Vägbeskrivning

föreningsstämma

gav 22346 företag
Karta
 • Drottninggatan 2
  11151 STOCKHOLM
  Visa vägbeskrivning
  077-520 01...
  Visa nummer
  Stängt
  En rikstäckande service- och intresseorganisation för Sveriges bostadsrättsföreningar. Bostadsrätternas uppdrag är att genom medlemskap stödja, hjälpa och utbilda de engagerade personer som valts till ett förtroendeuppdrag i en bostadsrättsförening. Vi vill underlätta styrelsearbetet i största möjliga mån och har framgångsrikt hjälpt föreningar med detta sedan 1921. Vi är stolta över att drygt 8 900 bostadsrättsföreningar är medlemmar hos oss idag.
 • Drottninggatan 104
  11160 STOCKHOLM
  Visa vägbeskrivning
  08-24 83...
  Visa nummer
  (7
  Öppet
  Sitt inte uppe hela natten för att ordna din redovisning.Låt oss ta hand om allt.Aktiebolagstjänst startade sin verksamhet 1979 hjälper sina kunder i första hand med redovisning och bolags- och föreningsrättsliga frågor i allt från bildande till likvidation. Idag arbetar vi också med lönehantering, registrering av varumärken över hela världen.Vårt kontor ligger centralt på Drottninggatan 104 i Stockholm. Omfattande information hittar du på vår webbplats www.ab.se.
 • Barkvägen
  54164 SKÖVDE
  Visa vägbeskrivning
  0500-43 69...
  Visa nummer
  Brf Fjärilen är en bostadsrättsförening i stadsdelen Södra Ryd i Skövde. I Fjärilen hittar du ett boende med bra miljö och verkligt låga hyror.I föreningen finns t.ex. solarium, bilmek-garage, inbyggd biltvätt och snickarbod. I kvartershuset finns samlingslokal och bastu. Efter bastun kan du slappna av en stund i relaxavdelningen.I föreningen finns också en övernattningslägenhet med vardagsrum, sovrum och kök som står till förfogande för långväga gäster till föreningens medlemmar.
 • Beryllgatan 11
  42659 VÄSTRA FRÖLUNDA
  Visa vägbeskrivning
  031-29 40...2
  Visa nummer
  Föreningen finns i Tynnered i Västra Göteborg. Vi ligger mitt i ett gytter av badplatser, båthamnar, strövområden, idrottsanläggningar, affärscentrum, skolor, förskolor och med utmärkta kommunikationer till övriga Göteborgs pulserande stadsliv.
 • Ottsjö Högåsvägen
  83796 UNDERSÅKER
  Visa vägbeskrivning
  0647-342...
  Visa nummer
  Utsikten från stugorna i Ottsjö fjällby är en av de vackraste i fjällvärlden. Med skid-, vandrings- och skoterleder några hundra meter från dörren sätter bara fantasin gränser för möjligheterna till upplevelser för stora och små äventyrare. I byn finns även flera företag som erbjuder guidade turer med hundspann, skoter, skidor eller snöskor och en liten lanthandel med stort sortiment.
 • Västerliden 7D
  56133 HUSKVARNA
  Visa vägbeskrivning
  070-258 03...
  Visa nummer
  Bostadsrättsföreningen Majstången ligger vackert beläget vid järnvägsstationen och Folkets park i södra delen av Huskvarna. Flera av föreningens 161 lägenheter har utsikt över Vättern och Huskvarna dalen. Huskvarna är vida känt som ”staden i den gröna dalen”.
 • Norraby 1326
  26875 TÅGARP
  Visa vägbeskrivning
  070-609 99...
  Visa nummer
  Öppet
  Hej och välkomna till Landskrona Murarna. Vi är ett litet företag med bred kompetens och yrkeskunnande. Efter 30 år i branschen gör vi jobb åt samtliga kunder som behöver våra tjänster små som stora inget jobb är för litet. När ni ringer eller skriver är det jag Tommy som svarar det är även jag som kommer och pratar igenom arbetet samt skriver offert och utför beställt arbete till er. Givetvis har jag ett väl inarbetat samarbete med samtliga yrkesgrupper för total entreprenad om så önskas. Hjärtligt välkomna Landskrona Murarna //Tommy
 • Ledebursgatan 3
  21155 MALMÖ
  Visa vägbeskrivning
  010-101 84...
  Visa nummer
  Öppet
  FASTIGHETENS BYGG & PROJEKTLEDARE Vi hjälper Brf Styrelsen och fastighetsägare med att utföra TRYGGA entreprenader genom korrekta upphandlingar och bra projekt och byggledning på plats Förstudier Upphandling Bygg & Projektledning Besiktning Besiktning relining Vanliga uppdrag: Stambyte tappvatten Stambyte avlopp Relining Fasadrenovering Renovering bruksfogar Takbyte Fönsterbyte Dränering grundmur o källare
 • Box 141
  65104 KARLSTAD
  Visa vägbeskrivning
  070-239 33...
  Visa nummer
  Brf. Åsen ligger på Östra Stenåsen i Kul. Vi har 84 lägenheter alla i radhus med egen trädgård! Det är ett lungt område med närhet till skogen och centrala Kil.
 • Sankt Göransgatan 102
  11245 STOCKHOLM
  Visa vägbeskrivning
  070-314 85...
  Visa nummer
  Fleminggatan i nedre kanten, Mariebergsgatan snett upp mot höger. S:t Görans kyrka syns till höger. De tre byggnaderna i rött tegel med ljusgrå plåttak är Brf Herden 8.
föreningsstämma gav 22346 företag
Static map