Se på karta
Munkforsplan 3312347 Farsta

0

Kontakta Stockholms Städsystem när du behöver professionell företagsstädning i Stockholm. Vi erbjuder hög kvalitet på kontorsstädning, industristädning, labbstädning med mera i Stockholm. Vi städar åt företag som vill ha hög städkvalitet och ren omtanke. #nl# #nl# #nl#

Tegnérgatan 1211358 Stockholm

5 (2)

Med Gnistra Städ får du en leveratör av kontorsstädning i Stockholm som håller högsta kvalitet och säkerhet i sin verksamhet.Medlemmar av Svenskt Näringsliv, Almega och medarbetare med kollektivavtal.All servicepersonal bär Service-ID. Digital nyckelhantering och paginerade nyckelringar med polisbrickor. Inloggning och utloggning via SMS med GPS koordinaterVi gör allt vi får göra för att hålla total kontroll på allt i verksamheten.

Tordmulevägen 3B22735 Lund

5 (1)

Vi har en flerårig och gedigen erfarenhet av flyttbranschen med vår huvudsakliga verksamhet i Malmö-Lund-Helsingborgsregionen. Du kan även beställa din flyttstädning av oss. Vi lånar ut flyttlådor gratis till våra kunder och lämnar rabatt till pensionärer.

Grönkullagatan 5B25457 Helsingborg

Vi har en flerårig och gedigen erfarenhet av flyttbranschen med vår huvudsakliga verksamhet i Malmö/Lund-Helsingborgsregionen. Du kan även beställa din flyttstädning av oss. Vi lånar ut flyttlådor gratis till våra kunder och lämnar rabatt till pensionärer.

Skeppsbron 5-641121 Göteborg

Leg. Psykolog / Leg. Psykoterapeut. Handledare UHÄ / Cert. handledare UL

Svärdvägen 25A18233 Danderyd

Vi är ett städföretag som verkar i hela stor Stockholm. Vi hjälper dig med all typ av städning även om vårt fokus är att ge er Stockholms renaste trapphus.

Knarrnäsvägen 1413432 Gustavsberg

E.P. Service Group är en firma som erbjuder städtjänster till privatpersoner och företag.Kunden är alltid i fokus och tjänsterna anpassas efter kundens behov.

Korskrog 29059179 Fornåsa

Svårt att få ihop livspusslet? Lämna städningen till oss och få mer tid över till annat. Vi utför tjänster åt både företag och privatpersoner utformade helt enligt kundens behov. Hör av er för ett kostnadsfritt hembesök!

Talluddsvägen 5613248 Saltsjö-boo

5 (1)