Om företaget

Hos Shoppingiq.se hittar du smarta och användbara produkter inom golf, hälsa (må bättre) och rehabilitering (påskynda läkning och förebygga skador). Ett brett sortiment av produkter inom golf-träning och golf-presenter som du...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0612-104...
Adress

Källåkern 11

87392 Bollstabruk

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Hos Shoppingiq.se hittar du smarta och användbara produkter inom golf, hälsa (må bättre) och rehabilitering (påskynda läkning och förebygga skador). Ett brett sortiment av produkter inom golf-träning och golf-presenter som du inte hittar någon annanstans i Norden! Besök oss idag och ladda ner vår nya katalog.

Vi säljer via internet och postorder. Många av våra produkter är unika och speciellt utvalda för att de ger snabbt och enkelt resultat. Vi säljer utvalda och unika rehabiliteringsprodukter och golfprodukter som förenklar rehabiliteringen och golfspelet. Våra utvalda golfhjälpmedel förenklar och påskyndar inlärning av ny golfteknik. Våra rehabiliteringsprodukter är en ny typ av rehabiliteringsprodukter för hemma bruk eller på resan etc. De påskyndar kroppens egna läkningsprocess på ett naturligt sätt utan skadliga bieffekter.

Vi riktar oss mot privatpersoner och företag som vill förenkla och påskynda sin rehabilitering och/eller påskynda inlärningen av ny golfteknik. Våra produkter är också uppskattade på prisbord och som presenter.

Golf

Ett av våra mål är att höja spelglädjen och kunskapen hos alla golfspelare i Sverige och Norden. Vi vill hjälpa golfarna att ta sig till nästa spelnivå. Vi erbjuder därför enkla, fungerande och noggrannt utvalda produkter. Det finns mycket produkter på marknaden i stort men tyvärr så håller många produkter inte måttet. Vi väljer våra produkter med stor omsorg och vet att de ger mycket bra resultat.

Nytänkande är också viktigt för oss. Vi vill öka medvetenheten om att nytänkande är en viktig del när man vill ta sig till nästa spelnivå. Varför fortsätta i samma hjulspår när det inte har lyckats tidigare, trots bättre klubbor och bollar etc.

Vi riktar oss till alla typer av golfare , från hcp 0 - nybörjare. Vi ger alltid support till våra kunder, via telefon eller e-post, om frågor uppstår.

Rehabilitering

Vi vill förenkla rehabiliteringen och påskynda läkningen på ett enkelt och effektivt sätt. Företag och privatpersoner ska kunna sköta rehabilitering i sitt eget hem, på resan eller på kontoret. Då kan du som företag och privatperson spara mycket tid och pengar samtidigt som du känner att du styr och påverkar rehabiliteringen själv.

Efter att du fått en diagnos på dina problem kan du använda våra produkter som komplement till annan behandling, för att påskynda resultat, eller fristående.

Extra Pros utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

061210445

06-121 04 45

061-21 04 45

0612-104 45