, från individuellt anpassade hålfotsinlägg, besvär av medicinsk karaktär eller idrottsskador, till en omsorgsfull fotmassage. Med mina över 40 år i branschen är dina fötter i trygga händer!Välkommen att kontakta mig för tidsbokning, eller om du vill veta mer om den fotvård jag kan erbjuda dig.

Fotverkstan

Legeringsgatan 272130 Västerås
logo

Anette Lönns Fotvård

Gångbrogatan 437229 Ronneby
logo

Välkommen till Anette Lönns Fotvård.Är du intresserad av en behandling så Ring och beställ tid – jag hjälper dig om du har problem eller bara vill njuta av en avslappnade skönhetsbehandling.

Marika's Fothälsa

(5)

Verkstadsgatan 9D63361 Eskilstuna
logo

City Fotvård

Kungsgatan 5890326 Umeå
logo

Om du får problem med dina fötter, vänd dig med förtroende till mig. Jag är utbildad Medicinsk Fotvårdsspecialist.

Fotvårdsspecialisten

(4)

Irisdalsgatan 2862142 Visby
logo

Fotvårdsspecialisten i Visby på Gotland erbjuder medicinsk fotvård till människor runt om på ön. Jag erbjuder även hembesök för de som har svårt att ta sig till mig.

Brattåsgårdens Fotvård

Streteredsvägen 542832 Kållered
logo

Medicinsk fotvård sedan 1993, tar remisseroch privata kunder. Behörig för diabetes, reumatiker, psoriasis, nageltrång, liktorn mm. Avtal med VGR för deras remisspatienter

Anettes Hud & Fotvård

(4)

Ångermannagatan 12416264 Vällingby
logo

Fotvård, hudbehandlingar mm. Välkomna att höra av er.

Camillas Make-Up & Fotvård AB

Kräpplavägen 4814140 Huddinge
logo

Jag erbjuder medicinsk fotvård, zonterapi, vaxningar, frans/brynfärgningar och mycket mer i fräsch och avkopplande miljö nära dig.Hjärtligt välkommen!