Se på karta

fönster östersund 

gav 95 företag inom detta område

(4)

Hagvägen 1283148 Östersund
logo

K-Bygg är mer än bara en bygghandel. Hos oss hittar du allt inom bygg samlat under ett och samma tak: produkterna, specialisterna, tjänsterna och mycket mer. Vi servar både proffskunder och konsumenter.

Nifsåsvägen 983152 Östersund
logo

Bragator gör allt inom hus och mark.Vänd er till oss när det gäller stensättningar, markabeten, husgrunder, dräneringar, nybyggnationer av hus, ombyggnationer, takrenoveringar, fönsterbyten m.m.

Skiftesvägen 5D83148 Östersund
logo

Vi är ett glasmästeri som hjälper er med bilglas, altaninglasningar, markiser och persienner, fönster m.m.

Postvägen 183432 Brunflo
logo

Som ni alla vet så har vi bytt namn till Jämtfönster & Montage AB, men vi kommer att jobba precis som förut och med samma svenska kvalitet på våra fönster. Det som är nytt från vår sida är att vi levererar fönster utan mellanhänder direkt från fabrik till dig som kund.

Böle 32083293 Frösön
logo

En professionell byggfirma!

Odenskogsvägen 3183148 Östersund
logo

En rejälare proffsbygghandel

Vålbacken 14083498 Brunflo
logo

Tegel brinner inte - Tegel rostar inte - Tegel ruttnar inte -

(3)

Odenskogsvägen 3683148 Östersund
logo

Vi gör allt från entreprenader, bilrutor, fönsterglas och aluminiumpartier till skyddsgaller och inglasning av balkonger.

(4.67)

Trådvägen 883152 Östersund
logo

Byggvän AB är sedan starten 1986 ett verksamt uthyrningsföretag som levererar och monterar byggnadsställningar och skylifts till företag inom byggbranschen. Vi tillhandahåller just den byggnadsställning du behöver. Lång erfarenhet inom branschen. Välkommen att kontakta oss.

Södra Gävlevägen 1681845 Hedesunda
logo

Företaget finns i Hedesunda men välkomnar kunder från Östersund.

Vårt mål på NordDesign Kök är att kunna erbjuda alla sitt drömkök. Köket har fortsatt att ha en betydande roll i hemmet. Det är runt köksbordet vi idag väljer att umgås med familj och vänner. Men för många är ett nytt kök förknippat med höga kostnader och mycket arbete men det är detta vi vill ändra på. Smart köksrenovering Vi tillverkar nya luckor och lådor till alla kök! Oavsett om man vill byta färg, stil eller ha nya funktioner och lösningar så är ett nytt kök ofta associerat med mycket jobb och höga kostnader. Just därför har vi valt att fokusera på vad vi kallar smart köksrenovering. Det innebär att man behåller sina befintliga stommar och byter ut det som syns samt lägger till de funktioner man saknar. All vår tillverkning samt de nya lösningar och funktioner ni önskar måttanpassas utifrån ert befintliga kök. Ett exempel på detta är att byta sin förvaring i grytskåpet mot nya mjukstängande lådor.

Bruksgatan 586433 Matfors
logo

Företaget finns i Matfors men välkomnar kunder från Östersund.

Vi är ett specialföretag som arbetar med puts, murning, läggning av stengolv och fasadrengörning och mindre byggnadsarbeten i samband med större puts och murentreprenader. Vi arbetar mot kommunala fastighetsbolag, privata fastighetsbolag, församlingar och byggentreprenörer.

Odenskogsvägen 183148 Östersund
logo

Kom in till oss; Vi pratar inte bara plattor. Känsla, ytor, strukturer och storlekar är också viktigt och i slutändan det som skapar just det badrum du har drömt om. Har du svårt att visualisera rummet framför dig så kan vi självklart rita upp det åt dig så du får en klarare bild av hur slutresultatet kommer se ut. Låt oss vara med och forma ditt badrum med spakänsla och din hall eller ditt kök med unika plattor.

Arenavägen 383158 Östersund
Storsjöstråket 2083156 Östersund
Sikvägen 7483253 Frösön