Se på karta

färjetrafik 

gav 867 företag inom detta område

Kvarken Ports Ltd

Öppet

Umeå hamn 91332 Holmsund
logo

Kvarken Ports is a company combining the ports of Umeå and Vaasa as a single joint venture. The aim of this co-operation is to develop the ports’ market position in the Baltic Sea trade. Kvarken Ports is also aiming to attract attention as a high-quality and environmentally friendly port pair.

Copenhagen Malmö Port

Terminalgatan 1821124 Malmö
logo

Copenhagen Malmö Port är ett dansk-svenskt hamnbolag som svarar för driften av Köpenhamns hamn och Malmö hamn.

Karlshamns Hamn AB

Södra stillerydsvägen 11637431 Karlshamn
logo

Karlshamns Hamn är den expansiva storhamnen i sydöstra Sverige. Hamnen är också en av Sveriges största hamnar och har en allt mer betydande position i sydöstra Östersjöområde. I synnerhet när det gäller transporter i öst-västlig riktning. Skogs- , Enhetslast med färja och i container, energi samt lagring och omlastning är hamnens huvudverksamheter. Karlshamn har ett strategiskt läge som logistiknod och lokalisering för, etablering, logistik, logistikutveckling, godsstråk etc. Här pågår expansion och här finns möjligheter för dem som har utvecklings- och expansionsbehov och -vilja. Karlshamns Hamn arbetar kundanpassat, med stor öppenhet och positiv attityd till nya tankar, upplägg, lösningar, samarbetsformer, utveckling, projekt etc.

Högstad Produktion AB

Högstad 61027 Vikbolandet
logo

Högstad Produktion AB är ett driftsbolag till gårdarna Högstad, Bylingstad, Sebbantorp och Stenö. Den första gården köptes 1997. Vår målsättning är att givetvis att utveckla gårdarna maximalt samtidigt som nya förvärv alltid är av intresse. Gårdarna drivs enligt kravs regler inklusive djurhållningen, totalarealen är cirka 750 ha, djurbeståndet består av 200 köttdjur och 6000 värphöns.

Styrsöbolaget Skärgårdsterminal

Saltholmsgatan 8342676 Västra Frölunda
logo

Vår verksamhet bygger på avtal med upphandlad trafik. Vi har för närvarande två uppdragsgivare, Västtrafik och Göteborgs Stad. Styrsöbolaget kör på uppdrag av Västtrafik passagerartrafiken med skärgårdsbåtar från Saltholmen till Södra skärgården och älvtrafiken med Älvsnabben och Älvsnabbare. Trafiken är upphandlad av Västtrafik som beslutar om trafikutbud och taxor. Fartygen ägs av Styrsöbolaget, förutom de båda nya pendelfärjorna för älvtrafiken som sattes i trafik under början av 2015 och ägs av Västtrafik. Dessa opereras av Styrsöbolaget på uppdrag av Västtrafik. Terminaler, bryggor och vänthallar tillhör som regel Västtrafik med undantag för fritidsöarna där lokala föreningar står som ägare.

Roslagens Sjötrafik AB

Nedre byvägen 6576017 Blidö
logo

Trivsamma skärgårdsbåtar - Konferenser - Båttaxi - Kick-Off - 1-100 pass - 1-22 knop - Snabba transporter - Stilla kryssningar - Guidade rundturer - Året runt charter - Fester - Bröllop - Mat & dryck - Fullständiga rättigheter. Sandhamn-Stavsnäs direktbåt 30 min.

Dalarö Sjötransporter AB

Mästerlotsens Väg 1313770 Dalarö
logo

Vi utför allt från rena taxibåtsresor till kryssningar och stora skärgårdsarrangemang i egen regi. Välkommen att kontakta oss!

Westerbergs Grus AB/Nordanvind

Barnholmsvägen 213973 Djurhamn
logo

Vi levererar allt från jord och sand till sten i Stockholms skärgård och Mälaren i huvudsak.

STENA LINE

Öppet

(2.06)

Emigrantvägen 2041327 Göteborg
logo

Välkommen till Stena Line! Låt oss köra dig till din destination medan du kopplar av ombord, njuter av god mat, dryck och underhållning.

STENA LINE

Öppet

Verkövägen 10137165 Lyckeby
logo

Stena Line är ett av världens största färjerederier med en modern flotta på 25 fartyg och Europas mest heltäckande linjenät bestående av 22 färjelinjer i skandinavien och runt Storbritannien.

Charm Charter AB

(5)

Strandvägskajen 1711456 Stockholm
logo

Njut av Stockholm med Charm Charter!

Cinderella båtarna

Öppet

(1)

Svensksundsvägen 1911149 Stockholm
logo

Stromma producerar upplevelser med målet att ge varje enskild gäst ett minne för livet. Upplevelserna är inriktade på rundturer, nöjen och aktiviteter för turister, närboende och företag där de historiska skärgårdsfartygen, moderna sightseeingbåtarna, sightseeingbussarna, de unika anläggningarna och det personliga bemötandet utgör de viktigaste komponenterna.

Jockes Dyk & Sjötjänst

Björnklo 857393 Tranås
logo

Kymendö Båttaxi & Sjötransport AB

Kymmendö 13770 Dalarö
logo

BOKA BÅTTAXI eller SJÖTRANSPORTVi kör i hela Stockholms skärgård.Vår båttaxi- och transportverksamheten startade på 90-talet med tillstånd för 12 passagerare.

Unity Line Limited Filial Sverige

Öppet

Bornholmsgatan 8C27139 Ystad
logo

Idag reser ca 340 000 passagerare och 250 000 lastbilschaufförer med Unity Line varje år och antalet ökar konstant.

Bastuflotten ReLaxa

Stocksunds hamnplan 118278 Stocksund
logo

Det finns få ställen som är lämpligare för filosoferande och diskuterande än en vedeldad bastu. Vi ger dig en oförglömlig upplevelse med ReLaxa, en bastuflotte i Stockholm som är strategiskt belägen vid Stocksunds Hamn strax norr om centrum. Ta med dig familj, vänner, kollegor, bekanta eller obekanta och upplev skärgården på ett helt nytt sätt genom att hyra en bastuflotte. Lämna gärna ett omdöme efter er upplevelse med oss.

Smågö Service AB

Smågö 59391 Västervik
logo

På Smågö bor det idag två familjer året runt, Kempe och Hultbergs. Vi i familjen Hultberg består av Paul, Anita och våra barn Emelie och Sebastian. Paul har sina rötter på Smågö och vi flyttade ut hit 1989.

Ängsholmen Rederi AB

Mårdvägen 716756 Bromma
logo

Ängsholmen Rederi AB är ett charterbåtsrederi som utför alla typer av skärgårdsevent med restauration ombord samt övriga båttransporter och båttaxi.

Arboga Rederierna

Engelbrektsgatan 570212 Örebro
logo

Arboga rederierna bedriver båttrafik på Hjälmaren, Hjälmare kanal från Örebro och Arboga. Vi gör trevliga guidade kryssningar med lunch, Räkkryssningar med trubadur, båtcharter för fester och utflykter mm. M/S Gustaf Lagerbjelke tar upp till 80 matgäster

Elektrofors AB

Ytterbyvägen 5418594 Vaxholm
logo

Välkommen till Elektrofors och Stockholms skärgård. Vi utför sjötransporter, sjökabelarbeten, bärgning av båtar, dykarbeten m.m. Vi utgår från Vaxholm men har hela Stockholms skärgård som arbetsfält.

Kättilö Båttransporter, AB

Evelundsvägen 1561596 Gryt
logo

Kättilö Båttransporter är ett företag som startades 1982 avWillis , Norma och Roine Andersson .Gryt tillhör Valdemarsviks Kommun och är beläget söder omNorrköping .Vi kör med 3 båtar som alla är byggda i aluminium .Fyrskär är konstruerad och byggd 2011/2012 av företaget Kewatec i Finland .Marie är ritad och byggd 1986/1987 av Jan Skerfe i Gryt .Paddan är byggd på Möja 1990 .Vintertid då det inte går att köra med båt , kör vi med svävare .

Rigondola AB

Norra vägen 2444440 Stenungsund

Rib Tours Göteborg AB

Adolf edelsvärds gata 1241451 Göteborg

Trafikverket

Holmön 1791803 Holmön

Käringön Strandlogi I Sverige

Käringön 47474 Käringön