Om Fäviken Egendom AB

På Fäviken är vi passionerade i vårt sätt att se på råvaran och ödmjuka inför de fantastiska möjligheter Jämtland, Tröndelag och framförallt Kallbygden ger oss i vårt arbete. Vi gör som man alltid gjort på Jämtlands fjällgårdar, vi följer årstidernas variationer och traditioner. Vi lever med bygden.

Fävikens kretslopp

Under sommar och höst, skördar vi det som växer på våra marker och förädlar dem med metoder som vi återupptäckt ur vår rika matlagningstradition eller själva upptäckt i sökandet efter att bevara råvarans unika egenskaper. Vi bygger upp förråden inför den mörka årstiden, torkar, saltar, syltar, saftar och syrar.

Efter skörden tar jaktsäsongen vid, en viktig tid då vi tar hand om allt det exceptionella som fjällvärlden ger oss. När vår och sommar återvänder är förråden tomma och Fävikens kretslopp börjar på nytt.

Övernatta

Våra rum är för närvarande fullbokade till slutet av juni 2018. För alternativa övernattningsmöjligheter, var vänlig kontakta oss via mail.

Fäviken Magasinet är en restaurang som erbjuder middagsgäster möjlighet att övernatta. Vi har ett fåtal rum, alla är anpassade för två personer. Rum med frukost kostar 2.500 kronor.

Boka ditt rum i förväg eftersom vi endast kan erbjuda övernattning för ett begränsat antal gäster.

Incheckning sker 17:00 och utcheckning efter frukost, dock senast 11:00. Samtliga rum har eget handfat och i direkt anslutning finns gemensamma duschar, toalett och bastu. Frukost serveras klockan 09:00 i Magasinets matsal. Om ni behöver lämna oss tidigare förser vi er med en frukostpåse att ta med.

Boka bord

Vi är fullbokade till slutet av juni 2018.

Om du vill bli uppskriven på väntelistan, skicka oss ett mail med vilka datum ni är intresserade av och hur vi kan kontakta er till info@favikenmagasinet.se.

Vi kommer öppna för reservationer för sommar och höst 2018 den 1:e April 2018.

På Fäviken betalas maten i förskott, lite som en konsertbiljett. Den summa som debiteras när vi bekräftar en bokning är inte återbetalningsbar.

Eventuellt boende och dryck betalas på plats som vanligt.

För att göra en bokning, klicka på länken nedan för att se samtliga tillgängliga datum och bord.

Innan du kan gå vidare och bekräfta en bokning kommer du vara tvungen att klicka i en ruta där du godkänner våra villkor. Läs gärna vad som står där innan du går vidare, våra bokningsrutiner skiljer sig markant från de som används av de flesta andra restauranger.

Middag i Matsalen

Matsalen i Magasinet har 16 platser fördelat på 5 bord, sällskap mellan två och 6 personer kan boka bord här.

Middag vid Slagbordet

Slagbordet har plats för totalt 8 personer och här sitter man antingen tillsammans med andra sällskap, eller så bokar man det för en enda grupp som fyller hela bordet.

Menyn och servicen är exakt likadan vid slagbordet som i Matsalen.

Menyn på Fäviken kostar 3000 kronor och betalas i förskott vid konfirmering av er bokning.

Dryck väljs och betalas på plats, vi hjälper er gärna att sätta ihop ett dryckespaket, då tillkommer 1750 kronor per person.

Bildgalleri

  • Fäviken Egendom AB Restaurang, Åre - 1
  • Fäviken Egendom AB Restaurang, Åre - 2
  • Fäviken Egendom AB Restaurang, Åre - 3

Fäviken Egendom AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Fävikens Egendom AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

24.05.1973

Org.nr:

5561809772

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

1500 - 2999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

82300 Arrangemang av kongresser och mässor

Exekutiva befattningar/Administration