Se på karta

färskfoder 

gav 1969 företag inom detta område

Be Gun's Hundservice

Stängt

(5)

Fågelsångsvägen 59753 Åtvidaberg
logo

Butik för din Katt, Hund, Fågel, Gnagare, Fisk, m.m.

Guddeby Gård AB

(4)

Guddeby 29044294 Ytterby
logo

Vår verksamhet består av försäljning av biobränsle och lanbruksförnödenheter samt drivande av ett jordbruk.Vi tillhandahåller biobränsle, häst- och djurfoder, vitaminer, utsäde och mineralgödsel för villan och lantbruket. Vi hjälper också till med grovfoderanalyser och foderstatsberäkningar.

Zoo.se Veterinärklinik Bromma-Blocks

Linnégatan 89D11523 Stockholm
logo

Djuraffär online, butik med veterinärklinik i Stockholm!Välkommen till Zoo.se som är en av Europas största djuraffärer. Nu med en större veterinärklinik och e-handel som levererar hem till dörren i hela Sverige.Butiken är på 2000 m2 med söta djur och en stor akvarieavdelning. I butiken har vi ett stort sortiment av djur, burar, fiskar, akvarium, foder och alla tillbehör.

Ingvallstorp Häst och Fritid

Ingvallstorp 164193 Katrineholm
logo

-Allt för ryttare, häst och hund.

Zoo.se Bromma-Blocks

Stängt

Linnégatan 89D11523 Stockholm
logo

Vårt koncept är enkelt: #nl#Kunskap, Service & Kända Varumärken till Rätt Pris. #nl#- I Kliniken, Butiken och Online

Willab AB

Hålarpsvägen 1526962 Grevie
logo

Willabs sortiment av produkter inom kategorin Agro spänner över de flesta förnödenheter som kan behövas på en gård, liten som stor. Vi har ständig fokus på hög kvalitet för att underlätta och spara tid i vardagen för våra kunder. Tack vare våra kontakter över hela världen kan vi erbjuda kvalitetsprodukter och vi ligger i framkant med vår produktutveckling.

Ormar & Sånt / Ängelholms Zoologiska

Stängt

(4.71)

Östergatan 4426230 Ängelholm
logo

Alunda Veterinärstation

Stängt

Centrumvägen 774731 Alunda
logo

Ambulerande verksamhet för lantbrukets djur och häst samt mottagning för smådjur.Liten personlig klinik på landet med mottagning för smådjur på eftermiddagarna måndag, tisdag, torsdag och fredag efter tidsbokning.Drop-in för vaccinationer tisdagar 17-20.Butik med Hill´s och Specific´s foder mm. Öppen vardagar 12-17.Akuta och planerade besök på lantbruksdjur och häst efter telefonkontakt.Ring helst 8-9 på morgonen för tidsbokning.Ägs och drivs av legitimerad veterinär Christina Svedberg

Mackes Zoo & Fritid

Stängt

(5)

Skånevägen 3229434 Sölvesborg
logo

I vår fräscha lokal med stort utbud och brett sortiment hittar du det mesta till både dig och din fyrbenta vän. Bra kvalitetsfoder till hund och katt finns i hyllorna, tugg av alla dess slag, halsband, koppel, täcken m.m I vårt smådjursrum hittar du bl.a chinchillor, kaniner och olika sorters fåglar. Ett mindre utbud av reptiler finns. Saltvatten eller sötvattensfiskar? Kom in och titta och se vad som skulle passa dig, även en avdelning för jakt och fritid finns i sortimentet.

Lekextra

Stängt

(4)

Kungstorget 245333 Lysekil
logo

Stort utbud av leksaker!Foder och tillbehör till hund, katt, fågel fisk och smådjur samt tillbehör till häst.Vi strävar alltid efter att uppnå kundens önskningar. Har vi inte saker hemma försöker vi att ta hem det.Varmt välkomna till oss!

Örkelljunga Lantmannaaffär AB

Öppet

(2)

Drakabygget 125628692 Örkelljunga
logo

Sedan Örkelljunga Lantmannaaffär startades för 80 år sedan har det hänt en hel del. Företaget har gått från att enbart vara inriktade mot lantbruk, till att jobba med nya målgrupper som djurägare, villaägare, småföretagare och byggare på både hemmafixar- och proffsnivå.

Hönryds Kvarn

Stängt

Hönryd 11031190 Morup
logo

Hönryds Kvarn AB hittar du i Morup mitt i Halland emellan Varberg och Falkenberg, ute vid havet.Vi lagrar in- samt köper och säljer spannmål till jordbruk och vi har egen tillverkning av djurfoder samt återförsäljer foder på bulk och i butik på kvarnen. Vi säljer Bränslepellets till hushåll och företag. I vår butik på kvarnen hittar du det mesta inom trädgård, häst och husdjur, samt foder för får och höns m.fl. Välkommen, vi hoppas du skall trivas med oss på Hönryds Kvarn!

Djurens Värld Bellevue

Stängt

Bellevuevägen 2921772 Malmö
logo

Djurens Värld Bellevue är en mindre och mer personlig butik med foder och tillbehör till hund och katt, men har även ett mindre sortiment till smådjur, fisk och fågel.Har vi inte det du söker beställer vi gärna hem det! Vi satsar mycket på service och kvalitet, och utför även kloklippning på hund, katt, smådjur. Varmt välkommen att kontakta oss eller besök vår butik.

Wij Maskincenter AB

Stängt

Brömsvägen 1781630 Ockelbo
logo

Wij Maskincenter är känd som verkstaden som klarar det mesta.Företaget erbjuder service och reparationer, både i verkstad och ute i fält med fullt utrustade servicebilar och våra högkompetenta mekaniker.

Tines Hundklipp

(4.6)

Solhemsgatan 1972335 Västerås

Veterinärkliniken Tusen och en Katt

Stängt

Centrumvägen 1956161 Tenhult
logo

Veterinärkliniken Tusen och en katt i Tenhult bedriver verksamhet för hundar, katter och mindre sällskapsdjur. Förutom mottagning finns på kliniken operationsavdelning, röntgen och mindre laboratorium.

Morrhåret Hundsport AB

Stängt

Stora Torget 159230 Vadstena
logo

Egendesignade Halsband & leksaker. Hög Kvalitet, tillverkade i vår butik iVadstena. Skandinaviska narvläder & svensk garvade skinn ! Miljöklassade !

Darvelids hund- och kattmottagning

Öppet

(4.6)

Brogatan 2933433 Anderstorp
logo

Välkommen till Darvelids hund & kattmottagning en liten, personlig veterinärklinik med stort personligt engagemang. Vi som jobbar här är Anna och Urban Darvelid, båda är utbildade veterinärer.Vi tar emot dig och ditt djur i en lugn och trygg miljö, och ser till att det alltid är samma veterinär du träffar. Hos oss är det du och ditt djur som står i fokus.Vi hoppas och gör allt för att ni ska känna er trygga och välkomna till oss.

Allboden Strängnäs AB

Stängt

(5)

Lärlingsvägen 564541 Strängnäs
logo

Allboden är en mångsidig butik där du kan hitta foder, leksaker och tillbehör till ditt husdjur och även häst. Du kan även hitta trädgårdsartiklar, högtryckstvättar, snöskyfflar m.m. i butiken.

Vimmerby Foder AB

Stängt

Turbingatan 859840 Vimmerby
logo

I vår butik hittar Du svensktillverkat foder av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Vi säljer foder till hästar och smådjur samt till lantbruket (kor, grisar, höns m.m.).

Veterinärkliniken Arken Zoo Malmö

Stängt

Topplocksgatan 9E21241 Malmö
logo

Hos oss jobbar fyra veterinärer och en legitimerad djursjukskötare. Hos oss får du hjälp och konsultation i ditt husdjurs alla livsskeden. Vi har bred kompetens och är speciellt fokuserade på munhälsa och tänder. Vårt breda nätverk av Vettriskliniker i Sverige hjälper oss även med de lite mer utmanande besökarna. Vettris är en familjär veterinärklinik och hos oss är varje pälskling en viktig besökare.

Orga Kvarn AB

Öppet

Orgavägen 661731 Skärblacka
logo

Vi är ett företag som under många generationer levererat högkvalitativa produkter. Hos oss får du personlig service och snabb leverans. I en butik ansluten till kvarnen kan du handla bl.a. mjöl av alla sorter, djurfoder, vitaminer, mineraler till alla djur, te i lösvikt, nymalet kaffe från egen kvarn. Fogas sortiment på djurtillbehör och presentartiklar .m.m.Varmt välkomna önskar vi på Orga Kvarn.

Pixies Djurshop

Stängt

(5)

Hägerstensvägen 17512653 Hägersten
logo

Butiken med det lilla extra erbjuder ett brett sortiment och ett brinnande intresse för just ditt djur. Vi inriktar oss på hund och katt men har även för fågel och smådjur. Det finns även foder/frystmat till fisk och orm. Har vi inte det ni efterfrågar så beställer vi gärna hem det.Välkommen både fyrbent som tvåbent!

Ljungs Foder

Stängt

Alingsåsvägen 1552441 Ljung
logo

Ljungs Foder är ett familjeföretag som jobbar med försäljning av produkter till lantbruk. Vi har ett brett sortiment till Häst Hund och Katt. I vårt sortiment hittar du även det mesta du behöver för din trädgård.

Kgl-Produkter

Öppet

Mallbacken 32068697 Lysvik
logo

Hos oss hittar du tillbehör för Stall, Gård, Hagar. Lunchboxen och Lunchgrinden är våra egna uppfinningar som vi tillverkar själva sedan 2001. Har du funderingar kring hö utfodringsautomater kontakta oss, vi har ett stort kunnande.Vänd er med förtroende till oss.Lunchboxen är mönsterskyddad och registrerad på Patentverket. Våra leverantörer är DeLaval, Willab, blundstone sverige, Safefloor.Vi har haft webbförsäljning sedan 1994.Välkommen in i butiken.