Se på karta

fönsterputsning nacka 

gav 3034 företag inom detta område

Skiffervägen 655303 Jönköping
logo

Företaget finns i Jönköping men välkomnar kunder från Nacka.

Vi är flyttfirman som hjälper er vid flyttning inom Sveriges gränser. Ska ni flytta till en ny stad, flytta bohag eller ömtåliga och värdefulla varor mellan städer hjälper vi er. Vi samordnar flyttning inom Sverige längs hela E4:an, väg 40 och södra Sverige varje vecka, vilket ger våra kunder förmånliga priser! Skall du t.ex. flytta mellan Stockholm - Göteborg , Stockholm - Malmö , Göteborg - Stockholm eller liknande. June Express har lång erfarenhet av att flytta mellan städer i Sverige.

(4.8)

Skarpövägen 5513232 Saltsjö-boo
logo

Smutsiga fönster? Vi utför fönsterputs åt privatpersoner liksom företag. Kontakta oss för mer information och offert redan idag!

(4.8)

Sturegatan 33A17231 Sundbyberg
logo

Företaget finns i Sundbyberg men välkomnar kunder från Nacka.

Städhjälp i Stockholm, Uppsala & VästeråsStädat med Rent samveteVardagsfrid skapar en bekymmersfri vardag genom städhjälp i Stockholm, Västerås och Uppsala.

Brantvägen 313342 Saltsjöbaden
logo

Välkommen till Personia – ditt val för professionella tjänster sedan 2016. Vi är specialister inom städning, flytthjälp, hantverk och trädgårdsskötsel. Med en gedigen erfarenhet sedan 2016 har vi vuxit till att bli en av de främsta företagen inom vår bransch. Vi förstår vikten av att erbjuda högkvalitativa tjänster, och därför är vår personal alltid noggrant kvalificerad för att utföra sina uppgifter på ett säkert och smidigt sätt.

Beckasinvägen 3813144 Nacka
logo

Vi hjälper dig med allt du behöver inom städ! Ett tryggt & hållbart val. Med utbildad personal och schyssta villkor finns Lantz Städ & Service här för dig Vi har kollektivavtal och strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren och vara den bästa leverantören av tjänster och produkter till våra kunder!Vi utgår alltid efter dina behov!

Älta idrottsväg 10A13833 Älta
logo

Välkommen till oss på Euro Floor Care. Vi är stolta över att kunna erbjuda dig eller ditt företag våra tjänster. Baserat på effektiv noggrannhet, personligt ansvar och mångårig erfarenhet av städservice levererar vi ett fläckfritt resultat genomförd med stor servicevilja och arbetslust. Vi är ett städbolag som ställer höga krav på miljövänlighet. Som exempel måste de kemikalier vi använder klara kriterierna för Bra miljöval, Falken, Naturskyddsföreningen eller Svanen.

Uppsala
logo

Företaget finns i Uppsala men välkomnar kunder från Nacka.

Vi är specialister på maskinsopning. Vi erbjuder tjänster såsom sandupptagning, byggstädning, garagesopning & gatusopning i Uppsala, Stockholm och Mälardalen! Välkommen att kontakta oss!

Vinkelvägen 1513251 Saltsjö-boo
logo

FLH​ FLÄCKFRITT, Lokalvård & Hemnära tjänster AB är ett nyetablerat städbolag i Stockholm som erbjuder olika typer av städ- och hemnära tjänster till konkurrenskraftiga och marknadsmässiga priser både för privatpersoner och företag, bostadsrätts- och hyresrättsföreningar.

Fisksätra Torg 1613341 Saltsjöbaden
Hästholmsvägen 2813130 Nacka
Storkällans väg 313840 Älta
Nacka Strand 13151 Nacka Strand
Barnhemsvägen 613146 Nacka
Ringvägen 5B13339 Saltsjöbaden
Ekuddsvägen 1313138 Nacka
Laxgatan 813343 Saltsjöbaden
Blåbärsstigen 913251 Saltsjö-boo
13304 Saltsjöbaden
Barnhemsvägen 1113146 Nacka