Se på karta
Aggarpsmöllavägen 73-323393 Svedala

Why we started - In a world of digital payments less talk about cash. But the use of banknotes and coins are still extensive and in many markets even growing. There is an enormous business potential in making cash digital and at the same time retaining its greatest advantage: an unique way of secure payments that at the same time protects personal integrity.

Torsgatan 13C56130 Huskvarna

RedovisningsbyråVi gör det vi är bra på – ni koncentrerar er på det ni är expert på.

Olof palmes gata 1111137 Stockholm

Sonder är managementkonsulter med ett gemensamt syfte och fokus: Att vara partner i våra kunders utveckling i en alltmer komplex värld. Vi är övertygade om att agila grundvärderingar och nya sätt att leda och organisera är avgörande framgångsfaktorer. Vi har verkat i denna transformation under flera år, och har stöttat en rad organisationer i deras utveckling mot en mer nätverks- och teambaserad organisation. Vi lever också som vi lär – och driver vårt företag baserat på agila principer.

Sankt eriksgatan 7611320 Stockholm

Sharp Cookie Advisors är en affärsjuridisk byrå som fokuserar på tekniska och digitala marknader (internet, programvara, digitala medier, moln och mobila applikationer).Vi vet vad som krävs för att växa ett företag, hålla sig kompatibla och använda teknik på ett så lagligt effektivt sätt som möjligt. Vårt team av jurister kommer att arbeta med dig och ditt team för att uppnå dina mål på det snabbaste och mest kostnadseffektiva sättet så att du kan fokusera på att växa ditt företag.

Vallgångsvägen 980270 Gävle

Vi hjälper er med:Vi genomför och eller deltar i ombyggnads och nya projekt inom maskinteknik, rör, pannor m.m. inom alla industrier.Vi arbetar ibland som montageledare & projektledare både i beställar ledet och åt företag som levererar utrustning inom process-, pappers-, värmekraft-, mekanisk-, samt livsmedelsindustrin.Vi samarbetar med konsulter inom olika branscher samt bedriver intern och extern utbildning inom underhållsteknik, organisationsutveckling, underhållsfilosofi m.m.

Norevägen 5918264 Djursholm

Vi hjälper företag och organisationer i projektarbetet. Vi gör det som erfarna projektledare, med kvalificerade projektledarutbildningar och med tjänster för att uppnå fler lyckade projekt. Varför anlita oss: Vi har 20 års praktisk erfarenhet av att ha genomfört över 20 framgångsrika projekt inom många olika branscher och inom olika stora företag och organisationer. Vi samarbetar med ett av de mest erfarna företagen vad gäller tjänster och kurser inom projekthantering och projektledning.

Kungsgatan 6411122 Stockholm

Vi är kvalificerade och erfarna affärssystemkonsulter och ekonomikonsulter med kompetens inom flertalet affärssystem. Maconomy, Unit4 ERP (Agresso) och Visma PX är vi experter på. Vi ser till att du får rätt affärssystem, rätt processer och rätt kompetens. Tid- och projektintensiva verksamheter är vår specialitet.

Lyckselevägen 416267 Vällingby

Optimera din organisations potential med vår expertis! Som ledande organisationskonsult erbjuder vi skräddarsydda strategier för effektivitet och tillväxt. Med fokus på ledarskap och medarbetarskap hjälper vi dig att navigera genom förändring och nå framgång. Låt oss vara din partner för framtidens prestationer.