Se på karta

färgborttagning 

gav 23 företag inom detta område

City Industriservice i Göteborg AB

J A Wettergrens gata 642130 Västra Frölunda
logo

Vi erbjuder professionella, kvalitetssäkrade tjänster inom högtryckstvättning, blästring, målning (fasadmålning, takmålning, industrimålning, rostskyddsmålning, brandskyddsmålning) och sanering (industri) i Göteborg. Våra kunder återfinns bland både företag, fastighetsägare, industrier, föreningar och privatpersoner.

Nord Fasad Pontus Johansson AB

Hällan 21882996 Jättendal
logo

Vi utför renovering av tegel- och putsade fasader, kakelsättning, invändiga putsarbeten samt mindre betonggjutningar. Välkommen!

Q-strip AB

Fönstergatan 759840 Vimmerby
logo

I våra ändamålsenliga lokaler på Fönstergatan i Vimmerby ser vi till att din lackeringsutrustning blir som ny. Med modern och miljövänlig teknik bränner eller avlackerar vi bort all färg och beläggning på allt från små krokar till stora stativ för lackering av produkter med hög kvalitet och korta leveranstider. Inget är för stort eller för smått för oss. Vi jobbar både med små och stora företag inom så väl bilindustrin, bl a Scania, som lackeringsindustrin och övrig verkstadsindustri.

Skruvs Kemiteknik AB

Stängt

Växjövägen 6A35575 Åryd
logo

Skruvs Kemiteknik har arbetat med färgborttagning för alla metaller, även ädelmetaller sedan 1992. Vår metod är helt fri från klorerande lösningsmedel och biologiskt nedbrytbar, vi kan behandla produkter upp till sju meter. Vi säljer även kemikalier för färgborttagning, klotterrengöring och rengöringsmedel för whiteboardtavlor. Välkommen att kontakta oss för ytterligare information!

Happy Homes Linköping

Öppet

Gillbergagatan 36 B58273 Linköping
logo

Ett hem är mer än en plats, det är en känsla. En hemkänsla. Hos oss hittar du färg, tapeter och golv för alla projekt, stora som små och för alla plånböcker. Dessutom har vi kunnig personal som hjälper dig med det mesta, som att bryta färg eller lär dig tapetsera. Allt för att du enkelt ska kunna skapa din hemkänsla. Välkommen!

Isblästringsbolaget i Göteborg AB (is-ab)

Stängt

Dagjämningsgatan 1041536 Göteborg
logo

Vi är ett av Sveriges ledande företag inom rengöring med kolsyre/torr-is blästring inom olika sektorer, bygg-, livsmedels-, fordons- industri, med en mycket bred kompetens av rengöring i olika miljöer. #nl# #nl#Spännvidden sträcker sig från allmän rengörning, brandsanering, elektronik sanering eller att ta bort mögel, färg eller puts på en fasad, variationen på jobb och arbetsområden är mycket stor. #nl# #nl#

Mn Lack & Bläster, AB

Stängt

Hyvelvägen 1086233 Kvissleby
logo

Med över 25 års erfarenhet inom pulverlackering öppnar jag nu en ny pulverlackeringsanläggning. Den finns i nyrenoverade lokaler i samma byggnad som Sundsvallslacken strax söder om Sundsvall.

Guso Måleri

Stängt

Idögatan 5558278 Linköping
logo

Välkommen till Guso Måleri!Guso Måleri är din lokala målare i Linköping. Vi utför alla måleriarbeten inom- och utomhus samt tapetsering och snickerimålning. Våra kunder är både privatpersoner och företag i Linköping med omnejd. Vår högsta prioritet är väl utförda kvalitetsarbeten efter dina önskemål som vår kund. Vi är momsregistrerade och f-skatt registrerade

Färgavbränning Försäljning AB

Stängt

Götgatan 1433433 Anderstorp
logo

Vår attraktiva prisbild ökar vår kundbas. Vi kan hjälpa er med färgborttagning, avbränning men även plåtbehandlingar. Välkommen!

ES METODEN

Vipvägen 774633 Bålsta
logo

''ES-metoden'' för att uppnå rätt underlag för hållbart ytskydd.Vi levererar sju egna icke frätande kemiska medel som inte ändrar ytans pH-värde. Inget behov av neutralisering.Vårt varumärke ES-metoden med färglyftarna ES, ES TUNN, ES +, ES 1 samt ES 2 och ES 4.

Vattenpolering Skåne AB

Stängt

Rundgången 1025452 Helsingborg
logo

Välkommen till Vattenpolering SkåneVi finns i Helsingborg och håller på med vattenpolering/blästring. Det går i princip att blästra alla ytor och material. Ytan återställs till sitt ursprungliga utseende. Vi är även återförsäljare av vattenpoleringsskåp, sand samt tillbehör. Vi erbjuder finansiering via Wasa Kredit.För verkstäder eller industrier, för entusiasten som renoverar motorer, mopeder, mc-delar. Användningsområdet är oändligt. Ytorna återställs utan att påverka godset.

Allblästring AB

Stängt

(2.67)

Fräsarvägen 5B14250 Skogås

Örebro Sandblästring AB

Stängt

Mexivägen 569275 Kumla

Aremo Förvaltning AB

Stängt

(1)

Dammliden 113769 Österhaninge

Speedheater System AB

Norrlandsgatan 144157 Alingsås

Trilack Industriprodukter AB

Backa bergögata 642246 Hisings Backa

Envirostripp Chemicals

Tryckarevägen 843437 Kungsbacka

BIAB

Råtorpsvägen 1065349 Karlstad

Nordsan Sanering

Utsikten 1966342 Hammarö

Fastab

Ponnygatan 3921235 Malmö

Ericssons Klotter & Fasadtvätt, AB

Lundåkragatan 2526135 Landskrona

Norrlack I Umeå AB

Stängt

Blå vägen 3B91332 Holmsund

Ståhl, Stefan

Kjellssons väg 1323254 Åkarp