Se på karta

fönster helsingborg 

gav 222 företag inom detta område

Mikasystems & Solutions AB

Rundgången 2225452 Helsingborg

Tillverkning och försäljning av glasfiberarmerade nät/ MIKANÄT, cellulosa polyester armeringsduk/ fiberduk, rullning och skärninga av olika produkter.

NP Nilsson Trävaru AB

Bergavägen 1725466 Helsingborg
logo

NP Nilsson är en regional bygghandelskedja med ca 190 anställda som omsätter ca 700 mkr. Huvudfokus ligger på byggproffs och den medvetne konsumenten. Företaget verkar i södra Sverige där man genom leveranser och butiker når kunder i hela regionen med fokus på kuststräckan från Malmö till Halmstad. Huvudkontor och logistikcenter finns i Grevie medan de 7 bygghandelsbutikerna finns i Båstad, Grevie, Halmstad, Helsingborg, Laholm, Osby och Ängelholm.

Anderssons Snickeri

Hässlundavägen 9925356 Mörarp
logo

Med 24 års erfarenhet i snickeribranschen utför Anderssons Snickeri renoveringar, ombyggnader, tillbyggnader eller bygger nytt utifrån dina önskemål och behov. Vi åtar oss såväl mindre som större byggprojekt. Vill du så hjälper vi även till att ordnakontakten med övriga hantverkare som kan behövas för bygget som t ex elektriker, rörmokare, kakelläggare och målare.

AB E.W. Paulsson

Rosenlundsvägen 1425354 Mörarp
logo

BOLIST Fleninge

Fleningevägen 27025477 Fleninge

Helsingborgs Finsnickeri AB

Trintegatan 2A25368 Helsingborg
logo

Välkommen till Helsingborgs Finsnickeri.Kontakta oss vid frågor kring snickerier hemma eller på kontoret. Vi finslipar din idé!

Slöjd o. Finsnickeri

Frillestadsvägen 425353 Påarp
logo

Mitt namn är Lennart Nilsson och jag driver företaget Slöjd & Finsnickeri sedan 1994. Jag finns i Påarp utanför Helsingborg och har nöjda kunder i hela Norden.

Höganäs Specialsnickeri

Metallgatan 626339 Höganäs
logo

Företaget finns i Höganäs men välkomnar kunder från Helsingborg.

Vi tillverkar allt inom snickeri. Även en lackverkstad där vi sprutmålar både nytillverkade och gamla snickerier. Välkommen!

Glaskedjan Helsingborg-Glasmästeri

Ängelholmsvägen 3825442 Helsingborg
logo

Vi är ditt lokala glasmästeri som gör allt inom glas!Vi hjälper dig med:- Glasreparationer- Nya fönster och dörrar- Glasräcken och trappglas- Duschlösningar och bastuglasVi har många års erfarenhet från glasbranschen och vi hjälper dig som kund med allt från små till stora projekt.Varmt välkomna till oss!

Rena Fönster Sverige AB

(4.94)

Välluvsvägen 425351 Påarp
logo

Tillsammans innehar våra medarbetare mycket lång erfarenhet inom alla typer av fönsterputsning, traditionell, med renvatten eller från skylift. Vi har provat det mesta!Vi vill vara det självklara valet när Ni skall välja fönsterputsare. Vi är vänliga, noggranna och effektiva. Våra medarbetare tillåts ta stort personligt ansvar. Vi vill att alla våra kunder skall kunna användas som referenser!

Olssons Bil & Maskinverkstad AB

Pilgatan 27261 Gärsnäs
logo

Företaget finns i Gärsnäs men välkomnar kunder från Helsingborg.

Mekanisk verkstad. Tillverkning och svetsning av detaljer i aluminium, rostfritt och järn.Mycket av det vi gör är specialtillverkning, kort sagt vi löser de problem vi ställs inför.Välkommen att kontakta oss!

Persson & Glimstedt, AB

Chistinelundsvägen 26365 Viken

Bmp Sweden AB

Karbingatan 2225467 Helsingborg

Bengtsson, Andreas

Stensögatan 5025732 Rydebäck

FBM Måleri AB

Enskiftesgatan 1225477 Fleninge

Fönsterexperten i Sverige AB

(4.86)

Bryggerivägen 14225341 Vallåkra

IMAB Hallands Industrimaterial AB

Planteringsvägen 1125230 Helsingborg
logo

Välkommen till IMAB

Engströms Isolering AB

Gravörgatan 2225360 Ramlösa
logo

Vi är ett litet familjeföretag som funnits i branschen sedan över 60 år tillbaka och drivs nu av tredje generationen Engström. Vi utför teknisk rörisolering, plåt, skummning, cellgummi. Vi isolerar allt inom VS, ventilation och kyla.

Teqton Sweden AB

Bergavägen 1B25466 Helsingborg
logo

Teqton – högteknologiska golvlösningar…Teqton är specialister inom rådgivning, beräkning och läggning av alla typer av betonggolv för alla former av lager-, butiks-, produktions- och industrigolv.

Akustikmontage NV Skåne AB

Fraktgatan 925464 Helsingborg
logo

Vi erbjuder en totallösning. Som specialister på undertak och akustikmontage kan vi utforma en lösning åt flertalet varierande kunder. Vi arbetar mot flera olika sorters organisationer, till exempel företag, skolor & daghem, butiker & varuhus, industrier, restuaranger & storkök, byggentreprenörer, kommuner och fastighetsägare. Vi är baserade i Helsingborg, men har stora delar av Skåne som arbetsområde.

Svenska Neptun AB

(2.13)

Grustagsgatan 1325464 Helsingborg
logo

På Neptun vet vi vad vardagslycka är. Ibland är den ett inomhusbad i vacker design och med rätt finesser, ibland är den ett spabad utomhus med massagefunktioner och digitaliserade lösningar. Oavsett så har vi det bad som passar dig och din familj.

Dennis Kakel

Landskronavägen 2425232 Helsingborg
logo

Dennis Kakel i Helsingborg är en specialistbutik inom byggkeramiken som startade 1994. Vi erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av keramiska plattor, mosaik och marmor, till konkurrenskraftiga priser. Hos oss hittar du även det mesta till ditt badrum! Badrumsinredningar som badrumsmöbler, duschar och badkar.

ASSA ABLOY Entrance Systems AB

Lodjursgatan 1026144 Landskrona
logo

Företaget finns i Landskrona men välkomnar kunder från Helsingborg.

ASSA ABLOY Entrance Systems är världens mest mångsidiga leverantör av automatiska entrélösningar för dina byggnaders framsida, baksida och insida. Med ett heltäckande synsätt på flödet av människor, varor och fordon skapar vi säkra, praktiska, trygga och tillförlitliga automatiska entrélösningar - med bästa möjliga balans mellan kostnad, kvalitet och livstidsprestanda.

AKTIVI - Byggkonsult & Fastighetskonsult

Ledebursgatan 321155 Malmö
logo

Företaget finns i Malmö men välkomnar kunder från Helsingborg.

FASTIGHETENS BYGG & PROJEKTLEDAREVi hjälper Brf Styrelsen och fastighetsägare med att utföra TRYGGA entreprenader genom korrekta upphandlingar och bra projekt och byggledning på platsFörstudierUpphandlingBygg & ProjektledningBesiktningBesiktning reliningVanliga uppdrag:Stambyte tappvattenStambyte avloppReliningFasadrenoveringRenovering bruksfogarTakbyteFönsterbyteDränering grundmur o källare

Contractor Scandinavia AB

(4.5)

Västra sandgatan 625225 Helsingborg
logo

Med ett starkt och kompetent team kan vi ta oss an projekt i olika storlekar för att förverkliga er vision.-ALLT INOM RENOVERING-Kontakta oss idag för att ta reda på mer om vad vi kan erbjuda er.